От къде да купя?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: От къде да купя?

Мнение от Bavarcho » 19 Сеп 2011, 11:54

laviatan написа:
Bavarcho написа:
laviatan написа:UT Models имат един модел кабрио ,който не е лош/спрян от производсво и затова не го споменах/. Качеството е далече от на аутоартс и киошо.
Скоро заявиха от аутоартс,че ще пуснат къса серия Е36.В хобито няма Е36-ци 1:18. Може и да те подведох,защото за мен размера е само 1:18 :mhihi:

Я па ти :mhihi:
UT Models не правят само кабрио 36ца :winky: Има и М3 купе, М3 кабрио, М3 купе AC Schnitzer състезателна версия, М3 GTR (два вида състезателни версии) май има и други.
Това че не са на нивото на Кюошо и АА е субективно мнение, все пак Кюошо и АА нямат 36ци за да се сравнът ;)

п.с. И аз събирам 1:18, е има и некви 1:24, но имам доста по-малко от 100 моделчета 1:18. Доста скъпо хоби е като се има предвит цената средно от 100 до 200лв. :cry:

Не бе колега :mhihi: -знам и ги имам всичките-ама кабриото по-лесно се намира :yes:

Е намират се, ама пари да имаш ;)
За т'ва си трая аз и събирам от закуски да има някое друго моделче да си го гледам в стаята :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: BMW

Re: От къде да купя?

Мнение от Georgin90 » 17 Мар 2015, 0:26

Здравейте, ако си търсите още модел на БМВ аз мога да ви предложа една М3 Е36-ца на по нисък клас производител "Бураго" мащаб 1/24 но и за цената си заслужава.. Ако имате интерес тел: 0988 942 940 ; скайп: Georgin90

Предишна

Назад към Извън Темата