Катастрофа!!!!!
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Катастрофа!!!!!
Снощи тъкмо се унасях в сън, когато чух катастрофата... Чу се как някой се набира на високи обороти, и после се бутуряса, после видях че са две коли.
Честно ви казвам, не мога да разбера как стават такива неща! Булеварда е широк, с прясна маркировка... Не мога да си обясня как едната кола се озова в отбивката за Лукойла, със задницата напред, а другата беше отворила дупка в преградните решетки между двете платна на булеварда. Точно на 50м по-надолу има светофар, бързали са да хванат зеленото ли, какво... Обикновено катастрофите стават на кръстовището с ул. Луй Пастьор, защото винаги ще се намери някой да премине на току-що светнало червено, обаче този път се случи по средата на прав път...
Ама така ще е, докато има пишман-състезатели по пътищата. Нали в Божурище има полигон, защо беснеят по улиците където всичко и всеки може да ти излезе изневиделица. Добре че са се разминали само с толкова. Преди няколко години на един възрастен пешеходец му смазаха крака докато чакаше на светофара, от коляното надолу беше на кайма.
Честно ви казвам, не мога да разбера как стават такива неща! Булеварда е широк, с прясна маркировка... Не мога да си обясня как едната кола се озова в отбивката за Лукойла, със задницата напред, а другата беше отворила дупка в преградните решетки между двете платна на булеварда. Точно на 50м по-надолу има светофар, бързали са да хванат зеленото ли, какво... Обикновено катастрофите стават на кръстовището с ул. Луй Пастьор, защото винаги ще се намери някой да премине на току-що светнало червено, обаче този път се случи по средата на прав път...
Ама така ще е, докато има пишман-състезатели по пътищата. Нали в Божурище има полигон, защо беснеят по улиците където всичко и всеки може да ти излезе изневиделица. Добре че са се разминали само с толкова. Преди няколко години на един възрастен пешеходец му смазаха крака докато чакаше на светофара, от коляното надолу беше на кайма.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Отиваш в най-близкия хранителен магазин, тупваш 20 стотинки на плота и вече имаш лимонена киселина 

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
Ще пробвам с киселината но съм и съгласен с твойта забележка. Но момчето беше контактно, карах го да диша дълбоко, щипах му краката и след като се уверих, че е ОК тогава му помогнахме да излезе като уговорката беше бавно излиза и при най-малката болка да спре и да не мърда. Но както и да е. Важното е колеги да си помагаме. Аз преди години така катастрофирах и за мен е нямало линейка (аз нямам спомен) и някъв човечец е спрял и ме е закарал до болницата. Ако не си помогаме един на друг няма кой да ни помогне независимо дали се познаваме или не. Тук мисля, че всички ще сте съгласни.
- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
http://www.btv.bg/az-reporterut/id/12/usernews/978684222-Katastrofa_v_Sofia.html
Добре че няма жертви , удара е бил много силен ,като гледам хондата, а момчето , който я кара редовно го засичам на БМВ Сбирката в Люлин само минава и гледа в ,което няма нищо лошо де
Добре че няма жертви , удара е бил много силен ,като гледам хондата, а момчето , който я кара редовно го засичам на БМВ Сбирката в Люлин само минава и гледа в ,което няма нищо лошо де
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
mistyrain написа:....Ако не си помогаме един на друг няма кой да ни помогне независимо дали се познаваме или не. Тук мисля, че всички ще сте съгласни.
Абсолютно, подкрепям задружното общество с две ръце!

Колега ти като отиде там имаше ли патрулки,защото като спрях аз момчето от бмв-то лежеше на пътя и искаше помощ тръгнах да му помогна но полицаите ме спряха и ми казаха да не го пипам,че имал счупен крак...
Иначе браво,че си му помогнал
Момчето с хондата постоянно даваше газ по квартала даже на моменти където не трябва
Иначе браво,че си му помогнал

Момчето с хондата постоянно даваше газ по квартала даже на моменти където не трябва

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
Да, и аз видях момчето дето седеше в тревата но вниманието ми беше заето с момчето от хондата. Но защо полицайте не са ти дали да му помогнеш незнам. Аз докато бях там нито патрулка дойде нито линейка. Незнам дали и някой се е обадил де.
Малко след като спрях дойдоха още 4-5 патрулки и един от бусовете на следователите даже затвориха платното от домкото надолу а пълния ташак е,че първата линейка дойде доста след това..
В крайна сметка разбрали кой е влезнал в насрещното ?
В крайна сметка разбрали кой е влезнал в насрещното ?
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
Е39-ката е патувала от тунела в посока люлин, а хондата е патувала към тунела. БМВ-то изпуска контрол или някой го е одарил и се е завартял ли, незнам, и прелита през оградата и връхлита хондата. хондата вече с колко е карала незнам.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
то тоя тунел нали се нарича "ускорител на елементарни частици"
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
jbankov написа:от къде се намира лимонена киселина
купи лимонтозу, развори го във вода и воала

- mistyrain
- младши ентусиаст
-
ineedmoney написа:jbankov написа:от къде се намира лимонена киселина
купи лимонтозу, развори го във вода и воала
Еййй дано стане колега

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Имам една книжка от социалистическо време и там пише,че кръв се чисти със СТУДЕНА вода или амоняк.В никакъв случай топла,за да не се съсири кръвта...макар,че при теб сигурно е изсъхнала вече и надали има значение ама все пак.

8.32
Браво на момчето което е закарало този от Хондата до болница.
Относно момчето с Хондата , много често го засичам по моста на бакърена фабрика да дава яко газ.
Добре , че всички са живи и здрави.
Относно момчето с Хондата , много често го засичам по моста на бакърена фабрика да дава яко газ.
Добре , че всички са живи и здрави.
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3