Идея за подарък
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Re: Идея за подарък
НЕ без бижута .... на всеки празник това е най-лесния подарък
а и все още имам 3-4 дни да измисля нещо.
Иначе ще помоля хората с меко казано тъпи предложения да спрат да пишат в темата.
Бях избрал една почивка във Венеция за 4дни ама няма как да избяга от работа ... и сега ми се ще да измисля нещо романтично което може да са организира в София или околята.
Хареса ми идеята за ресторанта и по специално букет изненадата, но за сега ще мисля и други варианти
п.п. Екстремните неща НЕ СТАВАТ, нея я е страх да се пусне на водна пързалка какво остава за бънджи и парашути
п.п. Ето малко жокери ако ви помагат : на 24 години е работи крупие ( но няма да и купя нищо свързано с работата, защото така или иначе ме натоварва с нейните си проблеми в работата) по принцип обича плюшени играчки, ама немога да намеря голям АЛФ иначе ще стане като половин подарък

Иначе ще помоля хората с меко казано тъпи предложения да спрат да пишат в темата.
Бях избрал една почивка във Венеция за 4дни ама няма как да избяга от работа ... и сега ми се ще да измисля нещо романтично което може да са организира в София или околята.
Хареса ми идеята за ресторанта и по специално букет изненадата, но за сега ще мисля и други варианти
п.п. Екстремните неща НЕ СТАВАТ, нея я е страх да се пусне на водна пързалка какво остава за бънджи и парашути

п.п. Ето малко жокери ако ви помагат : на 24 години е работи крупие ( но няма да и купя нищо свързано с работата, защото така или иначе ме натоварва с нейните си проблеми в работата) по принцип обича плюшени играчки, ама немога да намеря голям АЛФ иначе ще стане като половин подарък

Последна промяна GKuzmanov на 19 Авг 2011, 13:49, променена общо 1 път

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Може да и оредиш леене на куршум против страх 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
измисли го с пикник някъде, стига с тия вечери и ресторанти .. виж к'во е хубаво времето, измисли мястото и ще намжете и ти и тя. залезчета а у .. не е толкова трудно ако помислиш ..
п.с. дай снимка, ще стане по-лесно
ти си турбоидиот бате
п.с. дай снимка, ще стане по-лесно

UBAH5 написа:Може да и оредиш леене на куршум против страх
ти си турбоидиот бате

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Ако не престанете мога да ви уредя с почивка!
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Ходих в JUMBO ма няма АЛФ
питах една жена дали са получавали тя седи и ме гледа тъпо, викам и АЛФ бре извънземното с носа, тя пак
и накрая дойде една друга и каза че имат само малки ....

- bigmurzi
- драфтаджия
-
имаше едни жаби в джъмбото на бул.България, много смешни и към един метър бяха и мечоци имаше в страни от тях едни каски и като му нахлузиш каската ставаха перфе просто за +10тина лева
не е много романтично, но доста забавно 

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Оставете мечоците на мира
Някой има ли на идея някъде в София да продават кутии за бижута ? ама някакви лъскави с камачета ала бала
Също така някой да е мяркал гривни с имена ?? Виждал съм в Гърция, жените носят гривна която е във формата на името им и е със някакви лъскави камъчета по нея
(може и тука да има ама не съм обърнал внимание)

Някой има ли на идея някъде в София да продават кутии за бижута ? ама някакви лъскави с камачета ала бала

Също така някой да е мяркал гривни с имена ?? Виждал съм в Гърция, жените носят гривна която е във формата на името им и е със някакви лъскави камъчета по нея

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
GKuzmanov написа:Оставете мечоците на мира![]()
![]()
Някой има ли на идея някъде в София да продават кутии за бижута ? ама някакви лъскави с камачета ала бала![]()
Също така някой да е мяркал гривни с имена ?? Виждал съм в Гърция, жените носят гривна която е във формата на името им и е със някакви лъскави камъчета по нея(може и тука да има ама не съм обърнал внимание)
някои златарски ателиета правят табелки с имена! Взимаш и 1 синджирче на което да го закачиш и си в джаза

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
не не идеята ми е да е гривна която да не е плетка от елементи а да са букви и без това Христина е достатъчно дълго име за целта
п.п. Кутията по принцип ако намеря хубава ще печатам обичам те на 100 езика + 100 рози и готово, а ако това със гривната е възможно ще е уникално и ще си заслужава и ще го комбинирам с плюшен алф ако намеря
.
п.п. Кутията по принцип ако намеря хубава ще печатам обичам те на 100 езика + 100 рози и готово, а ако това със гривната е възможно ще е уникално и ще си заслужава и ще го комбинирам с плюшен алф ако намеря

- bigmurzi
- драфтаджия
-
сигура ли си, че искаш да й напишеш името на ръката?

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Май е по добре от вибратор и чехли ??? Ако имаш нещо по оригинално и сериозно ще се радвам да го прочета 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
това с романтичната разхода, пикник залезче и после да се осмъртите с приятели си беше сериозно
подаръците се чупят и губят, преживяванията не толкова лесно ..
чехлите и вибратора също, практично е и само първите минути са страшни

чехлите и вибратора също, практично е и само първите минути са страшни

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
еми кутията за бижута не е лош вариант, но само ако мацката обича бижутата и има много от тях... Иначе ще си седи като безполезна вещ и ще събира прах... предложения има много, например => http://www.profesionalist.com/Images/Pr ... edmjgc.bmp
Тва с алф-а... сигурен ли си, че на 24 все още се кефи на плюшени играчки ?
ако има някакво хоби, може да и подариш нещо свързано с него... примерно фотография, коли, гримове, знам ли.... всяка жена има нещо дето обича
Тва с алф-а... сигурен ли си, че на 24 все още се кефи на плюшени играчки ?

ако има някакво хоби, може да и подариш нещо свързано с него... примерно фотография, коли, гримове, знам ли.... всяка жена има нещо дето обича

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
Мишел написа::OT: Тези теми вече спокойно могат да се търсят с търсачката.
Не мога да ви разбера мисленето, да познаваш човека, сам да не знаеш какво да му подариш, обаче да питаш непознати..., които не познават нито теб, нито нея, нито ви знаят отношенията, че и да те дразнят "тъпите идеи"
GKuzmanov написа:Оставете мечоците на мира![]()
![]()
Някой има ли на идея някъде в София да продават кутии за бижута ? ама някакви лъскави с камачета ала бала![]()
Също така някой да е мяркал гривни с имена ?? Виждал съм в Гърция, жените носят гривна която е във формата на името им и е със някакви лъскави камъчета по нея(може и тука да има ама не съм обърнал внимание)
след първите мнения ако не забелязваш съм попитал за конкретни неща !!! Не виждам какъв ти е проблема, че някой може да напише нещо за което да не съм се сетил и да е от полза???

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2