Good Year Ultra Grip 6 - Някой карал ли е с такива гуми?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 13 Дек 2005, 22:16

2 сезона бях с Ултра Грип 6, но на Е30 318 и всичко беше наред първата зима, но втората имаше разлика в стоенето на колата... Като цяло са много добър модел- 1-я сезон не мърдах от пътя с тях и се катерех където ми беше кеф, но необяснимо защо 2 зима доста се въртях докато свикна с промяната в качеството им- грайфер имаха достатъчно, но не държаха колата :confused:
Най-добре нови 2 нови Алпинки според мен, но ти решаваш- и двата вариянта са добри...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 13 Дек 2005, 22:20

Escape написа:Даже си имали и резка на 4-я милиметър

Явно не много от вас знаят за какво са тези малки бабунки между грайферите тук-таме по гумата. Протектора (грайфера демек) се измерва ОТ ТАМ, а не от дъното на гумата от където започва да излиза ;) Изтъркаш ли гумата до там тя си е с около 1,5-2мм грайфер и вече дооооста е заприличала на слик :D
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Дек 2005, 23:08

за отпред и аз си взех ултра грип6 втора употреба обаче гледах годината им на производство беше 2002 граифера 6мм при положение че чисто нови са 8 и сам доволен определено а за отзад сам със също чисто нови гиславед нордфрост3 и според мен сам си обул колата идеално за зимата :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 14 Дек 2005, 0:53

otka4ena написа:... 1-я сезон не мърдах от пътя с тях и се катерех където ми беше кеф, но необяснимо защо 2 зима доста се въртях докато свикна с промяната в качеството им- грайфер имаха достатъчно, но не държаха колата...

:OT: Само да питам, всички вас с подобни симптоми, лятото къде си държахте гумите и на каква температура? Щото ако караме само за по една зима... кофти. Не съм толкова богат :( . А четох мнения на хора (от САЩ и Канада), които минават с техните гуми по 60-70 хиляди км. за общо 3 зими. И казват, че им остава протектор за поне още 20-ина хиляди. Вероятно карат най-вече по сняг, та не си търкат шарките, знам ли. И как 3 зими без промяна в поведението на гумата :shock: .
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 14 Дек 2005, 23:40

logout написа:
:OT: Само да питам, всички вас с подобни симптоми, лятото къде си държахте гумите и на каква температура? ....

Лично аз ги държах на сухо, прохладно, далеч от пряка светлина, сложени на поставка както ги виждаш в магазина изложени... От такова съхранение незнам какво толкова може да им се случи... Най-вероятно се отразява на поведението им и това на каква настилка са карани първата зима- познайте колко много сняг има във Варна :arrow: правилно си мислите че е колкото да се каже "Имаше сняг и тази зима"... Най-много да ни засипе за 2-3 дена и после пак няма цял месец. При мен може да е от това, но за другите колеги... :confused:
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата