Татуировка на Врата
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Re: Татуировка на Врата
Ronka написа:flame написа:Ronka написа:Татус на врата е жестоко! Обожавам, страшно възбуждащо е, НО...
така стоят нещата, че никъде няма да те вземат насериозно,особено на работа...такива са хората.. още сме по мислене 20г назад!
Поради таа причина некои хора си правят временни![]()
Да... това също е идея![]()
а тези временните знаете ли изобщо каква вреда може да си навлечете на кожата дори може да се стигне до алергия и то доста сериозна, тия временните съдържат някви химикали и ако някои от тях е предозиран бог да ви е на помощ, много по опасни са от тия вечните
PaCk0o написа:тези временните знаете ли изобщо каква вреда може да си навлечете на кожата дори може да се стигне до алергия и то доста сериозна, тия временните съдържат някви химикали и ако някои от тях е предозиран бог да ви е на помощ, много по опасни са от тия вечните
Да, бе, да - СПИН, хепатит и прочие - всичко тва се хваща от боички върху кожата, а не от вкарване на чужди тела в кръвообращението, нали

И друго си е да ти изографисат нещо като "Асан + Айше 2011" или "Уво 1998" и то да ти стои връз тялото во веки веков

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
flame написа:PaCk0o написа:тези временните знаете ли изобщо каква вреда може да си навлечете на кожата дори може да се стигне до алергия и то доста сериозна, тия временните съдържат някви химикали и ако някои от тях е предозиран бог да ви е на помощ, много по опасни са от тия вечните
Да, бе, да - СПИН, хепатит и прочие - всичко тва се хваща от боички върху кожата, а не от вкарване на чужди тела в кръвообращението, нали![]()
И друго си е да ти изографисат нещо като "Асан + Айше 2011" или "Уво 1998" и то да ти стои връз тялото во веки веков
колега като си нямаш грам хабер за какво пишеш незнам, до преди 2 години татосите ми бяха мания и се интересувах много от тях и то не от разбирачи като тия от форума, а от хора дето се занимават с това от както се помнят и са минали всякакви курсове за тия неща и ми е обяснявано от мастила химически, растителни, временни от кана, игли, машинки до 1,2 и 3 слои на кожата какво може да стане и прочие, така че не ми филосоствай ... (не се заяждам просто като не си в час с някои неща по добре не пиши

Познат скоро го отсвириха при опит да постъпи на държавна работа.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
PaCk0o написа:като си нямаш грам хабер за какво пишеш
...
временни от кана
Бе да ти кажа за първото - имам си

А дали ти си имаш ще разбира ако ми кажеш къната (дето милиони жени си боядисват косата с нея) с какво е вредна

Да ни би некви майсторчета (пардон, професионални татуисти

Bogat-Beden написа:с тенденцията на европеизиране ,мисля,че все по-малко внимание ще се обръща на тези подробности,които не определят човек..
Проблемът е ако един ден почне на теб самия да не ти харесва-имам познат с баркод на врата с ЕГНто му отдолу-сега не и се радва особено![]()
А за работата в офис-поне в Булгаристан май повечето гореизброени професии на черния труд са доста по-добре платени от "офис " позициите![]()
ти ми ела с татус на интервю, пък после се чуди що не е станало.
за черния труд- въпрос на време. а татуса е вечен по една или друга схема.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
flame написа:PaCk0o написа:като си нямаш грам хабер за какво пишеш
...
временни от кана
Бе да ти кажа за първото - имам си![]()
А дали ти си имаш ще разбира ако ми кажеш къната (дето милиони жени си боядисват косата с нея) с какво е вредна![]()
Да ни би некви майсторчета (пардон, професионални татуисти) да са ти напълнили главата с некви филми
Къде видя само, че съм писал за къната че е вредна? далеч временните татоси не се правят само от къна, да тя нее вредна но главно по курортите съм виждал с какви ли не батаци да ги рисуват дето не им знаеш грам произхода и после последиците. И само да допълня за по горе дето беше писал за спин и разни други, винаги може да се подсигориш като сам си купиш ръкавици, игли и мастило не са толкова скъпи.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Човека пита дали да си направи, някои хора пак го раздават на лично
Аз мисля, че е яко.
Като те кефи си направи.
Ограничени хора винаги ще има ... живеем в такава държава
Покажи какво си решил да си правиш?

Аз мисля, че е яко.
Като те кефи си направи.
Ограничени хора винаги ще има ... живеем в такава държава

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
bam-bam написа:Човека пита дали да си направи, някои хора пак го раздават на лично![]()
Аз мисля, че е яко.
Като те кефи си направи.
Ограничени хора винаги ще има ... живеем в такава държава![]()
Ако беше решил,нямаше да има тема,а снимка...

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Yordanovv написа:... Но ми е чудно дали някой ден като отида на интервю за работа или нещо подобно няма да ме изгледат странно и да ми кажат махай се...
без да ти е чудно- с татуировка на видимо място доста трудно ще си намериш работа... твоя работа дали ще си направиш, но после да не ревеш, че си супер кадърен, с 13 дипломи и стоиш без работа или бачкаш на обекта

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
alx написа:Bogat-Beden написа:с тенденцията на европеизиране ,мисля,че все по-малко внимание ще се обръща на тези подробности,които не определят човек..
Проблемът е ако един ден почне на теб самия да не ти харесва-имам познат с баркод на врата с ЕГНто му отдолу-сега не и се радва особено![]()
А за работата в офис-поне в Булгаристан май повечето гореизброени професии на черния труд са доста по-добре платени от "офис " позициитеhttp://bmwpower-bg.net/forums/posting.php?mode=quote&f=4&p=2872485#![]()
ти ми ела с татус на интервю, пък после се чуди що не е станало.
за черния труд- въпрос на време. а татуса е вечен по една или друга схема.
знам,че не го казваш директно към мен и не го приемам лично(аз нямам и мм татос никъде..),но опазил ме Бог да живея в Америка и да допра до тебе/такъв работодател дето ще ме тегли по татосите

Спомням си преди 8 години-млад и зелен,ще правя тази толкова важна крачка да си сложа обица на лявото ухо

Той беше идиотски вманиачено всизкателен човек,сприхав и властен(бивш военен) и очаквах...яко да ме пореже..
питам го -а нашия- "Това си е изцяло твоя работа и нямам никакво право да ти кажа какво да носиш или не "

И тогава поосъзнах разликата между белия и 4тия свят(БГ

П.П. за тези които се чудят-не нося грам украшения (дори часовник) по себе си ,нито милиметър татус..

Тежко му на това тесногръдо мозъче,което си избира служителите (или НЕ избира) по тоя признак

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ronka написа:bam-bam написа:Човека пита дали да си направи, някои хора пак го раздават на лично![]()
Аз мисля, че е яко.
Като те кефи си направи.
Ограничени хора винаги ще има ... живеем в такава държава![]()
Ако беше решил,нямаше да има тема,а снимка...
Е той ако тук чака да му решат вместо него

Виж кфо стана ... анатемосаха го набързо.
Не може да няма нещо в предвид.
Може да го е срам да ни покаже избора си.
Нека да го аплодираме и да се престраши

- Morricone
- Потребител
-
- Кара: '93 E30 Convertible
- Мечтае да кара: E31 ALPINA B12
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
42 мнения