Каъв продукт/стока бихте препоръчали?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 15 Дек 2005, 20:51

водка - Nemiroff
боен пистолет - Глок
група - Godflesh,Front Line Assembly,Fear Factory
домашна уредба - Technics 8)
заведение - снек бар Фалит :mhihi:
месни продукти на Меком Силистра
кисело мляко - Здравец
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от deliveryman » 15 Дек 2005, 20:56

Sony Vaio

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 15 Дек 2005, 21:24

Nokia 6310i - до ден днешен символ на истинския бизнес телефон! В нормалните държави, като Австрия, Германия etc. ако видиш костюмиран чичко, вероятността да извади такава машина е не по-малко от 99%. В момента ползвам за 4ти път такъв и не мисля никога повече да се разделям с него. До сега все се улисвах по некакви с камери, цветни дисплей.... дръжки!

Сони МиниДиск! Брат ми има такъв от 5 години, какво ли не е преживял, видял и въпреки това работи като кон! Вади страходен звук, малък, удобен... Просто перфектен. Модела не се сещам в момента..... :roll: Нещо завършващо на 55 :D

.... хъмм. Нищо не ми хрумва в момента, а темата има потенцял за доста интересна. Дано добавя нещо полезно по-натам.
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 15 Дек 2005, 23:31

Еми ето и моят моментен принос към темата:

фафли - "Фокус" :winky:

телефон - Nokia 6310i (с две ръце подкрепям Wizi - при мен телефоните не се задържат повече от 3-4 месеца, но това животно остана цели 7 :mhihi: и още съжалявам, че го продадох :confused: )

батерии за фотоапарат - Energizer Lithium (ползвам един комплект от точно 30 дни и ... не са мръднали бе :shock:, вече мисля да сезирам комисията по защита на конкуренцията, защото няма да имам нужда от други доживот :mhihi: :mhihi:)

Roll-on - Dulgon (ползвал съм почти всички маркови на пазара, но според мен като цена и ефект това е най-добро ;) )

Музика в колата - Dream Theater rock :!:

Засега толкоз от мен :)
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 16 Дек 2005, 0:20

:arrow: телевизор Sony Black Trinetron - от както се помна бачка без грешка
:arrow: домашна аудио уредба Kenwood :!:
:arrow: ударна бормашина БОШ - кърти мивки (верно) :mhihi:
:arrow: чешка/словашка въздушна пушка :twisted:
:arrow: ГСМ Sony Ericsson T68i - ако можеше да говори...
:arrow: теракол на БОРО със фибри
:arrow: презервативи Durex :mhihi:

П.С. Това не е реклама :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Дек 2005, 0:51

удобна джаджа за самозащита - оса
(събира 2 газови патрона, малко по-голяма от ключодържател, и поради късите цеви, звука и огъня които искачат имат по-голям психологически ефект и от газов пищов, всъщност най-приятното при нея е супер компактния размер, който позволява да е винаги с теб (за препоръчване е да не е единствено "средство"))
цена - 40лв

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 16 Дек 2005, 0:56

[FF]GODFLESH написа:водка - Nemiroff
боен пистолет - Глок
Невероятен познавач :bowdown: :yes: И аз допълвам:
1. Месни продукти и кайма - "Тандем-В", "Премиер"("Орхание1"-Ботевград".
2. Ракия - само "Евксиноградска"
3. Бира - Kaltenberg на Болярка - ВТ.
И т.н. :)
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 16 Дек 2005, 0:57

От мойте неща препоръчвам:
IBM Thinkpad laptop - това е биzнес лаптопа!
Dell desktop PC - доста са добри настолните Dell-ове, но лаптопите им са zле (zа цената)
New Rock boots 8)
DHL ROAD&AIR package distribution :D - пращайте пакети с DHL и се молете да не попаднете на мой софтуер, че може да ви кацне поръчката в Нова Зеландия беz да иска :mhihi:
Жена ми (основната :mhihi:) 8)
Cannon IXUS - BMWто на фотоапаратите ;)

За Нокията 6310 съм съгласен, доста от клентите ни тук дет уж са некви ъпгрейдвани батки(чички :mhihi:) имат такъв неzнайно zащо :dunno: :mha:

Аz съм със флип телефон Samsung Z500 и нема да иzдържи много ми се струва, но въпреки всичко го препоръчвам, щото е най-малкия UMTS телефон и работи иzродски бърzо менюто.

От напитките - TULLAMORE DEW & RED BULL, очаквано добра комбинация. :mhihi: И Горна Баня, a бира - Tuborg ;)

Самолети - Boeing. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 16 Дек 2005, 0:59

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 16 Дек 2005, 1:16

запалка Zippo, но от онези истинските, с доживотна гаранция.
In Ban We Trust!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Дек 2005, 1:17

Wizi написа:Nokia 6310i - до ден днешен символ на истинския бизнес телефон!

:bowdown: 6210,6310,6310и.. най добрите телефони.. аз ползвам 6210 и не съм се замислял и за минута да го сменям с нещо различно от същия или 6310и. ;)

Аудио-слушалки :arrow: SENNHEISER.. за мен най добрата марка в тази сфера! ;)
Шоколадови бомбони (преди само в Кореком ги имаше.. с едни мечета на опаковките) :arrow: Moritz (или нещо такова).. най любимия ми вид шоколад след домашния течен! :mhihi: ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 16 Дек 2005, 1:24

SlipKnoT написа:
Wizi написа:Nokia 6310i - до ден днешен символ на истинския бизнес телефон!

:bowdown: 6210,6310,6310и.. най добрите телефони.. аз ползвам 6210 и не съм се замислял и за минута да го сменям с нещо различно от същия или 6310и. ;)

баща ми ми взе 6230-та и ми даде 6170,която смених с дядо ми за какво? За 6210.Взех неговия,защото той му е първи собственик,а аз мисля да съм му последен.Изцяло подкрепям горното ти мнение за телефоните и добавям 6230 последната красива бизнес НОКИЯ поне според мен и сега чакам от дядо коледа 6230И Блек и да си умра с тея двата тела ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Дек 2005, 1:32

eraziel написа:запалка Zippo, но от онези истинските, с доживотна гаранция.
]щот и на Еверест може да си запалиш козче :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 16 Дек 2005, 1:48

Още две истински неща:
- слушалките SENNHEISER са определено много добър избор, нооо AKG цепят мрака!!!

- Honda CBR 900 RR Fireblade произведена от '94 до мисля 96та. После получава facelift и не е толкова красив в моите очи. НЕВЕРЯТЕН, почти вечен, двигател и красив дизайн като цяло!

- тон колони Hertz за car audio. За момента възможно най-перфектното съотношение качество/цена, което съм срещал! Имам в предни врати вече 3 месецa HSK 165 и всеки път като усиля музиката се изумявам какви чисти и мощни звуци излизат! За първи път купувам толкова често оригинални компакт дискове за да мога да се наслаждавам истински на цялото качество. ГОРЕЩО препоръчвам!
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Дек 2005, 1:52

Wizi написа:Още две истински неща:
- слушалките SENNHEISER са определено много добър избор, нооо AKG цепят мрака!!!

Ще го имам впредвид.. ;)

Кавазаки ZZR1100.. много истиснки! ;)
Davidoff.. особенно "Cool Water".. ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата