Blackberry?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Blackberry?

Мнение от steeN » 24 Юли 2011, 21:36

всички bb притежатели го дъвчат това за имейла. никога не чух нещо конкретно.
кажи нещо за имейл, което го няма в iphone, а го има в blackberry ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 24 Юли 2011, 21:39

steeN написа:всички bb притежатели го дъвчат това за имейла. никога не чух нещо конкретно.
кажи нещо за имейл, което го няма в iphone, а го има в blackberry ?

Мен, колега, не ме питай, защото аз по принцип не съм фен на Ифон и дори да има същите или повече имейл функции пак бих предпочел ББ или Нокия.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Юли 2011, 22:36

о майко, къде намесихте нокия при телефоните? :mhihi:
само в България остана с някакво реноме, заради мутренските години.
Провлема на бб е че няма приложения, колкото имат андроид и айфон

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 24 Юли 2011, 22:43

///peter написа:о майко, къде намесихте нокия при телефоните? :mhihi:

Йееее ти па как помете нокиа, като най-долнопробната марка къде е останала едва ли не, аре по-сериозно малко.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от azotos » 24 Юли 2011, 23:06

2011 да ползваш Blackberry го разбирам само ако работиш в относително голяма фирма ,връчили са ти го служебно и няма
къде да бягаш.

Това което ги е направи популярни е криптирането на данните и сървърите им.
http://us.blackberry.com/apps-software/ ... rver/full/

Дава допълнителна сигурност ,намалява трафика ,позволява на сисадмина да ти преглежда логовете,смс-ите,
да блокора устройства и тн.
За целта обаче ти трябва ББ-план от мобилния ти оператор -иначе е малко куцо.

Айфона и андроид усройствата се синхронизират с Exchange Activesync , поддържат push email ,може
да се криптира с SSL.По мое мнение не отстъпват с нищо, относно пощата.
А за юзер-интерфейс ,персонализиране и брой приложения по добре да не отваряме дума.
...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Юли 2011, 23:10

точно с тия сървъри не разбирам как е по-сигурно, като е извън твоя контрол. докато с exchange ти си собственика на цялата инфраструктура... или те искат да си го купиш тва и да го боднеш при теб ?

тва е все едно да кажеш, че проблема на дачия е, че няма достатъчно голяма гама двигатели ;) няма двигатели, защото няма търсене за тях ;)

аз говоря за core функционалност като имейл, която е вградена и в двете неща, остави ги приложенията.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Юли 2011, 23:44

телефона не става ли? цифрите сами говорят http://www.bgr.com/2011/07/11/apple-is- ... +Report%29 RIM не умира, а са само с 2% по-малко продажби от iphone, за 3 седмици имат 1 милион продажби. като пробвам нокиа, сони ериксон, самсунг ми се струват бавни и тромави в сравнение със скоростта, която блакберито предлага. преди 2 дена разцъквах с на майка ми нокията е71- имах чувството че държа дистанционно на климатик
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 25 Юли 2011, 10:17

Благодаря за всички мнения :yes: :bowdown:

Аз ще ползвам да отварям 2 пощи: едната е в АБВ, а другата е служебна / само аз си я отварям, нямаме такива екстри като фирмени пощи и други бози :mhihi:
Ще използвам И-нет на 3G, както и друг достъп Wifi и т.н.
Ще го използвам като нормален телефон...

С две думи няма да използвам някакви кой знае какви извънземни екстри :mhihi:
:yes:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Юли 2011, 10:45

боровинките си вървят със спец. тарифа (и то скъпи) дето няма смисъл за 2 пощи... трябва ти просто голям и хубав дисплей, стабилна батерия и да отваря и редактира офис документите, нет има всеки телефон, а оферти за неограничен нет имат всички оператори... засилвай го да взима нещо свястно с Андроид или Ябълка...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 25 Юли 2011, 14:08

barty написа:Аз ще ползвам да отварям 2 пощи: едната е в АБВ, а другата е служебна

Тук е мястото да те информирам, колега, че с АБВ ще има греда :mhihi:

АБВ не поддържа IMAP, а само POP3 и е платено. Демек за да си получаваш пощата от АБВ на телефона ще трябва да си плащаш годишна такса от 20 лв.
Примерно в Gmail е напълно безплатно IMAP и РОР3

Другата лоша новина е, че кирилица за ББ няма. Ще трябва да свикнеш с шльоковицата и да забравиш да пишеш във форума през телефона :mhihi:

Тук всички пишат само за е-мейлите, но ББ не е само едни пощи. Учудвам се, че дори дългогодишни притежатели на ББ пишат само това. Може би не се ползват пълните му възможности... не знам... но в интернет има много писано за това.

Накратко ББ премества служебния ти компютър в джоба. Кой, каквото направи на служебния ти компютър автоматично веднага влиза в ББ: пощи (изпратени, получени), въведени нови контакти, отметки, срещи(промяна на съществуващи и въведени нови), задачи, адреси (промяна на съществуващи и въведени нови).
Във времето, когато ББ са го направили никой друг не го е можел. Сега, обаче почти всеки смартфон има тези възможности + КИРИЛИЦА!
Уникалното при ББ остава управлението. Както се казваше в една друга реклама "аз не го пипам, той всичко сам прави" :mhihi: Докато при някои други смартфони пада голямо бочкане докато го настроиш :mhihi:

Та така... много може да се пише по въпроса, но докато не почнеш да използваш един телефон, няма как да си сигурен, че ти пасва.

Поздрави,
Д
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 25 Юли 2011, 14:28

Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Аватар

Мнение от Хаос » 25 Юли 2011, 16:46

отново експертно мнение
честно да ти кажа нокия е най-предпочитания бренд за телефон сред младите в Испания, където и бюджета е важен
разбира се, ябълката води, ако парите не са проблем
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 25 Юли 2011, 18:42

телефон един път ... бих каазал предлагам ти този уникален е Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 25 Юли 2011, 18:50

Хаос написа:

отново експертно мнение
честно да ти кажа нокия е най-предпочитания бренд за телефон сред младите в Испания, където и бюджета е важен
разбира се, ябълката води, ако парите не са проблем

Експерно е защото имам допир и до четирите марки, та за нокия кое и е хубавото ос-а ли, програмите ли що ли?
Дори и най-голямото дръвче на андроид го превъзхожда изключая камерите ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Юли 2011, 18:53

А.Марчев написа:телефон един път ... бих каазал предлагам ти този уникален е Изображение

тези странните правоъгълни неща дето заемат половината лице на телефона отдолу виждаш ли ги? добре дошъл в 1995та...

относно бизнес употребата- щом на мене айфон-а ми върши работа за бизнес нужди- на всеки ще му свърши. знам че прозвуча страшно елитист-ко, но самата истина. имам няколко хиляди контакта, деня ми е плътно запълнен със задачи (2-3 дълбоки/ застъпващи се за всеки час) и получавам по около 600 емайла на ден... по 100тина през уикенда. айфон-а върши перфектна работа. преди това бях със уйндоус 6.5 самсунг, а преди това с блекбери. няма нещо дето тези два телефона да правеха дето айфон-а да не го прави по-добре.

а нокия... последния хубав телефон дето направиха беше 8890. това беше преди 100 години.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата