Дрехи онлайн?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: Дрехи онлайн?

Мнение от А.Марчев » 05 Сеп 2011, 15:23

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 05 Сеп 2011, 15:41

bum_bum написа:На всичките тия дрехите са модел на дядо от новобранската :mhihi:

Я виж хубаво спорт директа ....

Колега през понеделник си поръчвам от спортсдиректа, врътката е че си поръчвам заедно с отбора по американски футбол и общо взето се поръчват по 200+ неща и доставката е некви левчета :ok: ако се навиеш да си взимаш нещо пиши ЛС ще помогна.

П.П. дори сме правили рекламаций и всичко е ок от там !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 07 Сеп 2011, 1:03

ако ви притеснява сумата за доставката до БГ, гледаш да има евтина доставка до Англия и там пращаш пратката до ЕМПРЕСА( БГ фирма която се занимава с превоз на стоки УК-БГ) и тя ти ги доставя за 1.10 паунд/кг....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 10 Сеп 2011, 23:24

Здравейте днес си взех работите дето си ги бях поръчал от спортсдирект.ком и съм много доволен доставката ми излезе 10 лева. :angel: Много съм радостен и исках да се похваля :oops: :mhihi: Който не вярва в онлайн пазаруването може спокойно да поръчва :yes: :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 11 Сеп 2011, 20:00

Хайде един български магазин - www.corporide.com
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 23 Ное 2011, 18:29

Някой поръчвал ли е от този сайт? http://www.shop.puma.com
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 23 Ное 2011, 19:00

Вие не написахте един от най-популярните сайтове от БГ-Мама: http://www.laredoute.fr/

Инъче бая поръчваме от sportsdirect - и повечето поръчки са успешни. Понякога се случва да пъхнат нещо по-погрешка в кашона, или да няма номер от някой маратонки и те слагат друг ...
Веднъж поръчвам комплект анцунг - горнище и долнище - дойде само горнището - някой беще краднал долницата - ама все пак пичовете от сайта ми върнаха парите в картата след като писах мейл.

barabqga написа:аз от спортсдирект си поръчах от човек който се занимава с доставки от там - излезем ми 10% от сумата на стоките и си платих доставка до вкъщи с еконт ..

наиграл си се според мен - спортсдирект ползват ДХЛ и доставката е до вратата ти ... направи си няква карта и си поръчвай по-оферта си е тотално.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 23 Ное 2011, 19:30

deyan-enchev написа:Вие не написахте един от най-популярните сайтове от БГ-Мама: http://www.laredoute.fr/

Инъче бая поръчваме от sportsdirect - и повечето поръчки са успешни. Понякога се случва да пъхнат нещо по-погрешка в кашона, или да няма номер от някой маратонки и те слагат друг ...
Веднъж поръчвам комплект анцунг - горнище и долнище - дойде само горнището - някой беще краднал долницата - ама все пак пичовете от сайта ми върнаха парите в картата след като писах мейл.

barabqga написа:аз от спортсдирект си поръчах от човек който се занимава с доставки от там - излезем ми 10% от сумата на стоките и си платих доставка до вкъщи с еконт ..

наиграл си се според мен - спортсдирект ползват ДХЛ и доставката е до вратата ти ... направи си няква карта и си поръчвай по-оферта си е тотално.

ами да ти кажа може и да съм се наиграл по това време нямах карта , и си платисх 6,20 от пловдив до царево и 17-18 лева бяха тези 10% , иначе сега съм с карта поръчвам най-вече от hoodboyz там доставката е 10 евро с бг пощи идва

п.п. с DHL колко ти излезе може и на л.с. :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 24 Ное 2011, 0:58

A тия от sportsdirect защо винаги ми пращат и някаква чаша бонус? Някой друг получава ли ги? Вече подарих няколко, а 4-5 са вкъщи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 24 Ное 2011, 1:23

На мен не са ми пращали чаша , иначе последния път ми дадоха отстъпка от 0.99 лири така и не разбрах защо :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Ное 2011, 4:40

kiko написа:врътката е такава,че за 20лири можеш да вземеш и 1 стока и 100 неща,пак са 20 лири.

Nukem написа:Доставката принципно е 60лв на кашон

Последно колко са? 45,40лв. или 60лв.? Да няма някъв бонус към тези 20 лири, та става 60лв. :mhihi: Доста хора са ми казвали за тоя sportsdirect.com , ама сега като разгледах на какви цени продават и аз се зарибих :mhihi: Наистина трябва да се съберете няколко човека, че иначе няма далавера :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 24 Ное 2011, 9:23

GKuzmanov написа:П.П. дори сме правили рекламаций и всичко е ок от там !!!

Айде да обясниш малко повече за "рекламациите" там щото не е баш ОКей - ама не знам какво разбираш ти под това.

Случай - идва объркана поръчка едни маратонки са с 2 номера по-големи.
Причина - нямали са от тоя който си поръчал и пращат каквото има.
Следствие - ти имаш маратонки които не ти стават.

Какво правим - пишем мейл на съпорта там, блабла блааа моля ви са тука така едни маратонки кво прайме

Отговор - няма проблеми прати ни ги насам на твои разноски - НИЕ ще ти пратим после правилните за наша сметка.

Вариант 2 - връщаме ти парите - върни ни маратонките ! - ама си поемаш разходите към UK

Аз лично с нито един от тия варианти не съм перфектно ОКЕЙ ама не знам какво ти се е случило на теб.

ПП: Чашите идват щото сте мангизлии и правите голЯми поръчки. Минете 500 Паунда там пращат още работи :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 24 Ное 2011, 13:08

TNT написа:Последно колко са? 45,40лв. или 60лв.? Да няма някъв бонус към тези 20 лири, та става 60лв. :mhihi: Доста хора са ми казвали за тоя sportsdirect.com , ама сега като разгледах на какви цени продават и аз се зарибих :mhihi: Наистина трябва да се съберете няколко човека, че иначе няма далавера :dunno:

Доставката е или 30 или 20 паунда (сега в момента е толкова http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... x#delivery ) независимо от количеството поръчана стока. Поръчвал съм и за 500 и за 1 500 паунда. Винаги доставката е била 30 паунда (около 70 лв. зависи от курса). Комбинираме се няколко човека и реално излиза по 8-10 лв. на човек, даже сме стигали и до по малко. Досега случай с объркани стоки сме нямали. Единствената рекламация, която съм правил е за слънчеви очила, които пристигнаха счупени. Искаха да им изпратя снимки и след това ми върнаха парите без повече въпроси. По въпроса за подаръците, малко са скръндзи поне към мене. Чаши, разни чанти и последно за подарък един голям каталог.... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 24 Ное 2011, 15:07

^ аз последно пиша ама ... 20 Паунда е цената на 1 кашон поръчан от www.sportsdirect.com не повече не по-малко.

Вие и за 2000 да поръчате пак може в 1 да се съберат НО може и за 200 да поръчате и да са 2 кашона.
4 пъти съм поръчвал аз и мои приятели/колеги 2та пъти дойдоха 2 кашона, другите 2 пъти 1 кашон.

Не ги пазя колко са големи ама са доста големи, поне едно 60х60х60см е бройката.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 24 Ное 2011, 16:20

deyan-enchev написа:^ аз последно пиша ама ... 20 Паунда е цената на 1 кашон поръчан от http://www.sportsdirect.com не повече не по-малко.

Вие и за 2000 да поръчате пак може в 1 да се съберат НО може и за 200 да поръчате и да са 2 кашона.
4 пъти съм поръчвал аз и мои приятели/колеги 2та пъти дойдоха 2 кашона, другите 2 пъти 1 кашон.

Не ги пазя колко са големи ама са доста големи, поне едно 60х60х60см е бройката.

Последният път (миналият месец) бяха 3 кашона доста големички и цената пак си беше 30 паунда... :dunno:
Никога не са ми взимали повече от 30. Дори и при доставка на повече от 3 кашона...
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата