Ферма за трюфели

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Ферма за трюфели

Мнение от kiko » 12 Авг 2011, 13:24

много интересна тема,имам 9декара земя в супер красиво място в бг. ако има наистина с какво да се занимавам там ,с 200 паля от този мръсен град

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Ферма за трюфели

Мнение от acer » 12 Авг 2011, 14:49

имам приятел, който тръгна от 50декара ориз, сега са над 1000, а е на 25-26 :), друг по-възрастен познат си заложи 4-те апартамента и изнася краставици за ес, трети изнасяt ябълки и пшеница пак за ес. общо взето въпрос на нюх, някои предприемачи цял живот стоят на пазара, други строят космически совалки. намери си 100% сигурен пазар първо, ако ще да е 10% печалба, а после ще увеличаваш количествата, ако почнеш да мислиш на дребно и опреш да продаваш картофи на борсата на кг, ще си умреш с дребните камъни. забелязъл съм, че хората, които напредват, ценят най-много времето и от там се опитват да вършат работите със замах и имат няква идея накъде да се развиват или изобщо да не се захващат
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Предишна

Назад към Извън Темата