Бразилия 2014

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Бразилия 2014

Мнение от barabqga » 02 Авг 2011, 20:31

PaCk0o написа:аз залагам че до 2014 сте забравили за касата бира :mhihi:

то писаното си седи :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 02 Авг 2011, 20:41

той единия от залагащите е зелен, колко му е да затрие облога :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с натегнат шпер
Мечтае да кара: ///M3 E36

Мнение от Kinopi » 02 Авг 2011, 23:33

Стига с тоя песимизъм
1993 година 17 Ноември
Една нищо и никаква България шашка света след 1:2 над Франция на великия Кантона
Първия мач на лъвовете завърша с разгромна загуба след 0:3 от Нигерия
Следват победи над легендарната Аржентина и Гърция които ни осигуряват второ място в групата и осминафинал
Осминафинал който се оказва финална фаза за Мексико след страхотен гол на Стоичков и невероятни спасявания на Михайлов при дуспите
Стойчков и Лечков за три минути смазват фаворита в турнира, мощната Германия и пращат онази никаква България на полуфинал на най-голямото първенство на Планетата!
Един французин с обратна резба все още неизживял 17 ноември решава, че той е човека можещ да спре България по пътя за купата и ни праща на мач за третото място след 1:2 от Италия
Следва загуба с 0:4 от Шведите, България завършва на 4то място в Света!
Стойчков грабва приза за гол майстор на първенството.

Съжалявам, че съм бил прекалено малък тогава и не съм имал шанса да помня този момент.

И ако сега играчите не са същите то духа си е нещо което си го имаме, и почваме да го намираме във всеки следващ мач.
Подкрепа до края и това му е! :bgflag:
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 02 Авг 2011, 23:36

Не знам как успяваш да сравниш тогавашния отбор футболисти със сегашните балерини :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 03 Авг 2011, 0:12

проблема е, че винаги чакаме да ни вкарат гол и тогава да да започнем да играем. както на национално ниво, така и на клубно ниво... но понякога не стига времето.
ако почваме всеки мач с пасив от един гол може и да имаме шанс. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Авг 2011, 1:23

LiTtLeRoCk написа:Не знам как успяваш да сравниш тогавашния отбор футболисти със сегашните балерини :dunno:

Пък онова прехвалено "златно поколение" сега са супер мафиоти и далавераджии...и в двата случая не са цветя за мирисане ама сякаш дъртите мошеници повече ме дразнят от тия манекенчета и балерини :roll:
Изображение
8.32

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Авг 2011, 1:26

Но поне играеха футбол,футбол който караше хората да излизат по улиците и да скандират "българи юнаци".

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 03 Авг 2011, 12:12

Точно затова нямат право сега да се мислят за недосегаеми и да крадат и да се подиграват с същия народ,който е излизал по улиците да скандира "българи юнаци".Едно световно забравено и отминало отдавна(само тук си живеем още със спомена за него)не може по никакъв начин да ги оправдава до края на дните им.
А тия са си все келеши отначало и народната обич към тях не съществува и надали на някой му дреме за тях :)
Изображение
8.32

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 03 Авг 2011, 12:13

Аз си мисля, че темата е друга, а не корупцията в БФС.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kinopi » 03 Авг 2011, 20:16

LiTtLeRoCk написа:Не знам как успяваш да сравниш тогавашния отбор футболисти със сегашните балерини :dunno:

Все си мисля, че ако Бербо се върне нещата ще се пооправят :dunno:
Изках да изтъкна това, че когато сме най-подценявани тогава правим най-големия удар.В тази група определено никой от първите три отбора не вярва, че точно ние ще ги излъжем.Може би Лотар Матеус да вдхъхва малко респект у тях, но нищо повече.Затова си мисля, че ще успеем
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Авг 2011, 21:04

Kinopi написа:...Може би Лотар Матеус да вдхъхва малко респект у тях, но нищо повече....

той може и да вдъхва респект на другите отбори, ама само толкова- отделно не се знае колко дълго ще се задържи, надали ще издкара и до 3-ят мач от квалификациите... в нашият смешен отбор ако ще да съберат всички ТОП 10 треньори е все тая, онея на терена или са некадърни, или ги мързи, или и двете- просто нямаме футболисти... имаме 4-5 пенсионера играещи по чужбина дето чат-пат ги бива (но пък в националния нещо не се убиват да играят- само отбиват номера), а другите от нашето първенство не стават и за чеп за зеле... а и няколкото свестни футболисти дето стават за нещо са дърти вече- и да изкарат квалификациите, за първенството вече или ще са в пенсия, или ще влизат резерви... е кой ще играе тогава- сульо и пульо от БГ първенството ли :?:
Изображение
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 04 Авг 2011, 0:01

Kinopi написа:

Все си мисля, че ако Бербо се върне нещата ще се пооправят :dunno:
Изках да изтъкна това, че когато сме най-подценявани тогава правим най-големия удар.В тази група определено никой от първите три отбора не вярва, че точно ние ще ги излъжем.Може би Лотар Матеус да вдхъхва малко респект у тях, но нищо повече.Затова си мисля, че ще успеем

Да ти кажа честно, от няколко години не съм гледал качествен БГ футбол, затова и не гледам.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kinopi » 04 Авг 2011, 23:43

LiTtLeRoCk написа:Да ти кажа честно, от няколко години не съм гледал качествен БГ футбол, затова и не гледам.

Ботев правят нещо , но за това трябват и фенове(пристрастен съм).
А онези които ще излязат да се борят в квалификациите, само заради факта, че се борят за участие на световно в Бразилия трябва да си счупят краката и да си оставят сърцето на терена.

П.П.Ако няма интерес към темата по-добре ключ :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 05 Авг 2011, 1:37

кинопи... това което се случи на 17 ноември си има предистория...
предисторията я написа израел в париж на 13 октомври, побеждавайки франция с 3-2... честно казано, петлите се брояха за сигурни, но тази победа на израелците показа, че може да се направи нещо... и нашите не изпуснаха шанса, колкото и да беше минимален... но тогава наистина имахме отбор...
сега за съжаление нямаме такъв... така че ще подкрепя моллов за класирането :mhihi:
друг е въпроса трябва ли изобщо да се класираме на нещо... гледайки литекс и левски, не би трябвало...

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 06 Авг 2011, 10:03

Владо написа:честно казано, петлите се брояха за сигурни, но тази победа на израелците показа, че може да се направи нещо...

е то не може да се правиш на хитър пред евреи :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата