Договор за размяна на автомобили ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: Договор за размяна на автомобили ?
bivola написа:Ванка , и познай кога пича ще иска да се занимава отново с мене след като вече си е прибрал парите
А що първо не пита не пита Мишо а ??
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Защото е на море и не ми вдига. А преди да я купя не съм питал никой за нищо

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
ms написа:не бързай да се радваш- 100% няма да е без пари тоя договор за замяна![]()
пак ще има застр. оценки, декларации, процент за общината, такси нотариус- едва ли ще е на цената на два договора за продажба, но като ги знам к'ви са ще ви е с малко по-евтино накрая...
Еми има стеф, всичко има щото има закон

Иначе, да няма проблем да се направи договор за замяна на МПС, както и за всякакви други движими и недвижими вещи. Нотариалната такса се събира върху оценката на МПС-то с по-висока стойност от двете.
пп. А на колегата "ога" му предлагам да има малко повече уважение към професиите на хората, най-малкото защото не се знае кога може да опре до тея с "вазелиновите устни" и акцента

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
kOnPuBkA написа:ms написа:не бързай да се радваш- 100% няма да е без пари тоя договор за замяна![]()
пак ще има застр. оценки, декларации, процент за общината, такси нотариус- едва ли ще е на цената на два договора за продажба, но като ги знам к'ви са ще ви е с малко по-евтино накрая...
Еми има стеф, всичко има щото има законДа не мислиш че ми се събират 20 бумаги за един договор, ама законодателя ги изисква, а пък после проверяващите също, така че нема как без оценки, декларации, такси и т.н.
![]()
Иначе, да няма проблем да се направи договор за замяна на МПС, както и за всякакви други движими и недвижими вещи. Нотариалната такса се събира върху оценката на МПС-то с по-висока стойност от двете.
пп. А на колегата "ога" му предлагам да има малко повече уважение към професиите на хората, най-малкото защото не се знае кога може да опре до тея с "вазелиновите устни" и акцента![]()
Колега в женски род, не могат да направят договор за замяна, ако няма талон на негово име.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Абе , нещо много станаха мненията чак спорове се зараждат. Май да ходя да се направя на луд при някой нотариус наистина 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
blacksapphire написа:Колега в женски род, не могат да направят договор за замяна, ако няма талон на негово име.В тази ситуация само пълномощни може да пише.
Естествено, че не може.

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- blacksapphire
- ентусиаст
-
bivola написа:Абе , нещо много станаха мненията чак спорове се зараждат. Май да ходя да се направя на луд при някой нотариус наистина
И като ти поиска данък, талони на твое име, застрахователна оценка, платен местен данък, техн. преглед - ти само му се усмихни чаровно и загатни, че и двигателят не е този по талон, и нямаш нито един от изброените горе документи.

Ии пак се върни на изречение последно от първия ми пост... или се обади на човека, който ти казах.

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Ванка , обадих му се и ме заболя главата. Считам темата за изчерпана ще се оправя някак. Благодаря на всички нека темата се заключи 

![]()
![]()

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
В краен случай звънни на човека от който си купил колата, щом я караш с пълномощно ... и ако откаже съдействие
Иди сипи на някоя бензиностанция до капачката и потегли с мръсна газ, да видиш как той ще те намери

Иди сипи на някоя бензиностанция до капачката и потегли с мръсна газ, да видиш как той ще те намери

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- blacksapphire
- ентусиаст
-
ogata написа:В краен случай звънни на човека от който си купил колата, щом я караш с пълномощно ... и ако откаже съдействие
Иди сипи на някоя бензиностанция до капачката и потегли с мръсна газ, да видиш как той ще те намери![]()
Страхотни компетентни мнения, личи си, че прочете всичко! Личи си, че си специализирал някакво междуселско право, може би?
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Чукча писател, нет читател 
ПП. МS мери си приказките

ПП. МS мери си приказките

Последна промяна ogata на 10 Авг 2011, 22:40, променена общо 1 път

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Icco
- Музикално деформиран