Как да хвана нещастника?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: Как да хвана нещастника?

Мнение от xerial » 07 Авг 2011, 21:38

vladi_a_i написа:Някой твой приятел си прави пишки с теб..

:yes:

или по-добре да ти прибере огледалото отколкото да го счупи :roll:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 320d , e91 320d

Мнение от besnito » 07 Авг 2011, 21:45

Из интернет има доста предложения за мини камери , някой имат памет , други се включват към компютър . Може да си я скриеш и в колата , няма нужда да е на балкона и да снима на 20-50 метра . Слагаш я някъде в колата , лаптоп под седалката да записва и на следващия ден преглеждаш записа . Мисля че може да се вместиш в рамките на 100 лв максимум .

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 07 Авг 2011, 21:47

xpl0d написа:От няколко седмици някакъв ебалник от блока ми се прави на отворен - прибира ми огледалото, вдига ми чистачката на задното стъкло. За мое съжаление и негова радост не го знам кой е. Дайте идеи как да го набарам копеленцето да ги питам кво толкова му пречи огледалото или чистачката :bang:

Случайно да спираш пред пътека дето минават хора, или да затрудняваш другите да излязат с колите :?: тоест някой да ти дава сигнали, че там нещо пречиш на другите...
и аз съм намирал кочината така с вдигнати чистачки, но винаги е имало повод- я пред пътеката съм спрял, я тоя пред/зад мен се е наложило да излиза с 35 маневри щото съм му оставил 3см. място :mhihi:

Иначе за хващането- камера или дебнеш като луд няколко вечери, друг начин нема... и зарежи тея пушки, ще контузиш някой за едното нищо и после ще се чудиш що ти е яко надрана колата...
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Авг 2011, 21:54

Лаптоп закачен за акумулатора и сложен в багажника със зареден видео записващ софтуер които се активира от движение и уеб камера сложена така че да хваща цялата кола...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Авг 2011, 22:12

alx написа:Лаптоп закачен за акумулатора и сложен в багажника със зареден видео записващ софтуер които се активира от движение и уеб камера сложена така че да хваща цялата кола...

Да,бе, да ... в България живеем все пак.
Ще вземат същата вечер да му откраднат колата за зла участ, че и с лаптоп да изгори :weed:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Авг 2011, 22:20

alx написа:Лаптоп закачен за акумулатора и сложен в багажника със зареден видео записващ софтуер които се активира от движение и уеб камера сложена така че да хваща цялата кола...

Дълга и широка и пак опираме до камерата. Моите и трите са куча марки за по 20-на лв. Такава която ще снима при ниско, почти нулево осветление ще е скъпа. Плюс допълнително сензори за движение, ала бала. Този вариант тотално отпада.

jordanov написа:нали не играеше цс бре? :)

Е, то и чалга не слушам, ама знам за какво става дума :mhihi:

Мястото признавам е трики дет се казва. Но има около една кола разстояние(на ширина) до другата кола - и за маневри стига и за пешеходци.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 07 Авг 2011, 22:58

Еми те колегите ти казаха всички по-обикновени начини. Но това с колата и някой приятел е оферта. Седиш и дебнеш, ама от къде да го знаеш, може да минава и в 02:00, може и сутрин като излиза за работа в 07:00 или нещо такова, когато ти още спиш или тепърва решаваш кръстословицата в тоалетната. За т'ва ти трябват железни нерви за да го дочакаш.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Авг 2011, 23:01

и на мен така ми правих,прибира ми огледалата,а моите са автоматични,вдигаше ми чистачките а единм ден намерих и павета върху капака,започнах на платен паркинг да спирам,обаче си купих аларма с пейджър защото още не съм изветрел да чакам по цяла нощ олигофрена...и една сутрин ми звъни пейджъра...оказа се дедка на над 80 години,минава и кой знае защо само на моята кола прави мизерията,до мен имаше още 3 автомобила,не съм паркирал на пътека или да преча...откачена пенсионерска работа

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Авг 2011, 23:02

xpl0d написа:
Дълга и широка и пак опираме до камерата. Моите и трите са куча марки за по 20-на лв. Такава която ще снима при ниско, почти нулево осветление ще е скъпа. Плюс допълнително сензори за движение, ала бала. Този вариант тотално отпада.

Нема дачици,нема лаптопи, една ай пи камера с инфраред, ма тва пак иска пари.
Повярвай ми,спането в колата е варианта :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 07 Авг 2011, 23:14

ms написа:
xpl0d написа:От няколко седмици някакъв ебалник от блока ми се прави на отворен - прибира ми огледалото, вдига ми чистачката на задното стъкло. За мое съжаление и негова радост не го знам кой е. Дайте идеи как да го набарам копеленцето да ги питам кво толкова му пречи огледалото или чистачката :bang:

Случайно да спираш пред пътека дето минават хора, или да затрудняваш другите да излязат с колите :?: тоест някой да ти дава сигнали, че там нещо пречиш на другите...

:?:

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 07 Авг 2011, 23:17

Club BMW написа:
ms написа:

:?:

xpl0d написа:
Мястото признавам е трики дет се казва. Но има около една кола разстояние(на ширина) до другата кола - и за маневри стига и за пешеходци.

:wave:
ИзображениеIs...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36-compot
Мечтае да кара: :)

Мнение от SmOkEyY » 07 Авг 2011, 23:24

:wave: :dummy: абе колега дигни си чистачката и си прибери огледалото и готово нема да ти прави мизерия освен ако не почне датиги прибира и дати сваля чистачката :) :bchug: :bchug:
Изображение

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 07 Авг 2011, 23:26

SmOkEyY написа::wave: :dummy: абе колега дигни си чистачката и си прибери огледалото и готово нема да ти прави мизерия освен ако не почне датиги прибира и дати сваля чистачката :) :bchug: :bchug:

:ahah: :ahah:

Тва бяха някви повратно-възвратни действия :mhihi:
ИзображениеIs...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36-compot
Мечтае да кара: :)

Мнение от SmOkEyY » 07 Авг 2011, 23:27

нема смисъл за такава глупост пари дасе дават ... :bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 07 Авг 2011, 23:29

SmOkEyY написа:нема смисъл за такава глупост пари дасе дават ... :bchug: :bchug: :bchug:

Затва шоу да има

щом си рекъл :bchug:

:mrgreen:

Тва е нищо, оня на форда буташе клечки в ключалките :ranting:
ИзображениеIs...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата