За Всички Българи!!Преди 17 години .. Незабравими моменти!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: За Всички Българи!!Преди 17 години .. Незабравими моменти!!!

Мнение от Elesar74 » 10 Юли 2011, 23:38

BMW_RIDER написа:Като си спомня сега тогава бях малък и по големите момчета от квартала като стана това ме бяха боядисали целия - бяло зелено червено и ме мъкнеха навсякъде така едвам се отмих после :mrgreen:
Браво за успеха на тези момчета направиха ни известни, а аз много уважавам спортни постижения.

Дали се гордея? Пфф ае стига ве. Данеби да измислихме лек за рак, да не изтреляхме спътник, да не би да ни се качи стандарта осезаемо? Група спортисти на които всяка трета дума е псувня ритат надута топка във врата ебаси повода за гордост :kuku: Така и немога да си обясня тоя ентусиазъм по тази леко тъпа игра.

Мисля ,че имаме други моменти от историята които заслужават гордост повече.

Абсолютно подкрепям.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 11 Юли 2011, 0:54

Като цяло футбола е доста тъпа игра и не знам какво й харесват всички. :) Но макар и да съм бил малък помня, че беше голям филм тогава. Не е кой знае каква гордост, все пак сме били 4-ти, но се радвам, че все пак сме постигнали нещо и тогава не сме били незабелязани както сега. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Юли 2011, 1:34

alpina-ma6inata написа:...Не е кой знае каква гордост, все пак сме били 4-ти, но се радвам, че все пак сме постигнали нещо и тогава не сме били незабелязани както сега. :)

Сега отпадаме още в кфалификациите :ranting:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 11 Юли 2011, 8:36

Elesar74 написа:
BMW_RIDER написа:Като си спомня сега тогава бях малък и по големите момчета от квартала като стана това ме бяха боядисали целия - бяло зелено червено и ме мъкнеха навсякъде така едвам се отмих после :mrgreen:
Браво за успеха на тези момчета направиха ни известни, а аз много уважавам спортни постижения.

Дали се гордея? Пфф ае стига ве. Данеби да измислихме лек за рак, да не изтреляхме спътник, да не би да ни се качи стандарта осезаемо? Група спортисти на които всяка трета дума е псувня ритат надута топка във врата ебаси повода за гордост :kuku: Така и немога да си обясня тоя ентусиазъм по тази леко тъпа игра.

Мисля ,че имаме други моменти от историята които заслужават гордост повече.

Абсолютно подкрепям.

И аз :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 11 Юли 2011, 9:30

По принцип съм футболен фен, гледам мачове, първенства и т.н., обаче постиженията в тази област са ми леко нерелеватни като национално значими такива. А такива епизодични или инцидентни прояви на 100 г. веднъж, не виждам какъв повод за гордост са, както някой правилно отбеляза, сега отпадаме още в квалификациите. Срама май е по-голям от успеха в нашия случай. Срама е даже още по-голям на фона на тоя успех, виждаме как държави, които до вчера презирахме (като Черна гора), ни мачкат както си искат. Ние по никакъв начин не защитаваме този успех, напротив.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 11 Юли 2011, 9:36

Много са били добрии тогава не ,че съм ги гледал все пак съм 1994 :mhihi: но гледах много клипове от световното и направо останах :shock: :clap: !! :bowdown:

А вярно ли е ,че Стойчков е счупил някаква врата забравих срещу кой сме играли от пряк свободен или са ме излъгали ?! :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 11 Юли 2011, 9:59

А.Марчев написа:Много са били добрии тогава не ,че съм ги гледал все пак съм 1994 :mhihi: но гледах много клипове от световното и направо останах :shock: :clap: !! :bowdown:

А вярно ли е ,че Стойчков е счупил някаква врата забравих срещу кой сме играли от пряк свободен или са ме излъгали ?! :?:

Мача с/у Мексико, смяна на съдията поради "контузия" и смяна на счупена врата :mhihi:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 11 Юли 2011, 11:50

alpina-ma6inata написа:Като цяло футбола е доста тъпа игра и не знам какво й харесват всички. :) Но макар и да съм бил малък помня, че беше голям филм тогава. Не е кой знае каква гордост, все пак сме били 4-ти, но се радвам, че все пак сме постигнали нещо и тогава не сме били незабелязани както сега. :)

И аз не съм фен на футбола, защото не ми е интересен. Но 94та година гледах световното. Този мач е най-добрия пример за отборна игра и най-вече обединението на нацията около спорта! Тогава бях в село 50/50 турци/българи - всички заедно скачаха и се радваха все едно бяха спечелили от тотото.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 11 Юли 2011, 13:50

Ицо счупи вратата срещу Мексико,но не от дузпа. 2 часа я правиха тая врата. мача почна към 2 часа през нощта някъде и свърши към 7 сутринта. Иначе аз мача с Германия го гледах в някаква дупка в Синеморец, но тогава това беше единственото заведение с телевизор в радиус от 50км сигурно :) Нямаше такава радост,песни ,танци.. с някакви напълно непознати типове се прегръщаме и целуваме ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mnh » 11 Юли 2011, 15:47

magareto_yori написа:скоро се запознах с един от ирак и ми вика ти от къде си.Аз викам от БГ и оня веднага каза:Аааа Стоичков :mhihi: Иначе ми е интересно след колко години ше напрайм нещо толкова незабравимо :|

нещо подобно ми се случи на пристанището в Грузия давам си личната карта да ме запишат,че слизам от кораба и вижда фамили ХРИСТОВ и БЪЛГАРИЯ и казва 'ООО Христо Стоичков' :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 11 Юли 2011, 18:58

хора малко или много трябва да им бъдем признателни,все пак цял свят ни научи
сигурен съм че всеки който каже че е българин и чужденеца се сети за Стойчков или прочие му става приятно :yes:
моля се само дано докато съм жив да изживея това лято още веднъж,силно се надявам а съм сигурен че и други хора го искат от все сърце :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 11 Юли 2011, 20:18

Толкова бях щастлив от победата над Германия,че
си надписах любимата тениска.Обаче от вълнение
бях "изял" една буква ( "Бъгари юнаци" ) :oops:
Беше много вълнуващо!Все едно беше миналото лято....

Дано имаме скоро пак такъв повод за радост!
от свинята лебед не става...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 11 Юли 2011, 22:28

Аз дори не съм бил роден, но все пак съм бил на мама в корема. Клипа е уникален. Винаги ще се гордея, че съм българин независимо какво е положението на държавата.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 12 Юли 2011, 16:26

randity написа:Аз дори не съм бил роден, но все пак съм бил на мама в корема. Клипа е уникален. Винаги ще се гордея, че съм българин независимо какво е положението на държавата.

много точно казано :bchug: :yes:

и винаги където и да се намирам в най далечния край на света ще си спомням за родното ми място за любимата махала и всички спомени свързани с детството :bchug:

как връзвахме пари с конец и се криехме :mrgreen: как сме гонили чичковците като са по бързи от нас и ни гепваха паричките :mhihi: ама се отплесквам от темата :yes:
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 12 Юли 2011, 16:32

shalashaska написа:
randity написа:Аз дори не съм бил роден, но все пак съм бил на мама в корема. Клипа е уникален. Винаги ще се гордея, че съм българин независимо какво е положението на държавата.

много точно казано :bchug: :yes:

и винаги където и да се намирам в най далечния край на света ще си спомням за родното ми място за любимата махала и всички спомени свързани с детството :bchug:

как връзвахме пари с конец и се криехме :mrgreen: как сме гонили чичковците като са по бързи от нас и ни гепваха паричките :mhihi: ама се отплесквам от темата :yes:

:OT: Спомени, спомени.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата