Пистолет Paint Zoom
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Re: Пистолет Paint Zoom
vin_diesel написа:че е удобно удобно е,че не цапа не цапа,че ти прави кеф да боядисваш така е ама харчи като за световно,що никой не признава че харчи 5 пъти повече от колкото да си боядишеш с мече,ако си баровец и не те бърка колко боя ще изразходи вземай го ако ли икономисваш хващай мечето и си ти
Колега тук не съм съгласен с теб. Пръска в страни яко. С просто око почти не се вижда ,но като се огледа после човек се виждат поразиите! Впечатленията относно харченето на боя са почти едно към едно с мечето! Е може би съвсем малко по-малко ,но за сметка на други неща.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Пайнт зумът е скапан китайски боклук.Работя в отдела на УниКредит, който финансира китайчетата на студио модерна и ежедневно се обаждат хора да се оплачат от дефектирали пейнт зууми- не че ние сме виновни
.Аз си взех машина на Бош и съм доволен.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то и рекламата на пейнт-а е страшна 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- mehanika33
- Потребител
-
- Мечтае да кара: Чисто нов Х6 с двигател реактивен
колеги здравейте тези пистолети паинт зум и боша стават ли за боядисване на метални повърхности примерно да си пръсна калника,джантите или бронята?
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
Аз пробвах да си боядисам гаража с това... 15 мин по-късно вече мажех с валячето и се кефех колко по-лесно става
Купете си пейнт зум, за да разберете колко е готино да боядисваш с валячето!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма смисъл от тоя боклук. Може да боядисва може би блажна боя ама латекса е по-труден и едва ли ще е добре.
Още повече, че за някакви 50- 100 квадрата с мечето на 1 ръка грунд и една боя става чудесно и е работа за 3-4 часа. По-добре парите вместо за тоя уред да се дадат за по-качествена боя или валяци.
Още повече, че за някакви 50- 100 квадрата с мечето на 1 ръка грунд и една боя става чудесно и е работа за 3-4 часа. По-добре парите вместо за тоя уред да се дадат за по-качествена боя или валяци.
Това е боклук неземен - Paint боклук !
На гладки стени - шпакловка , гипс картон - стича зверски , все едно оливаш с кофата . На таван - пълен абсурд . За външна фасада става - ако е поне малко грапаво . Тъй като машинката грее , дюзата отпред загрява латекса и той засъхва по самия изход - чистиш през 10 мин, Не се лъжете да си давате парите за това нещо . Ако все пак искате подобен '' пистолет '' , има разни марки като RTR при които пистолетите са на 50 % от цената на Пейнт Зум .
На гладки стени - шпакловка , гипс картон - стича зверски , все едно оливаш с кофата . На таван - пълен абсурд . За външна фасада става - ако е поне малко грапаво . Тъй като машинката грее , дюзата отпред загрява латекса и той засъхва по самия изход - чистиш през 10 мин, Не се лъжете да си давате парите за това нещо . Ако все пак искате подобен '' пистолет '' , има разни марки като RTR при които пистолетите са на 50 % от цената на Пейнт Зум .
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Аз също мога да ти кажа лични впечатления, колега:)
Боядисах цялата къща с пейнт зум отвътре за един ден, после 4 дни не можах да изчистя. Трябва да облепиш всичко, което не смяташ да боядисваш, включително и плочки или там каквото има на пода, защото в противен случай ще последва няколкодневно чистене. Въпреки, че бях с маска зъбите и носната ми кухина бяха в цвета на латекса и в г*за имах латекс, дет се вика
Отделно, че често се запушва и започва да плюе 
Колегата, който каза, че е по-добър за външно боядисване е много прав.
Боядисах цялата къща с пейнт зум отвътре за един ден, после 4 дни не можах да изчистя. Трябва да облепиш всичко, което не смяташ да боядисваш, включително и плочки или там каквото има на пода, защото в противен случай ще последва няколкодневно чистене. Въпреки, че бях с маска зъбите и носната ми кухина бяха в цвета на латекса и в г*за имах латекс, дет се вика

Колегата, който каза, че е по-добър за външно боядисване е много прав.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Са ше ви светна на една далавера за тия, които имат да боядисват много.
На мен ми се наложи да боядисам некви 7-800 квадрата някъде и направо бях полудял да мисля кое- как, какви пистолети да купувам, компресори и т.н. щото с валяци щях да боядисвам седмица сигурно.
Много от фирмите, които продават професионални бояджийски машини ги дават и под наем. Беше нещо около 60лв на ден ако не се лъжа. Отидох, взех си един професионален Вагнер, дето струва колкото една кола и за няколко часа боядисах цялата къща, три етажа по 100-тина квадрата от-до. Няма стичания, няма прозиращи места, няма оливане. Една ръка грунд и една боя и тва е всичко. Машините не са толкова икономични като валяка предполагам щото набиват яко и налягането е бая здраво ама и качеството на боядисването няма нищо общо с това на валяка. Ако не си с две ръце заврени в гъза (а аз съм или поне едната ми е там) става много добре, дори и за човек без опит в боядисването.

Много от фирмите, които продават професионални бояджийски машини ги дават и под наем. Беше нещо около 60лв на ден ако не се лъжа. Отидох, взех си един професионален Вагнер, дето струва колкото една кола и за няколко часа боядисах цялата къща, три етажа по 100-тина квадрата от-до. Няма стичания, няма прозиращи места, няма оливане. Една ръка грунд и една боя и тва е всичко. Машините не са толкова икономични като валяка предполагам щото набиват яко и налягането е бая здраво ама и качеството на боядисването няма нищо общо с това на валяка. Ако не си с две ръце заврени в гъза (а аз съм или поне едната ми е там) става много добре, дори и за човек без опит в боядисването.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i

Never mistake motion for action...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Не знам тия на Бош как се справят с латекса ама пак много ме съмнява. Латекса е доста гъст и си трябва сериозна мапина за него.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
bum_bum написа:Не знам тия на Бош как се справят с латекса ама пак много ме съмнява. Латекса е доста гъст и си трябва сериозна мапина за него.
То никак не пръска лошо латекса, нищо че е гъст. Става въпрос, че много се напича, докато работи и изхвърля горещ въздух. Като спреш за малко и от топлото веднага латекса задръства дупката.

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Аз купих на бош, но още не съм я пробвал...
но смятам грунд 50/50 боя/вода и после 80% боя и 20% вода, ако трябва ще мина 2 ръце след това..
но смятам грунд 50/50 боя/вода и после 80% боя и 20% вода, ако трябва ще мина 2 ръце след това..

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Stanchev написа:но смятам грунд 50/50 боя/вода и после 80% боя и 20% вода, ако трябва ще мина 2 ръце след това..
Ей тука е ключът от бараката-гъстотата на разтвора. Аз съм пръскал с пейнт зуум лак за дърво и стана доста добре. Зор беше докато нацеля консистенцията. Ако е много гъста боята плюе много кофти, омазва всичко и не е равномерно. И да, наистина много грее. Ама за вкъщи става.
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3