Как да хвана нещастника?
Модератор: Общи модератори
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Как да хвана нещастника?
vladi_a_i написа:Някой твой приятел си прави пишки с теб..

или по-добре да ти прибере огледалото отколкото да го счупи

Из интернет има доста предложения за мини камери , някой имат памет , други се включват към компютър . Може да си я скриеш и в колата , няма нужда да е на балкона и да снима на 20-50 метра . Слагаш я някъде в колата , лаптоп под седалката да записва и на следващия ден преглеждаш записа . Мисля че може да се вместиш в рамките на 100 лв максимум .
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
xpl0d написа:От няколко седмици някакъв ебалник от блока ми се прави на отворен - прибира ми огледалото, вдига ми чистачката на задното стъкло. За мое съжаление и негова радост не го знам кой е. Дайте идеи как да го набарам копеленцето да ги питам кво толкова му пречи огледалото или чистачката
Случайно да спираш пред пътека дето минават хора, или да затрудняваш другите да излязат с колите

и аз съм намирал кочината така с вдигнати чистачки, но винаги е имало повод- я пред пътеката съм спрял, я тоя пред/зад мен се е наложило да излиза с 35 маневри щото съм му оставил 3см. място

Иначе за хващането- камера или дебнеш като луд няколко вечери, друг начин нема... и зарежи тея пушки, ще контузиш някой за едното нищо и после ще се чудиш що ти е яко надрана колата...
Лаптоп закачен за акумулатора и сложен в багажника със зареден видео записващ софтуер които се активира от движение и уеб камера сложена така че да хваща цялата кола...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
alx написа:Лаптоп закачен за акумулатора и сложен в багажника със зареден видео записващ софтуер които се активира от движение и уеб камера сложена така че да хваща цялата кола...
Да,бе, да ... в България живеем все пак.
Ще вземат същата вечер да му откраднат колата за зла участ, че и с лаптоп да изгори

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
alx написа:Лаптоп закачен за акумулатора и сложен в багажника със зареден видео записващ софтуер които се активира от движение и уеб камера сложена така че да хваща цялата кола...
Дълга и широка и пак опираме до камерата. Моите и трите са куча марки за по 20-на лв. Такава която ще снима при ниско, почти нулево осветление ще е скъпа. Плюс допълнително сензори за движение, ала бала. Този вариант тотално отпада.
jordanov написа:нали не играеше цс бре?
Е, то и чалга не слушам, ама знам за какво става дума

Мястото признавам е трики дет се казва. Но има около една кола разстояние(на ширина) до другата кола - и за маневри стига и за пешеходци.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Еми те колегите ти казаха всички по-обикновени начини. Но това с колата и някой приятел е оферта. Седиш и дебнеш, ама от къде да го знаеш, може да минава и в 02:00, може и сутрин като излиза за работа в 07:00 или нещо такова, когато ти още спиш или тепърва решаваш кръстословицата в тоалетната. За т'ва ти трябват железни нерви за да го дочакаш.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
и на мен така ми правих,прибира ми огледалата,а моите са автоматични,вдигаше ми чистачките а единм ден намерих и павета върху капака,започнах на платен паркинг да спирам,обаче си купих аларма с пейджър защото още не съм изветрел да чакам по цяла нощ олигофрена...и една сутрин ми звъни пейджъра...оказа се дедка на над 80 години,минава и кой знае защо само на моята кола прави мизерията,до мен имаше още 3 автомобила,не съм паркирал на пътека или да преча...откачена пенсионерска работа
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
xpl0d написа:
Дълга и широка и пак опираме до камерата. Моите и трите са куча марки за по 20-на лв. Такава която ще снима при ниско, почти нулево осветление ще е скъпа. Плюс допълнително сензори за движение, ала бала. Този вариант тотално отпада.
Нема дачици,нема лаптопи, една ай пи камера с инфраред, ма тва пак иска пари.
Повярвай ми,спането в колата е варианта

Много като тебе вече плакаха ...
ms написа:xpl0d написа:От няколко седмици някакъв ебалник от блока ми се прави на отворен - прибира ми огледалото, вдига ми чистачката на задното стъкло. За мое съжаление и негова радост не го знам кой е. Дайте идеи как да го набарам копеленцето да ги питам кво толкова му пречи огледалото или чистачката
Случайно да спираш пред пътека дето минават хора, или да затрудняваш другите да излязат с колитетоест някой да ти дава сигнали, че там нещо пречиш на другите...

- Ronka
- русата мафия!
-
Club BMW написа:ms написа:xpl0d написа:От няколко седмици някакъв ебалник от блока ми се прави на отворен - прибира ми огледалото, вдига ми чистачката на задното стъкло. За мое съжаление и негова радост не го знам кой е. Дайте идеи как да го набарам копеленцето да ги питам кво толкова му пречи огледалото или чистачката
Случайно да спираш пред пътека дето минават хора, или да затрудняваш другите да излязат с колитетоест някой да ти дава сигнали, че там нещо пречиш на другите...
xpl0d написа:
Мястото признавам е трики дет се казва. Но има около една кола разстояние(на ширина) до другата кола - и за маневри стига и за пешеходци.

- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)

- Ronka
- русата мафия!
-
SmOkEyY написа::wave:абе колега дигни си чистачката и си прибери огледалото и готово нема да ти прави мизерия освен ако не почне датиги прибира и дати сваля чистачката
![]()
![]()

Тва бяха някви повратно-възвратни действия

- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
- Ronka
- русата мафия!
-
SmOkEyY написа:нема смисъл за такава глупост пари дасе дават ...![]()
![]()
Затва шоу да има
щом си рекъл

Тва е нищо, оня на форда буташе клечки в ключалките