Вашето мнение по въпроса
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Вашето мнение по въпроса
От лични наблюдения над М5, което беше в уникално състояние за доста пари, се наляха точно още толкова пари в дребни, но чисто нови неща, за да стане като от завода. Това в рамките на 3 години.
М5ицата до момента е погълнала над 40х.лв.
Маниащината си е маниащина. Аз не бих се хванал на този етап да правя нещо такова, но при много свободно време и достатъчно пари, що да не.
М5ицата до момента е погълнала над 40х.лв.
Маниащината си е маниащина. Аз не бих се хванал на този етап да правя нещо такова, но при много свободно време и достатъчно пари, що да не.
според мен ако мислиш да я правиш трябва да имаш едни сигурни 10к лв като за основа, които не ти трябват за нещо по важно ,и после още около 4-5к за кусурчета...тва както каза колегата не да пипнеш тук там само а и нещо повече ..така ми минава тая сума на мене през главата...но не съм реставрирал да ти кажа точно...само като се замисля на е30 колко вкарах и пак имаше около 5 още да вкарам за да стане както трябва не ми се мисли каква яма е ..
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
и аз бях в тая дилема,по същите причини кат твойте и засега мислим да си го правя купето,щото перфектните италианки и те са заръждили кат се има в предвид,че последната произведена е34-ка е преди 15 години.Мойта е австрийка ма като поразглобих тук там си се оказа по-добре,отколкото очаквах.Набих вече неколко хилядарки за мотор и окачване и засега са наред нещата.Отвътре е кат нова кат изключим корите,които смених с фейслифтови.Спира ме да я нарежем с флекса пълния М-пакет,Б25-та и автомата с шпера тез неща я правят уникална за себе си и май ме карат да си наливам у нея като дебил.Таз кола ме кара си зимам само оргинални или ОЕМ-ски части,много е гадна 

ТДС - Турбо Див Селянин
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
kemakozeE36 написа:Bavarcho написа:Ако искаш да няма ръжди - Южна Италия е мястото където ще си намериш купе без ръжди на ниска цена!
Взимаш и една мома германка или швейцарка бъкана с екстри и прехвърляш.
п.с. Ама не вервам да се случи...
Съгласен съм със швейцарското предложение там пазят много, аз не съм много капризен на тема екстри, в смисъл да не е бъкано, но да не е без хич
И ще се случи да знаеш живот и здраве като позапролети малко почвам, сега малко долари да спестиме![]()
Пазят... и все големи двигатели поръчват с много екстри

за да погълне 30 бона едно е34 това значи, че е тотален гроб-и от към двигател, и от към ходова част и от към купе
и в такъв случай въобще не си струва да се набиват такива цифри при положение, че за 9000 евра се взема ето такова
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

и в такъв случай въобще не си струва да се набиват такива цифри при положение, че за 9000 евра се взема ето такова

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
alx написа:ти от един филм ще се вкараш в друг- по-сериозен.
ако имаш бол свободно време- действай.
но.. моето скромно мнение е да караш каквото караш сега и да пестиш пари и да си купиш нещо по-ново и по-здраво по-нататъка.
И аз съм на това мнение

zazomazo написа:за да погълне 30 бона едно е34 това значи, че е тотален гроб-и от към двигател, и от към ходова част и от към купе![]()
Т'ва не мога да го повярвам, че е на 127 километра

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Абе 34-ката не е баш за евридейка ма сравнително често си я карам, та имам перфектно сърце, трябва ми перфектно тяло, за сега това, екстри с времето за сега да започнеме с купето
Това за италиянките е верно- тия са айдуци и душмани от тях здрава кола да вземеш е като циганин да не те излъже
за хоби, може да се каже че ми е като хоби, просто още не съм започнал, имам за цел да я карам още дълго не смятам да я давам(за това и наливам в нея)
Това за италиянките е верно- тия са айдуци и душмани от тях здрава кола да вземеш е като циганин да не те излъже

за хоби, може да се каже че ми е като хоби, просто още не съм започнал, имам за цел да я карам още дълго не смятам да я давам(за това и наливам в нея)

- kemakozeE36
-
-
_65536_kb_sec_ написа:Вземи пример от мен - вземи читаво купе, пък карай, останалото с времето може да се трупа и да се прави на малки сесии.
Ако си ентусиазиран можеш да дойдеш да гледаш как се правят нещата, защото скоро я започвам моита, и със сигурност ще видиш доста интересни неща
свиркай и идвам

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Mollov написа:Dpy написа:Кви 15 - 20 бона за е34 бре..и то не м5....че и още 30к за части...тез пари за нищо ги нямаш, кат вестници са налипрекалено много се изхвърляте с някви подобни суми за автомобили и части...
Питай mitaka7 колко му струваше да си реставрира Е30-ката... е, той смени и мотора, де, но въпреки това... сумарно, заедно с купуването на самата кола (която не беше изобщо скъпа), е оставил над 20к лева... ама е сменял всичко с ново, от BMW... нали...
и накрая от редовна 16ка,нередовна 25ца с лошо работещ матор

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
kemakozeE36 написа:(единия е на аватара- купи я един поляк за 4000 евро)
Викаш Жигулито е твое

http://www.drive2.ru/cars/lada/2101/2101/kostas-/
То и аз мечтая ама чак толкова,че да си повярвам,че колата в подписа примерно е моя...

8.32
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
поредния псевдо маняк,А ? 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
uCnaHeTcA написа:zazomazo написа:за да погълне 30 бона едно е34 това значи, че е тотален гроб-и от към двигател, и от към ходова част и от към купе![]()
Т'ва не мога да го повярвам, че е на 127 километра
и за тия км е глътнало над 60 литра гориво
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
PIONEER написа:kemakozeE36 написа:(единия е на аватара- купи я един поляк за 4000 евро)
Викаш Жигулито е твое![]()
![]()
![]()
То и аз мечтая ама чак толкова,че да си повярвам,че колата в подписа примерно е моя...
Той и коня от подписа е мой....

- kemakozeE36
-
-
BMWgiunter написа:PIONEER написа:kemakozeE36 написа:(единия е на аватара- купи я един поляк за 4000 евро)
Викаш Жигулито е твое![]()
![]()
![]()
Той и коня от подписа е мой....![]()
![]()
И тва на коня ако си ти

Последна промяна kemakozeE36 на 12 Авг 2011, 22:41, променена общо 1 път

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3