Летни гуми...
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Re: Летни гуми...
kemakozeE36 написа:За лятото карам тия(Good Year Hydragrip):
Нови са, колата я взех с тях и останах доволен.Даже се очудих от поведението им зимата![]()
Сега цена не знам, но с гуми мотор и ходова част шега не бива
Няма таква гума

Истината е да идеш в магазините и да разгледаш с очите си какво има в наличност,каква е отстъпката(10-15%) и да си тръгнеш готов обут

8.32
kemakozeE36 написа:За лятото карам тия(Good Year Hydragrip):
...
Нови са, колата я взех с тях и останах доволен.Даже се очудих от поведението им зимата![]()
викаш с гуми шега не бива....ама пък не пречи да си джиткаш с летни гуми зимата

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Тва е твоята гума>
http://diana-ltd.com/index.php/products/view/67
Карал съм 15-ки, 16-ки а това лято новия модел на 17-те за предни и съм адски доволен и на мокро и на сухо, а цените са повече от добри
http://diana-ltd.com/index.php/products/view/67
Карал съм 15-ки, 16-ки а това лято новия модел на 17-те за предни и съм адски доволен и на мокро и на сухо, а цените са повече от добри

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Препоръчвам Континентал, Дънлоп или Нокиан
И трите ги има на цени до 115лв/бр за размер 195/65/15

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
zazomazo написа:kemakozeE36 написа:За лятото карам тия(Good Year Hydragrip):
...
викаш с гуми шега не бива....ама пък не пречи да си джиткаш с летни гуми зимата
Реших да, щото ми гепиха 15-ките и останах само с 16 цолови зимни гуми, които смятам да изхвърля, тъй като не ми вършат работа вече.Всъщност не ти е работа да се интересуваш аз къде и с какво съм си карал колата.Ако искам и по джанти ще я карам, това си е моя работа
PIONEER написа:kemakozeE36 написа:За лятото карам тия(Good Year Hydragrip):
Няма таква гума :!: Изключително поведение на сухо и мокро.Хем тия дето ги карах аз бяха купувани 2ра ръка ама бяха свежи.Обаче 195/65/15 е около 150 кинта парчето...не е в евтиния клас.
Истината е да идеш в магазините и да разгледаш с очите си какво има в наличност,каква е отстъпката(10-15%) и да си тръгнеш готов обут
Ако не вярваш, че има такава гума да я сваля и да я донеса

Ти ги вземи нови.Има определено разлика между свежи и нови

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Goodyear Eagle F1. Много доволен, на сухо, на мокро, ник'ви грижи.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Elesar74 написа:Goodyear Eagle F1. Много доволен, на сухо, на мокро, ник'ви грижи.
Това според мен е най-гадната гума!Ако е само за возене нормално(бавно)може и да става,но "напънеш" ли ги малко са адски зле!
kemakozeE36 написа:...
Всъщност не ти е работа да се интересуваш аз къде и с какво съм си карал колата.Ако искам и по джанти ще я карам, това си е моя работа
....
всъщност си прав

това, че вероятно не можеш да осмислиш противоречието м-у написаното от теб "с гуми шега не бива" и "учудих се от поведението им зимата" също си е твой проблем

сори за офтопика

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Мого грубо би било от моя страна ако ти отговоря този път и никак няма да ти се хареса, затова ще си замълча
аман от професори, научни сътрудници, старши-специалисти и т.н.

аман от професори, научни сътрудници, старши-специалисти и т.н.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
(bubsa) написа:Elesar74 написа:Goodyear Eagle F1. Много доволен, на сухо, на мокро, ник'ви грижи.
Това според мен е най-гадната гума!Ако е само за возене нормално(бавно)може и да става,но "напънеш" ли ги малко са адски зле!
Какво значи "напъване" колега и какво нормално? Двеста километра в час, бавно ли са ти? Тествал съм ги на мокро, щото на сухото и баба знае. Влизал съм в завой със 150 км./ч при дъжд, колата не мръдва, после си се чудех на акъла, ама тогава... Гумите са чисто нови(бяха). Ся, не казвам, че завоя е 90 градуса или нещо подобно, но пък и скоростта хич не е малка. Мисля, че "най-гадна"(каквото и да означава това) гума, подхожда на някои други марки и модели и тук малко се изхвърляш с това крайно изказване. Не че конкретния модел е върха на сладоледа, но аз лично съм много доволен. И не ангажирам с мнението си, разбира се.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Elesar74 написа:(bubsa) написа:Elesar74 написа:Goodyear Eagle F1. Много доволен, на сухо, на мокро, ник'ви грижи.
Какво значи "напъване" колега и какво нормално? Двеста километра в час, бавно ли са ти? Тествал съм ги на мокро, щото на сухото и баба знае. Влизал съм в завой със 150 км./ч при дъжд, колата не мръдва, после си се чудех на акъла, ама тогава... Гумите са чисто нови(бяха). Ся, не казвам, че завоя е 90 градуса или нещо подобно, но пък и скоростта хич не е малка. Мисля, че "най-гадна"(каквото и да означава това) гума, подхожда на някои други марки и модели и тук малко се изхвърляш с това крайно изказване. Не че конкретния модел е върха на сладоледа, но аз лично съм много доволен. И не ангажирам с мнението си, разбира се.
За този профил на Goodyear Eagle F1 ли говорим?

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Аз, ДА. Знам че има нов модел асиметрични някакви, но не говоря за тях.
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Elesar74 написа:(bubsa) написа:Elesar74 написа:Goodyear Eagle F1. Много доволен, на сухо, на мокро, ник'ви грижи.
Ееее не се засягай де

Всеки има различен стил на каране и точно тези гуми не покриват моите критерии и цели

И следващите ми гуми ще са йокохама парада

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Е-е-ее лесни сте вие с 15ките и 16ките
alx и всички които подкрепяте теорията за новите гуми - апа ако искате карайте настрани с гуми за 300лв бройката - ъм

alx и всички които подкрепяте теорията за новите гуми - апа ако искате карайте настрани с гуми за 300лв бройката - ъм

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Айде и по темата едно мнение - Кое е по-добро според запознатите
Нови гуми спортива за по 160лв бройката 225/18/40 или 2ра ръка "маркови" ?
Нови гуми спортива за по 160лв бройката 225/18/40 или 2ра ръка "маркови" ?
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3