Някой виждал ли е тази кола във ВАРНА
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Някой виждал ли е тази кола във ВАРНА
Възможно е да е изгубена
Аз така съм си губил няколко пъти колата
Напили сме се както си трябва, някой дет не е пил ни е метнал до някъде, зарязали сме я там и ходи после да си спомниш къде е
Един път така обикалях центъра на София, мислих че е на Славянска някъде, а я намерих на Симеон и Дунав

Напили сме се както си трябва, някой дет не е пил ни е метнал до някъде, зарязали сме я там и ходи после да си спомниш къде е

Един път така обикалях центъра на София, мислих че е на Славянска някъде, а я намерих на Симеон и Дунав

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Чакайте сега-Медицинския има корпуси на две места-едното е титулярното място до Проектантска организация на бул.Цар Освободител,другото е на ул.Марин Дринов/непосредствено до сладкарница Крамер
Така че е много обширно понятие Медицинския...
Така че е много обширно понятие Медицинския...
Последна промяна .:BENZINO:. на 02 Сеп 2011, 18:38, променена общо 1 път

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Офиса ми е точно в средата на района, който си обградил на картата, след 5 мин свършвам работа и ще пообиколя наоколо
Ако можеш ми дай техен телефон да им звънна да ми обяснят.
P.S. не успях да я видя, ама тука в тва дъждовното време, охлювите плъзнали и движението е много та&ак. Утре съм свободен, мога да я потърся, ако ми дадеш телефон да ми обяснят долу-горе, да не би да става въпрос за съвсем друго място

P.S. не успях да я видя, ама тука в тва дъждовното време, охлювите плъзнали и движението е много та&ак. Утре съм свободен, мога да я потърся, ако ми дадеш телефон да ми обяснят долу-горе, да не би да става въпрос за съвсем друго място

Милчо, пускай я направо за издирване. Казваш спрели еди къде си, ама я няма и толкоз.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
утре цял ден съм АЙЛЯК , обади ми се 0888004692 - ще ти помогна в търсенето !

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
В крайна сметка от вчера до днес,Бате Милчо все още ли нямаш никакво инфо за колата 

То май ,май и бате Милчо вече никакъв не пише .Заприлича на досиетата Х
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Колата беше намерена в Петък следобяд.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Milcho написа:Колата беше намерена в Петък следобяд.
Къде, как? Да не им изпрати "ортопеди" на посещение на клиентите ти?

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Milcho написа:Колата беше намерена в Петък следобяд.
Намерена в петък, вече е понеделник... не че си длъжен, колега, да даваш обяснения, ама при всичката тая паника в началото на темата мисля, че можеше да напишеш още едно изречение

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
може и бате милчо да се е изгубил
тя варна голяма

тя варна голяма
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Простете.
В никакъв случай не съм искал да създавам впечатление за паника, както и да ангажирам някого. Просто попитах дали някой е забелязъл колата, тъй като с тези лепенки се откроява, а и доста време беше престояла спряна на едно място. И ключовете и документите си бяха в хората, ако липсваха щях да го напиша.
След като Четвъртък по нощите не можахме да я намерим, им оставих ключовете и документите на клиентите и се прибрах в Шумен. Те я търсили и Петък до обяд и после отишли в полицията. Тръгнали с полицаите да я търсят и след няколко часа я намерили. Не знам къде, но съм почти сигурен, че не е била в района, където ми обясниха те (оградения в червено).
Още веднъж благодаря за помощта на всички. Както казах не исках никого да ангажирам. Просто знам, че много хора посещават форума и имаше голям шанс някой да я беше виждал.
За пореден път се убеждавам, че все пак има хора, готови веднага и без да искат нищо да помогнат.
Благодаря момчета, живи и здрави да сте!
В никакъв случай не съм искал да създавам впечатление за паника, както и да ангажирам някого. Просто попитах дали някой е забелязъл колата, тъй като с тези лепенки се откроява, а и доста време беше престояла спряна на едно място. И ключовете и документите си бяха в хората, ако липсваха щях да го напиша.
След като Четвъртък по нощите не можахме да я намерим, им оставих ключовете и документите на клиентите и се прибрах в Шумен. Те я търсили и Петък до обяд и после отишли в полицията. Тръгнали с полицаите да я търсят и след няколко часа я намерили. Не знам къде, но съм почти сигурен, че не е била в района, където ми обясниха те (оградения в червено).
Още веднъж благодаря за помощта на всички. Както казах не исках никого да ангажирам. Просто знам, че много хора посещават форума и имаше голям шанс някой да я беше виждал.
За пореден път се убеждавам, че все пак има хора, готови веднага и без да искат нищо да помогнат.
Благодаря момчета, живи и здрави да сте!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Хехе, колега, голям смях.
Такова нещо не ми се е случвало, не съм и чувала.
Какъв е тоя рент а кар, какви са тия неориентирани клиенти...
пп. И аз 1во реших, че го пързалят нещо - обикновено тея дето пързалят са румънци албанци, и направо щяха да си бият шута да пренабиват номера в някое хасковско село..., а не да го залъгват тука е, там е
сори за офф-а
Такова нещо не ми се е случвало, не съм и чувала.

Какъв е тоя рент а кар, какви са тия неориентирани клиенти...

пп. И аз 1во реших, че го пързалят нещо - обикновено тея дето пързалят са румънци албанци, и направо щяха да си бият шута да пренабиват номера в някое хасковско село..., а не да го залъгват тука е, там е

сори за офф-а
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2