какво сънувахте последно?
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: какво сънувахте последно?
Баси в тоя форум всеки сънува някви ///М-ки, донъти, дрифтове, раути...
Ми в опел форума к'во ли сънуват? Как карат бързо, че ги гони ръждата
Ми в опел форума к'во ли сънуват? Как карат бързо, че ги гони ръждата

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз се напънах да си спомня и се сетих само за 1 път като съм сънувал, че карам кола.
бях с някакъв голф на сняг, и го пързалях както си искам, накрая ми писна и реших, че предното е прекалено скучна история
бях с някакъв голф на сняг, и го пързалях както си искам, накрая ми писна и реших, че предното е прекалено скучна история

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
последно сънувах колегите и колежките си от бившата работа от къв зор незнам, много рядко сънувам, а когато сънувам се са някви хора дето не съм ги виждал от сумати време и не бих се сетил за тях. За жалост М-ци още не съм сънувал, някои дето разбира да кажи напоследък сънувам бившата си това какво значи ще има ли пак джиджи-биджи или нищо подобно ? 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Сънувам некви глупости.
Дост често несвързани.
Последно от както реших че ше купувам Е36ца, преди седмица, сънувам некви много несвързани неща с некви Е30 и ме е страх много

Дост често несвързани.
Последно от както реших че ше купувам Е36ца, преди седмица, сънувам некви много несвързани неща с некви Е30 и ме е страх много

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Аз сънувам постоянно един човек, направо имам чувството, че ме е обсебил
И сънувам постоянно коли, 2 дена подред сънувах колата на една приятелка.
Всичко проверявам после в съновника

((:BuKcu:)) написа:Аз сънувам постоянно един човек, направо имам чувството, че ме е обсебилИ сънувам постоянно коли, 2 дена подред сънувах колата на една приятелка.
И кво пише за мен?

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Интересна тема
Аз или не сънувам, или не помня какво сънувам.
Имам спомен само от един сън отпреди мнооого години - как съм надзирател в затвор и брат ми е затворник, осъден на смърт чрез разстрел. И понеже аз съм му брат аз искам да го застрелям - да съм сигурен, че няма да се мъчи.... и му тегля куршума...
Знам си, че съм нередовен

Аз или не сънувам, или не помня какво сънувам.
Имам спомен само от един сън отпреди мнооого години - как съм надзирател в затвор и брат ми е затворник, осъден на смърт чрез разстрел. И понеже аз съм му брат аз искам да го застрелям - да съм сигурен, че няма да се мъчи.... и му тегля куршума...

Знам си, че съм нередовен

Si non confectus, non reficiat.
- niki_524TD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320
- Мечтае да кара: m5 e60 edition race
- Детайли за колата: дата на производство 1994 автоматик с абс, ел. стъкла, шибедах, климатик, парктроник и др ..
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
flame написа:((:BuKcu:)) написа:Аз сънувам постоянно един човек, направо имам чувството, че ме е обсебилИ сънувам постоянно коли, 2 дена подред сънувах колата на една приятелка.
И кво пише за мен?
Че си безследно изчезнал

((:BuKcu:)) написа:flame написа:((:BuKcu:)) написа:Аз сънувам постоянно един човек, направо имам чувството, че ме е обсебилИ сънувам постоянно коли, 2 дена подред сънувах колата на една приятелка.
И кво пише за мен?
Че си безследно изчезнал
Мдаааааа

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
не сънувам от много време.
навремето като бях по-спокоен и под по-малко стрес сънувах, та си правя изводи колкото по-спокоен повече сънища. но това е божа работа ...
навремето като бях по-спокоен и под по-малко стрес сънувах, та си правя изводи колкото по-спокоен повече сънища. но това е божа работа ...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
niki_524TD написа:аз санувам как си купувам Бмв М5![]()

Vra4anin написа:Когато бях по-малък през ноща преди да се разболея или да вдигна температура, винаги сънувах един и същи кошмар - някакви абстракти трапове/бабуни (полу квадрат, полу свера) на нещо като странно поле, лилаво небе... и аз някакси съм малък спрямо целия пейзаж, ама същевременно с една походна на крака мога да прескоча по няколко бабуни наведнъжИ в съна си се чудя "добре де, как ги презкачам тези огромни бабуни само с една походна, странно е".
И аз съм сънувал абсолютно същите простотии

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз съм сънувал, че няква бабанка си беше оставил М6-цата отключена и ключовете вътре.. Качвам се аз и тръгвам и яко газ и дрифтове, дори возех няква съученичка 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5