От къде да купя?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: От къде да купя?
laviatan написа:Bavarcho написа:laviatan написа:UT Models имат един модел кабрио ,който не е лош/спрян от производсво и затова не го споменах/. Качеството е далече от на аутоартс и киошо.
Скоро заявиха от аутоартс,че ще пуснат къса серия Е36.В хобито няма Е36-ци 1:18. Може и да те подведох,защото за мен размера е само 1:18
Я па ти![]()
UT Models не правят само кабрио 36цаИма и М3 купе, М3 кабрио, М3 купе AC Schnitzer състезателна версия, М3 GTR (два вида състезателни версии) май има и други.
Това че не са на нивото на Кюошо и АА е субективно мнение, все пак Кюошо и АА нямат 36ци за да се сравнът![]()
п.с. И аз събирам 1:18, е има и некви 1:24, но имам доста по-малко от 100 моделчета 1:18. Доста скъпо хоби е като се има предвит цената средно от 100 до 200лв.
Не бе колега-знам и ги имам всичките-ама кабриото по-лесно се намира
Е намират се, ама пари да имаш

За т'ва си трая аз и събирам от закуски да има някое друго моделче да си го гледам в стаята

- Georgin90
- Потребител
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: BMW
Re: От къде да купя?
Здравейте, ако си търсите още модел на БМВ аз мога да ви предложа една М3 Е36-ца на по нисък клас производител "Бураго" мащаб 1/24 но и за цената си заслужава.. Ако имате интерес тел: 0988 942 940 ; скайп: Georgin90
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2