поредната тема за кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: поредната тема за кола

Мнение от ms » 05 Авг 2011, 21:33

acer написа:...
пс, тежко е 400кг + още 3ма
...

това ако е вярно мога да ти пожелая успех с какъвто и да е джип- по нашите пътища трябва да УАЗ, че да издържи, търси си пикап- и то някой стабилен...

ПС: интересно ми е на какво ще му прилича салона на тоя джип след 2-3 месеца при разнасяне на тежести и возене на работници редовно...
Последна промяна ms на 05 Авг 2011, 21:34, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 05 Авг 2011, 21:33

acer написа:пс, тежко е 400кг + още 2-3ма

Охоо... къде си тръгнал ти с тея паркетници ;)
Ако държиш да е "високопроходимо" пикап дълга база щом ще има и хора.
Иначе ван - Крайслер (Гранд) Вояджер 2.5/2.8CRD ( 143/150к.с. комън рейл/мерцедес двигател), 7 местно, като махнеш единия ред става 5 местно с голям багажник, окачване отзад - бусово :mhihi: , слабо място скоростите, добър вид, прилични екстри. Доста под бюджета ти.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 06 Авг 2011, 8:55

Аз пак мога да похваля една Тойота..не съм им фен просто казвам наблюдения 8) Миналта година ходихме по р.Дунав на една регата...бяхме с Авенсис Версо 2.0 Д4Д....добре добро поведение на пътя...а от Силистра до София...бяхме 7 човека и полуремарке отзад..на което имаш 5 лодки и багажа ни...а разхода 9.8/100 при скорост 100-120...мисля че това е колата за теб :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 06 Авг 2011, 9:55

Колега, кажи какво ще товариш :!: Има товари и товари, така че това много ще ни улесни в даването на съвет :yes:

Иначе на теория предлагам да вземеш най-новата и хубавата, която намериш за 20 бона
:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Авг 2011, 10:49

о няма да дам толкова пари за митцубиши и разни други джапанки, едно кади за 10к и с другите един мотор и съм готов :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 06 Авг 2011, 11:08

И ти си ги плямпаш едни... искаш да возиш 400+ кила и 4 - 5 човека, а даваш за пример коли дето хич нестават.
Това и за другите колеги... прочетете за какво ше е колата и тогава давайте някакво мнение.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 06 Авг 2011, 11:56

така е и аз нз кво искам, искам да върви, да е хубаво и да е без пари! :mhihi: спрях се на кади 140 к.с или тоуран, 640кг му е капацитета, не ме радва, ама кво пък ще спеста 50% от парите, а който се качва в колата да стои гладен :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 06 Авг 2011, 12:12

е такава тема не бях виждал... търси се първа лична кола, да товари много, да вози много хора, пикап да не е, особено японски, да дрифти много /по-горе 163 коня ги оцени като мрътвец :mhihi: /, и да е п***ловка :shock:
или имаш разтроение на личността, или търсиш 3 коли минимум ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Авг 2011, 12:19

от изброените Волвото е най бързата машина а ти го наричаш мъртвец :mhihi: май не знаеш какво търсиш :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 06 Авг 2011, 12:47

глупости. пежото ми е по-бързо от волвото. все тая, вече си избрах кола, дори си я харесах от употрябваните във vw. все пак благодаря ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 06 Авг 2011, 12:52

кое пежо е по бързо от волвото че не разбрах ,баничарка някаква ли :mhihi:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 06 Авг 2011, 17:00

acer написа:така е и аз нз кво искам, искам да върви, да е хубаво и да е без пари! :mhihi: спрях се на кади 140 к.с или тоуран, 640кг му е капацитета, не ме радва, ама кво пък ще спеста 50% от парите, а който се качва в колата да стои гладен :mhihi:

Тоурана не е лош, а защо не помислиш за моето предложение горе...
Или представител на мерцедес...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 06 Авг 2011, 17:54

от vw идват по-скъпи и днеска щях да заминавам за германия, но една травма на коляното се обади и баща ми замина, казах му тоурана да вземе, но той е фен на мерцедес и предполагам ще си дойде с вито. пикап само навара или хилукс си заслужават, но нови, за твърда возия имам 20годишен бус, който е идеален за строене на пирамиди :mhihi:

снимки няма да качвам, пак ми се размина бмв-то :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 06 Авг 2011, 18:35

Само да ти вметна, че Фолксваген Кади след 2000-и някоя година се произвежда единствено в Полша и е изключително "качествено". Най-добре е човек да се съобразява какви съвети дава, щото "возих се на едно ... и беше супер" ми звучи крайно несериозно. В никакъв случай не взимай Рено Канго - имам такова и е страшен боклук - след 120 000 е за изхвърляне, а на 400 000 вече си вложил пари за още три такива. Новото Кади е около 18 000 лв без ДДС, предполагам си го възстановяваш. А Мерцедес Вито е трън в гъза, както викат хамериканците. Спринтера е много по-добре, но на третата година започва да тече ръжда отвсякъде. Единственото, което смятам че е наистина качествено, но пак ръждясва яко е Тойота Хилукс.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 06 Авг 2011, 18:49

Мордехай написа:Само да ти вметна, че Фолксваген Кади след 2000-и някоя година се произвежда единствено в Полша и е изключително "качествено".

Колега карал ли си такова? Ако не си, как разбра колко е "качествено"? Това е една проста и непретенциозна работна кола.
Определено за товарене си вземи Кади-то, най добре Макси(дългата база). Ако намериш и такова с 2.0ТДИ ще останеш очарован, Туарана е повече семейна кола и не носи на товарене. Карал съм и двете с всякакви двигатели метанови до най напомпаните дизели.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата