Good Year Ultra Grip 6 - Някой карал ли е с такива гуми?
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
2 сезона бях с Ултра Грип 6, но на Е30 318 и всичко беше наред първата зима, но втората имаше разлика в стоенето на колата... Като цяло са много добър модел- 1-я сезон не мърдах от пътя с тях и се катерех където ми беше кеф, но необяснимо защо 2 зима доста се въртях докато свикна с промяната в качеството им- грайфер имаха достатъчно, но не държаха колата
Най-добре нови 2 нови Алпинки според мен, но ти решаваш- и двата вариянта са добри...

Най-добре нови 2 нови Алпинки според мен, но ти решаваш- и двата вариянта са добри...
BMW & RAMMSTEIN RULES

Escape написа:Даже си имали и резка на 4-я милиметър
Явно не много от вас знаят за какво са тези малки бабунки между грайферите тук-таме по гумата. Протектора (грайфера демек) се измерва ОТ ТАМ, а не от дъното на гумата от където започва да излиза

Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!

Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
за отпред и аз си взех ултра грип6 втора употреба обаче гледах годината им на производство беше 2002 граифера 6мм при положение че чисто нови са 8 и сам доволен определено а за отзад сам със също чисто нови гиславед нордфрост3 и според мен сам си обул колата идеално за зимата 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
otka4ena написа:... 1-я сезон не мърдах от пътя с тях и се катерех където ми беше кеф, но необяснимо защо 2 зима доста се въртях докато свикна с промяната в качеството им- грайфер имаха достатъчно, но не държаха колата...

It's not who You are, it's who You know...
logout написа:
Само да питам, всички вас с подобни симптоми, лятото къде си държахте гумите и на каква температура? ....
Лично аз ги държах на сухо, прохладно, далеч от пряка светлина, сложени на поставка както ги виждаш в магазина изложени... От такова съхранение незнам какво толкова може да им се случи... Най-вероятно се отразява на поведението им и това на каква настилка са карани първата зима- познайте колко много сняг има във Варна

BMW & RAMMSTEIN RULES

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2