Въпрос за УНСС Предприемачество
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Re: Въпрос за УНСС Предприемачество
Какво си мислих а то какво стана
Приеха ме във ВИНС-а с туризъм 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
b0bituy написа:Какво си мислих а то какво станаПриеха ме във ВИНС-а с туризъм
Запасявай се с кондоми от сега

ПС Не се сдържах

- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Тук в Добрич има един лаф- "Защо около ВИНС-а слагат огради? За да не прескачат кучетата да взимат дипломи." 

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Луди сте
машинката по горе ме разби 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Walter Röhrl

Walter Röhrl

barty написа:stefanoff написа:kadebg написа:Аз завърших УНСС, випуск 2007, специалност Стопанско управление (мениджмънт демек).
По повод "УНСС = утре носете съответната сума", никой никога за нищо не ми е искал пари. Е, ако сам ги буташ парите, сигурно ще се намери кой да ти ги вземе.
От магистратурите честно казано не знам какъв е смисъла. Но ако има кой да ти плати - защо да не си вземеш магистър.
От цялото следване най-важни са
1) възможностите за контакти и познанства
2) възможностите за пътуване в чужбина (работа или учене)
3) възможностите за стаж към големи компании
Честно казано останалото е ала-бала, освен ако не учите някаква конкретна специалност като Счетоводство. Няма лошо да знаеш теорията, но без практика теорията пет пари не струва.
1) - Koнтактите можеш и на женския пазар да ги намериш
2) - Да работиш в чужбина като пържач на картофки в макдоналдс
3) - Стаж 6 месеца в голяма компания за без пари, след което да ти бият шута.
Български "държавни" университети вечеОбразователната система е от преди 30 и повече години , вече никой не иска да наема на работа завършили български университет студенти - най много да работите като касиер в банка за 400лв заплата с завършена магистратура "бизнес мениджмънт" - справка в темата "трудно се намира работа в днешно време". Ходете се учете в Германия, образованието е безплатно, за страничните разходи все ще намерите от някъде финансиране. Мен ме е яд все още, че не го направих навремето, щото и аз се бях заблудил , че нема по убаво от родното образование, ама се оказа пълен шит
За съжаление си много прав
Подкрепям!
Все пак, от личен опит споделям, че има (ше) кой да ти отдели време и да ти обърне внимание и най-малкото да те насочи конкретно върху кое да си насочиш усилията ....
Поразпитай (в катедрата/факултета/, не съм в час вече как се води) дали все още преподават доц. д-р Георги Маринов и доц. д-р Георги Гошев ако отговорът е ДА, записвай се смело ... от тези двамата има какво да научиш. А като се замисля аз кога съм учил, въпросните може вече и да са академици

Успех!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2