Отново тежко ПТП с 2 жертви и за пореден път с участието...
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Отново тежко ПТП с 2 жертви и за пореден път с участието...
Ама щото трябва камери да има, яко камери и глобите поне двойно и тройно, и като не ги платиш до 6 месеца да ти вземат колата и да я продадат на търг. А за алкохола търг на колата и затвор на водача, ама истински затвор, там при мангалите с парафинените ху*ове с топчетата, да ти кеф отвсякъде.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

"Бърза помощ" дошла след повече от половин час, при условие, че на 2 мин. от там
има 10 болници, включително Пирогов, ВМА и т.н.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
spacepl написа:Ама щото трябва камери да има, яко камери и глобите поне двойно и тройно, и като не ги платиш до 6 месеца да ти вземат колата и да я продадат на търг. А за алкохола търг на колата и затвор на водача, ама истински затвор, там при мангалите с парафинените ху*ове с топчетата, да ти кеф отвсякъде.
Първо куките трябва да се научат, че са за превантивни мерки, да си изчистят корупционното име, за да има респект към тях, чак тогава някакси ще има осъдени!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Наш'те куки не забелязаха цял месец, Е36-ца с италиянски номера, червени, изтекли, кара се из града, човека пие кафе на централни места, никой не го спира. За такова нарушение са слепи, а какво остава за другите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
така ще е .. щото тия 2те лапета сега ако ги тикнат ефективно за 3-5 годинки при манафите вече ще си опичат акъла .. отделно че на 21 да подкараш 323ка - не си само ти виновен ,а родителите ти също че са ти купили такава кола .. книжка на 16 ли .. айде няма нужда ..
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Коментар след статията в dnes.bg:
Искам да спомена някои подробности за инцидента, т.като се случи пред моя блок. Линейката дойде след 40 минути и то само една, а бяха повикани две. Откара мъжа, а когато пристигна втората линейка, жената вече нямаше пулс..... Друг лек детайл е, че на предното стъкло на сравнително новичкото БМВ (което най-вероятно е причинило трагедията) имаше лепенка "Съдебна полиция". Бащата на шофьорът най-вероятно ще вземе необходимите мерки за синчето си."
Май виновни няма да има...
Искам да спомена някои подробности за инцидента, т.като се случи пред моя блок. Линейката дойде след 40 минути и то само една, а бяха повикани две. Откара мъжа, а когато пристигна втората линейка, жената вече нямаше пулс..... Друг лек детайл е, че на предното стъкло на сравнително новичкото БМВ (което най-вероятно е причинило трагедията) имаше лепенка "Съдебна полиция". Бащата на шофьорът най-вероятно ще вземе необходимите мерки за синчето си."
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- wishbone
- Потребител
-
- Кара: E46 330d Touring
- Мечтае да кара: i8
drago_pavlov написа:Коментар след статията в dnes.bg:
Такива неща ме карат да ми се повдига от тази държава. Подкепям колегата, който каза, че възрастта не е определяща. Аз самият никога, по никакъв повод не си позволявам шофиране, застрашаващо живота и издравето на хората с мен в колата или други автомобили, пешеходци и.т.н. Пък камо ли като съм взел книжка преди 10г.

Вие какво очаквате от този ОРГАН, наречен пътна полиция. Те са толкова дълбоко пропити с корупция... Не виждам какво ни остава, освен пак да гледаме тъпо към края на бул. Брюксел...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
drago_pavlov написа:Коментар след статията в dnes.bg:
Ем тоя с Аудито ще е виновен, той ще трябва да е направил въргала!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
http://www.btv.bg/news/katastrofi-incid ... evard.html
Ужас
По-полечка с десния педал, момчета... Само това мога да кажа...
Ужас

един приятел тъкмо си дойде от палатков лагер в австрия и разправя, запалихме огън на обозначено място, след 5 мин идват 4 патрулки да ни се карат, че много пушек сме вдигали ml amg полицейски коли.. по улиците не можеш да чуеш някой да използва клаксон, някой да прави нервни маневри. при нас проблема е че търпението отдавна се е изчерпало и всички сме в критическата
Последна промяна acer на 05 Авг 2011, 10:18, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Де да имах и аз едно е46 323 CI да му разкажа играта на А4-ката. Ако предположим че аудито е 1.8Т, на ускорение до 100 км/час, с е46-цата са на кантар, оттам нагоре аудито няма никакъв шанс да излезе напред. Не знам кой кого е предизвикал, от немалък опит мога да споделя че масово шофьори с ауди, предимно А4, голф четворка GTI, по-рядко с някой опел, наточени със селски тунинг, като видят на пътя някой с БМВ, който си кара колата нормално и веднага почват да се правят на кой е по-по-най, засичат, изпреварват рисковано, дори един бастун ми предлагаше с мимики и жестове да правим дръпка до другия светофар, естествено не му обърнах никакво внимание, аз колата си няма да тествам на кратко разстояние, щото знам че ще бъда бит, но същите тези отворковци с резачките малолитражки, никакви ги няма на дълги преходи. И това е винаги когато си карам БМВ-то, което не е нищо особено, сток отвсякъде. До сега само един с е46 компакт реши че може да ми докаже бързината на колата си, без да съм му давал повод за това, като се има впредвид че моята е много по-тромава от неговата и въпреки всичко му се вързах, естествено караше с предна броня почти опряла в мойта задна. В крайна сметка пак излязох преди него, дигнахме към 140 км/час на отсечка от половин километър. Освен БМВ-то си карам служебни коли, някои от които имат такава динамика, че ще ме отвеят като спрял с моя дрънгел, но интересно до сега нямам спомен някой да ми е правил подобни номера. Иначе мир на праха на невинно загиналите в този инцидент. 

- doktormik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
аман от простотий !! всеки може да разбере кога е пристигнала линейката и колко линейки са повикани действително!!!! за сведение на всички коментиращи -всички линейки имат GPS-до секунда се засича всяко едно време! второ-няма начин да се повикат 2 линейки-това не се определя от ""повикващия" линейките!!!трето-хайде поинтересувайте се колко линейки и колко екипа има на смяна в 2 милионна Софйя???? аман от малоумни журналисти,и жалко,4е все още има хора,които вярват на написаното и казаното в нашите """медий"""
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
докторе, ма тва са фактите бре... какво ги грее ранените, а в случая и загиналите колко са линейките в софия...
дай да видим колко са, и колко хора са починали като цяло... да не се окаже че има 10 линейки и 5 починали, включая двете жертви на този идиотски инцидент...
дай да видим колко са, и колко хора са починали като цяло... да не се окаже че има 10 линейки и 5 починали, включая двете жертви на този идиотски инцидент...
- wishbone
- Потребител
-
- Кара: E46 330d Touring
- Мечтае да кара: i8
ивчо3 написа:Де да имах и аз едно е46 323 CI да му разкажа играта на А4-ката. Ако предположим че аудито е 1.8Т, на ускорение до 100 км/час, с е46-цата са на кантар, оттам нагоре аудито няма никакъв шанс да излезе напред. Не знам кой кого е предизвикал, от немалък опит мога да споделя че масово шофьори с ауди, предимно А4, голф четворка GTI, по-рядко с някой опел, наточени със селски тунинг, като видят на пътя някой с БМВ, който си кара колата нормално и веднага почват да се правят на кой е по-по-най, засичат, изпреварват рисковано, дори един бастун ми предлагаше с мимики и жестове да правим дръпка до другия светофар, естествено не му обърнах никакво внимание, аз колата си няма да тествам на кратко разстояние, щото знам че ще бъда бит, но същите тези отворковци с резачките малолитражки, никакви ги няма на дълги преходи. И това е винаги когато си карам БМВ-то, което не е нищо особено, сток отвсякъде. До сега само един с е46 компакт реши че може да ми докаже бързината на колата си, без да съм му давал повод за това, като се има впредвид че моята е много по-тромава от неговата и въпреки всичко му се вързах, естествено караше с предна броня почти опряла в мойта задна. В крайна сметка пак излязох преди него, дигнахме към 140 км/час на отсечка от половин километър. Освен БМВ-то си карам служебни коли, някои от които имат такава динамика, че ще ме отвеят като спрял с моя дрънгел, но интересно до сега нямам спомен някой да ми е правил подобни номера. Иначе мир на праха на невинно загиналите в този инцидент.
Е точно тук ли намери да се хвалиш с гонки? Е точно за това става въпрос. Ако сте решили да си мерите онова нещо, слезте от колите, събуйте си гащите и го направете без да пречите или създавате опастност за когото и да било. Имам чувството, че тези дватата от снощи също са били "със 140км/ч броня у броня"...

70 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5