Бразилия 2014
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Бразилия 2014
PaCk0o написа:аз залагам че до 2014 сте забравили за касата бира
то писаното си седи

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Стига с тоя песимизъм
1993 година 17 Ноември
Една нищо и никаква България шашка света след 1:2 над Франция на великия Кантона
Първия мач на лъвовете завърша с разгромна загуба след 0:3 от Нигерия
Следват победи над легендарната Аржентина и Гърция които ни осигуряват второ място в групата и осминафинал
Осминафинал който се оказва финална фаза за Мексико след страхотен гол на Стоичков и невероятни спасявания на Михайлов при дуспите
Стойчков и Лечков за три минути смазват фаворита в турнира, мощната Германия и пращат онази никаква България на полуфинал на най-голямото първенство на Планетата!
Един французин с обратна резба все още неизживял 17 ноември решава, че той е човека можещ да спре България по пътя за купата и ни праща на мач за третото място след 1:2 от Италия
Следва загуба с 0:4 от Шведите, България завършва на 4то място в Света!
Стойчков грабва приза за гол майстор на първенството.
Съжалявам, че съм бил прекалено малък тогава и не съм имал шанса да помня този момент.
И ако сега играчите не са същите то духа си е нещо което си го имаме, и почваме да го намираме във всеки следващ мач.
Подкрепа до края и това му е!
1993 година 17 Ноември
Една нищо и никаква България шашка света след 1:2 над Франция на великия Кантона
Първия мач на лъвовете завърша с разгромна загуба след 0:3 от Нигерия
Следват победи над легендарната Аржентина и Гърция които ни осигуряват второ място в групата и осминафинал
Осминафинал който се оказва финална фаза за Мексико след страхотен гол на Стоичков и невероятни спасявания на Михайлов при дуспите
Стойчков и Лечков за три минути смазват фаворита в турнира, мощната Германия и пращат онази никаква България на полуфинал на най-голямото първенство на Планетата!
Един французин с обратна резба все още неизживял 17 ноември решава, че той е човека можещ да спре България по пътя за купата и ни праща на мач за третото място след 1:2 от Италия
Следва загуба с 0:4 от Шведите, България завършва на 4то място в Света!
Стойчков грабва приза за гол майстор на първенството.
Съжалявам, че съм бил прекалено малък тогава и не съм имал шанса да помня този момент.
И ако сега играчите не са същите то духа си е нещо което си го имаме, и почваме да го намираме във всеки следващ мач.
Подкрепа до края и това му е!

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Не знам как успяваш да сравниш тогавашния отбор футболисти със сегашните балерини 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
проблема е, че винаги чакаме да ни вкарат гол и тогава да да започнем да играем. както на национално ниво, така и на клубно ниво... но понякога не стига времето.
ако почваме всеки мач с пасив от един гол може и да имаме шанс.

ако почваме всеки мач с пасив от един гол може и да имаме шанс.

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
LiTtLeRoCk написа:Не знам как успяваш да сравниш тогавашния отбор футболисти със сегашните балерини
Пък онова прехвалено "златно поколение" сега са супер мафиоти и далавераджии...и в двата случая не са цветя за мирисане ама сякаш дъртите мошеници повече ме дразнят от тия манекенчета и балерини

8.32
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Но поне играеха футбол,футбол който караше хората да излизат по улиците и да скандират "българи юнаци".
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Точно затова нямат право сега да се мислят за недосегаеми и да крадат и да се подиграват с същия народ,който е излизал по улиците да скандира "българи юнаци".Едно световно забравено и отминало отдавна(само тук си живеем още със спомена за него)не може по никакъв начин да ги оправдава до края на дните им.
А тия са си все келеши отначало и народната обич към тях не съществува и надали на някой му дреме за тях
А тия са си все келеши отначало и народната обич към тях не съществува и надали на някой му дреме за тях

8.32
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Аз си мисля, че темата е друга, а не корупцията в БФС.
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Не знам как успяваш да сравниш тогавашния отбор футболисти със сегашните балерини
Все си мисля, че ако Бербо се върне нещата ще се пооправят

Изках да изтъкна това, че когато сме най-подценявани тогава правим най-големия удар.В тази група определено никой от първите три отбора не вярва, че точно ние ще ги излъжем.Може би Лотар Матеус да вдхъхва малко респект у тях, но нищо повече.Затова си мисля, че ще успеем
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Kinopi написа:...Може би Лотар Матеус да вдхъхва малко респект у тях, но нищо повече....
той може и да вдъхва респект на другите отбори, ама само толкова- отделно не се знае колко дълго ще се задържи, надали ще издкара и до 3-ят мач от квалификациите... в нашият смешен отбор ако ще да съберат всички ТОП 10 треньори е все тая, онея на терена или са некадърни, или ги мързи, или и двете- просто нямаме футболисти... имаме 4-5 пенсионера играещи по чужбина дето чат-пат ги бива (но пък в националния нещо не се убиват да играят- само отбиват номера), а другите от нашето първенство не стават и за чеп за зеле... а и няколкото свестни футболисти дето стават за нещо са дърти вече- и да изкарат квалификациите, за първенството вече или ще са в пенсия, или ще влизат резерви... е кой ще играе тогава- сульо и пульо от БГ първенството ли

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Kinopi написа:LiTtLeRoCk написа:Не знам как успяваш да сравниш тогавашния отбор футболисти със сегашните балерини
Все си мисля, че ако Бербо се върне нещата ще се пооправят![]()
Изках да изтъкна това, че когато сме най-подценявани тогава правим най-големия удар.В тази група определено никой от първите три отбора не вярва, че точно ние ще ги излъжем.Може би Лотар Матеус да вдхъхва малко респект у тях, но нищо повече.Затова си мисля, че ще успеем
Да ти кажа честно, от няколко години не съм гледал качествен БГ футбол, затова и не гледам.
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Да ти кажа честно, от няколко години не съм гледал качествен БГ футбол, затова и не гледам.
Ботев правят нещо , но за това трябват и фенове(пристрастен съм).
А онези които ще излязат да се борят в квалификациите, само заради факта, че се борят за участие на световно в Бразилия трябва да си счупят краката и да си оставят сърцето на терена.
П.П.Ако няма интерес към темата по-добре ключ

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
кинопи... това което се случи на 17 ноември си има предистория...
предисторията я написа израел в париж на 13 октомври, побеждавайки франция с 3-2... честно казано, петлите се брояха за сигурни, но тази победа на израелците показа, че може да се направи нещо... и нашите не изпуснаха шанса, колкото и да беше минимален... но тогава наистина имахме отбор...
сега за съжаление нямаме такъв... така че ще подкрепя моллов за класирането
друг е въпроса трябва ли изобщо да се класираме на нещо... гледайки литекс и левски, не би трябвало...
предисторията я написа израел в париж на 13 октомври, побеждавайки франция с 3-2... честно казано, петлите се брояха за сигурни, но тази победа на израелците показа, че може да се направи нещо... и нашите не изпуснаха шанса, колкото и да беше минимален... но тогава наистина имахме отбор...
сега за съжаление нямаме такъв... така че ще подкрепя моллов за класирането

друг е въпроса трябва ли изобщо да се класираме на нещо... гледайки литекс и левски, не би трябвало...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Владо написа:честно казано, петлите се брояха за сигурни, но тази победа на израелците показа, че може да се направи нещо...
е то не може да се правиш на хитър пред евреи

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info