Мобилни камери на кат

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMW Performance
Аватар

Re: Мобилни камери на кат

Мнение от MCar » 11 Сеп 2011, 11:29

Много тегаво стана с тези камери... Аз олетях на Околовръстното в София със 118 км/ч.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 11 Сеп 2011, 11:38

Я да попитам, адресната ми регистрация вече не е същата. Тия честитки в www.i-kat.org ще излязат ли, че се замислих да не са ме фотнали и мен ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 11 Сеп 2011, 14:38

Има давност-споко :mhihi:
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit

Мнение от shumisho » 11 Сеп 2011, 15:10

laviatan написа:Има давност-споко :mhihi:

Не, не...ще се покажат ли в сайт-а или трябва да гадая дали съм от късметлиите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 11 Сеп 2011, 16:46

Колеги тия актове от тия мобилни камери в съда падат на 99 % всичките.Не си правете труда да ги плащате.имат си давност можеш да ги обжалваш всичко.Това не е Пътна Полиция,а се води няква си друга забравих и затова невзимат нито точки нито талон единствено и само глоба,вече ако за 1 година пак направиш грешка в страни тогава чак ти взимат точки и талон, но не се хабете да ги плащате догодина с закон ще ги спрат тези мобилни коли защото в съда ако нямаш на снимката знак ограничение( знак ) акта в пада в съда!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 11 Сеп 2011, 17:10

shalashaska написа:Колеги тия актове от тия мобилни камери в съда падат на 99 % всичките.Не си правете труда да ги плащате.имат си давност можеш да ги обжалваш всичко.Това не е Пътна Полиция,а се води няква си друга забравих и затова невзимат нито точки нито талон единствено и само глоба,вече ако за 1 година пак направиш грешка в страни тогава чак ти взимат точки и талон, но не се хабете да ги плащате догодина с закон ще ги спрат тези мобилни коли защото в съда ако нямаш на снимката знак ограничение( знак ) акта в пада в съда!

колега, това съвсем не е така

точно кат си ти я пращат и в електронния фиш пише, че не се обжалва

може би бъркаш електрония фиш с обикновения акт, не знам

цялата работа излиза най-безболезнена, ако се плати в 14 дневния срок, това е положението
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: e46 М3

Мнение от shalashaska » 11 Сеп 2011, 18:46

Колега 100 % се обжалва бъркаш :yes:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Сеп 2011, 18:57

shalashaska написа:Колега 100 % се обжалва бъркаш :yes:

Добре де- обжалва се, няма да спорим сега... Кажи на кое точно основание се обжалва- помня, че искаха някаква ОСНОВАТЕЛНА причина, не става да кажа "Обжалвам щото не ме кефите"...

Като казвате "Може да се заобиколи закона щото има пропуск в него" казвайте къде е дупката за да може да се възползват хората ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 11 Сеп 2011, 19:10

ms написа:
shalashaska написа:Колега 100 % се обжалва бъркаш :yes:

Добре де- обжалва се, няма да спорим сега... Кажи на кое точно основание се обжалва- помня, че искаха някаква ОСНОВАТЕЛНА причина, не става да кажа "Обжалвам щото не ме кефите"...

Като казвате "Може да се заобиколи закона щото има пропуск в него" казвайте къде е дупката за да може да се възползват хората ;)

дупката според мен е, че трябва да фигурира на снимката въпросното ограничение, което си нарушил :winky:

щото може да те снимат с 90 на място дето е позволено толкова, а да твърдят, че си сниман на място с ограничение 60
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 11 Сеп 2011, 19:11

На снимката ми пишеше GPS координати и като се консултирах с адвоката си за обжалването той каза, че ще извадят от общинските регистри информацията, че на тези координати отговаря км. 4,5 на път 8433 и, че 500 метра преди това има знак "60", поставен 2 месеца преди това с Наредба 04 на ОС. С други думи, обясни ми че имат 100%-во доказателство, че съм карал с превишена скорост и, че единствено мога да обжалвам за нарушение по административната процедура, която е проста и рядко я объркват.
Освен това на самата снимка пише "Патрул 1" и след справка в полицията могат да ми извадят доказателство, че съответната патрулка е била точно там и че всичко по самия процес на заснемането е правилно. Все пак полицаите си имат вътрешни отчети, доклади къде кво са правели и от съда лесно ще ги изискат.

Така че има начин да докажат ораничението и без на снимката да се вижда знакът. И единствената причина да падне актът е нарушение по процедурата или да се твърди, че е шофирал друг, при което вече другия да му мисли как да плаща.

Всъщност има и друга причина да падне акта, но тук трябва да се изкаже колега от метрологията, за да обясни какви документи и проби се правят на тези мобилни камери. Единствено знам, че толеранса им е твърдо 3 км/ч, а самите документи от БИМ се поддържат винаги изрядни, все пак да се тестват 10 камери не е толкова трудно, отнема по 1 час на камера сигурно.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Аватар

Мнение от ms » 11 Сеп 2011, 20:06

Leudi написа:....

При наличие на ГПС координати положението е грозно- остава ти знака който си нарушил да НЕ съществува физически, тоест да е откраднат... Обаче подаваш жалба в която пишеш "Там знак НЯМА, не съм нарушил нищо" и точно 24 часа по-късно знака "като по чудо" се е появил на мястото си...
Което ще рече, че няма събаряне в съда акта АКО няма допуснато нарушение в процедурите от куките... Които пък са толкова прости, че и червей ще се справи... Значи можеш да си обжалваш успешно само СЛЕД консултация с адвокат дали са пропуснали нещо... Ама пък адвоката за да ти каже само "Добър ден" иска поне 20лв., консултацията е отделно и значи олекваш с едни 50лв. в бързината... Май по-евтино и бързо идва да си платиш глобата- точки и без друго не се взимат...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 11 Сеп 2011, 20:37

не мога да разбера кви вратички пак търсите.кат си нарушил си плащаш.кат ти е скъпо-не караш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Сеп 2011, 21:30

Аз пък ще кажа, че не съм карал по това време, а колата съм я бил дал на Иван Иванов, който много добре не го познавам... Нека си го търсят Ванката :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Аватар

Мнение от ms » 11 Сеп 2011, 21:40

Nickelback написа:Аз пък ще кажа, че не съм карал по това време, а колата съм я бил дал на Иван Иванов, който много добре не го познавам... Нека си го търсят Ванката :mhihi:

Успех като им го обясняваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 11 Сеп 2011, 21:43

ms написа:
Nickelback написа:Аз пък ще кажа, че не съм карал по това време, а колата съм я бил дал на Иван Иванов, който много добре не го познавам... Нека си го търсят Ванката :mhihi:

Успех като им го обясняваш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Що бре даже ше им заведа живо месо - за 20лв. Ванката от столипиново ше се навие ;) Може само именцето да сменим, че да му пасва :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата