БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: БТК/виваком/ проблеми с интернета,проблеми с доста сайтове
При мен цифровата телевизия сече и някой канали изчезват нз дали при някой друг е така ... ужас а за нета да не говорим
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
АЗ се махнах от тея преди 2 дена и ми е много добре 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Драмата с Виваком продължава, припомних си времето на първите ЛАН мрежи, когато 5мбит бяха колосална скорост... Още седмица имам към тях и мисля да мина на Онлайн директ, че ми се струва единствения смислен избор, до който имам достъп в момента... Мегалан и Спектър също имам, но след придобиването им от Мтел не бих се набутал там, същата работа като Виваком ще бъде.
Never mistake motion for action...
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
И аз от близо седмица имам проблем с интернета
Не съм към бтк.
До обед имам интернет, всичко е нормално и след това спира. Зарежда ми само скайп
Звънях им хиляда пъти.. ама нищо. Щом ми зареждало скайп значи съм имал интернет, не било от тях проблема
С рутер съм, пробвах и без него, пак същото 

До обед имам интернет, всичко е нормално и след това спира. Зарежда ми само скайп

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Забравих да кажа, ако някой случайно е имал такъв проблем да сподели как го е решил, дали те са го оправили, дали сам го е оправил или си е сменил доставчика, защото аз натам клоня..
- orli_g
- Потребител
-
- Кара: E46 320D Facelift
Искам да споделя с Вас колеги защо съм недоволен от стационарните услуги на Vivacom в Плевен.Преди време реших да си пусна техния интернет.Голямо хвалене беше:най-добрия,не прекъсвал,най-голяма скорост и т.н. и т.н.Оказа се първо,че за да ползвам техния интернет трябваше да си открия пост за стационарен телефон,защото иначе не можело...Пуснах си телефона и нета с договор за 1 година.Плащам 28 лв. на месец,от които 7-8 лв. ми е таксата за телефона,който не докосвам,а остатъка от сумата ми е за нета,който се води 20 мегабита.Пробвал съм всякакви начини за да разбера колко всъщност от тези 20 мбит получавам и се оказва,че най-много стигам до 14 мбит.В някой случаи (повечето) дори са под 10.Обаждам се и ми минават с номера,че проверяват връзката и до мен стигали 17 или 18.Аз не ги виждам или усещам...Интернета прекъсва през 5 минути!Ако съм в Скайп и приятели ми казват: абе какво правиш,че през 5 минути се вписваш?Загледах си и наистина през период от време статуса на скайпа ми става сив и после се оправя...какво е това чудо???Това се случва през целия период на договора!Безжичните им рутери са пълна боза!Чудя се как се набутах да плащам 28 лв за бавен,прекъсващ интернет и за стационарен телефон,който не докосвам...с нетърпение чакам още 2 месеца да ми приключи договора и да им кажа да дойдат да си съберат боклуците и повече не искам да ги виждам...
- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
orli_g написа:Искам да споделя с Вас колеги защо съм недоволен от стационарните услуги на Vivacom в Плевен.Преди време реших да си пусна техния интернет.Голямо хвалене беше:най-добрия,не прекъсвал,най-голяма скорост и т.н. и т.н.Оказа се първо,че за да ползвам техния интернет трябваше да си открия пост за стационарен телефон,защото иначе не можело...Пуснах си телефона и нета с договор за 1 година.Плащам 28 лв. на месец,от които 7-8 лв. ми е таксата за телефона,който не докосвам,а остатъка от сумата ми е за нета,който се води 20 мегабита.Пробвал съм всякакви начини за да разбера колко всъщност от тези 20 мбит получавам и се оказва,че най-много стигам до 14 мбит.В някой случаи (повечето) дори са под 10.Обаждам се и ми минават с номера,че проверяват връзката и до мен стигали 17 или 18.Аз не ги виждам или усещам...Интернета прекъсва през 5 минути!Ако съм в Скайп и приятели ми казват: абе какво правиш,че през 5 минути се вписваш?Загледах си и наистина през период от време статуса на скайпа ми става сив и после се оправя...какво е това чудо???Това се случва през целия период на договора!Безжичните им рутери са пълна боза!Чудя се как се набутах да плащам 28 лв за бавен,прекъсващ интернет и за стационарен телефон,който не докосвам...с нетърпение чакам още 2 месеца да ми приключи договора и да им кажа да дойдат да си съберат боклуците и повече не искам да ги виждам...
Така се набутах и аз колега

- Jang1r
- младши ентусиаст
-
- Кара: го на ножки
- Мечтае да кара: на 50ст бензина.
Тея от БТК няма такива измекяри
Чудя се как кварталната ланка е в пъти по-добра,а се подържа от 3 момчета на 20тина години...плащам 20лв за 30Mbit,но за разлика от Свиваком получавам постоянна 50 като редовно стига до 72Mbit когато не е натоварено...
Нета ми досега спря 1 път за около половин час...при това с условието,че момчетата се обадиха,че ще има профилактика и за половин,един час нямало да има нет...
Ето такива момчета трябва да се развиват,а не като онея тъпанари от БТК 

Нета ми досега спря 1 път за около половин час...при това с условието,че момчетата се обадиха,че ще има профилактика и за половин,един час нямало да има нет...

BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Пробвахте ли да смените DNS-ите с тези на Гугъл: 8.8.8.8 и 8.8.4.4. При мен значително се подобри отварянето на сайтове. За повече информация прочетете тук: http://code.google.com/speed/public-dns/
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
От пет години съм на Мегалан и не съм имал каквито и да са проблеми..дойдоха метнаха кабела закачиха рутера и от тогава не съм ги виждал или чувал по какъвто и да е повод..
никога ми не е прекъсвал забавял или каквото и да било..
никога ми не е прекъсвал забавял или каквото и да било..

Хах, а някой да има следния проблем с интернета от виваком ... а именно някои страници като абв.бг примерно ми се отварят само понякога и в повечето случай ми дава "Oops! Google Chrome could not connect to www.abv.bg Try reloading: www.abv.bg" и това нещо с най различни сайтове и не бг ....
А най странното е ,че примерно с опера браузър това което не ми отваря с хрома си се отваря ...
но има и момнети в който нещата са обратно супер странно нещо и след време се оправя от самосебеси !
Някой може ли да помогне с идея по въпроса ?!
А най странното е ,че примерно с опера браузър това което не ми отваря с хрома си се отваря ...

Някой може ли да помогне с идея по въпроса ?!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При мен го имаше това с отварянето на сайтове като абв и ми решиха проблема като ме накараха да си махна антивирусната програма
Същата, с която години нямах проблем при предишния доставчик. Най-готиното е, че продължават да ми пращат фактури след като не ползвам услугите им
Сега се разправям с това...

Never mistake motion for action...
E нямам думи , аз си мислех че нещо е прецакан тъпия им рутер ... да ми изтече договора и си
минавам на кабеларката тъкмо ще се отърва и от стационарната им услуга (безполезен телефон който стои като паметник) .
минавам на кабеларката тъкмо ще се отърва и от стационарната им услуга (безполезен телефон който стои като паметник) .
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2