HTC Wildfire S или Iphone 4 ?
Модератор: Общи модератори
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: HTC Wildfire S или Iphone 4 ?
Alexch написа:което ме кара да мисля, че големия екран е този, който смуче най-много ток.
Дубрутру сватя

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колега, от HTC се ориентирай или към Sensation или към Desire HD. Много добри телефони. Отхапаната ябълка си е чики* за мен. Една приятелка има четворка на ябълката и то не става нищо от него. Един приятел има HTC не мога да кажа модел щото още го няма в България. Е т'ва е телефона. Ориентирай се към HTC, няма да съжаляваш 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
randity написа:... Отхапаната ябълка си е чики* за мен. Една приятелка има четворка на ябълката и то не става нищо от него...
що е хабиш да пишеш глупости не ми е ясно... ябълката и аз не я харесвам, но си е много добър телефон- ползвах няколко дни за тест дали ще се разберем и като цяло съм доволен от машинката, има си всичко, но просто не е мой тип телефон... това обаче не означава, че за нищо не става- напротив...
По темата:
HTC Wildfire S не е в категорията на дъвканата ябълка- твърде куц модел е... ябълката по спомени е с 1Гхц процесор, а ХТЦ-то пак по спомени е с около 600-650 Мхц- това стига да вземеш ябълката... в бонус дисплея на ХТЦ е просто гнусен сравнен с дисплея на айфон-а...
randity написа:Една приятелка има четворка на ябълката и то не става нищо от него...
Един приятел има HTC не мога да кажа модел ...
Едно цигане говори на друго и казва:
- Ако знаеш колко е хубаво топъл хляб и да сложиш и сирене и яж, яж ...
Другото пита:
- Ти от къде знаеш?
Първото отговаря:
- На батко са му разказвали ........
Дано е ясно какво имам предвид
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
tsb_bg написа:...randity написа:...
Да колега, разбрах те, но определено не са ми го хвалили те, а аз сам съм стигал до този извод. Ползвал съм и 2-та телефона за 1 седмица и съм удивен от HTC-то.
Колега @ms, имах предвид, че пред това HTC на моя приятел, Ифона не струва. Иначе като телефон също не е и мой тип, а и много не ми харесват ябълките. Някакво ми е посно менюто

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
тука вече става като в един друг форум като се повдигне въпроса за едни пари за едно нещо...
та да питам основния въпрос: как и за какво ще ползваш устройството
... като си/ни отговориш, това е повече от половината решение на задачата... а може и съвсем различно решение да излезе...
иначе сега оффа ще налегне, всеки ще хвали неговото, или това дето е чул

та да питам основния въпрос: как и за какво ще ползваш устройството

иначе сега оффа ще налегне, всеки ще хвали неговото, или това дето е чул

- trance4life
- Потребител
-
На айфона не ми харсва това,че неотваря снимки снимани от друг телефон 

:)
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Владо написа:тука вече става като в един друг форум като се повдигне въпроса за едни пари за едно нещо...
та да питам основния въпрос: как и за какво ще ползваш устройството![]()
... като си/ни отговориш, това е повече от половината решение на задачата... а може и съвсем различно решение да излезе...
иначе сега оффа ще налегне, всеки ще хвали неговото, или това дето е чул![]()
За играчка, разбира се. За какво друго може да се ползва. Ако се напънеш, може и да се обадиш на някой. С повече тренировки може да напишеш и СМС. Иначе моето Галакси го ползвам за:
нивелир, отвес, металдетектор, линийка, транспортир, да мери скоростта на колата ми в движение, навигация, като не знам името на някоя звезда го насочвам и ми дава картата и името на съответната звезда, фотоапарат, видеокамера, покер-машина, за шах, да редя пасианси, за скенер на баркодове, за измерване на разстояние, за фенерче, за полицейска лампа, браузване в нета и гледане на клипове в Ютуб, фейсбук, имейли, за радио, за измерване на шума на работното място, за мп-тройка, за офис приложения, за четене на електронни книги, за часовник, за прогноза за времето, да си меря пулса, следя борсовите котировки(не че ме интересуват), имам си даже персонална руса секретарка на телефона, която се казва Шанън и още куп простотии.
И не знам колко дни му държи батерията, защото го зареждам по два пъти на ден

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Човека пита за батерията ясно и конкретно, вие скочихте да му обяснявате кой какви приложения имал. Няма да влизам в полемиката с приложенията, защото държа в ръцете си iPhone 4 и HTC Desire HD и мога да ви кажа, че приложенията на андроид изглеждат като на 8-битова машина. Точка за приложенията и обратно на въпрос - iPhone 4 - батерията издържа до 3 дена с няколко разговора на ден и писане на мейли.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Тука имаше теми по въпроса с айфон и хтц.
От мене има глас за айфона.
От мене има глас за айфона.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
И от мен за Айфона. Но трябва да се има предвид, че Ябълката е два пъти по-скъпа от Wildfire S. Въпрос на финансови възможности. Иначе Айфона само при нас е гъзария. Като бях в Лондон ми направи впечатление, че всеки втори в метрото е с такъв. Май ги дават безплатно при подписване на някакъв договор с операторите.
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
ukelichko написа:Май ги дават безплатно при подписване на някакъв договор с операторите.
Прав си да , дават ги ''безплатно'' ама офертата е нулева . Искат към £40 на месец за 24 месеца = £960 . Ако си земеш само телефона нов е към £400 и същите тия минути и интернет дето ги дават с контракта можеж да си ги вземеш за £14 . И накрая излиза че яко си вземеш контракт и ифон 4 си £250 навътре ...
Та по темата :
Наложи ми се да си взема нов телефон и ми препоръчаха въпросното ХТЦ . След 1 ден ползване се хванах за главата . Тоя телефон ми се налагаше да го зареждам по 3 пъти на ден . Не ме разбирайте погрешно .Телефона е готин , има хубави приложения и тн. ама тая батерия е голям таш*ак . Та добре че според договора имах 7 дена да им го върна , така и направих и вчера си получих и-фон 4 ката . След един ден яко ползване батерията още е на 35% .

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Аифона е по-добър от wildfire S защото е друг клас , дали е по-добър от incredible S, evo 3d, desire HD , може да се поспори , аз лично предпочитам Android оперативна система затова продадох моя айфон и си оставих добрата стара motorola defy

- chl
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower
+1 за АйФона