Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Мир на праха на момчето!
за случката нямам думи просто.. не знам кво да кажа..

за случката нямам думи просто.. не знам кво да кажа..

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Защото идват избори, нещата ще се потулят. Аз предлагам лично целия политически елит да се събере и да направи една сеирка, ама арабийска и мазна на цар киро. Както са правили винаги. И ако има някой по надарен мангал да ги опъне отзад. Както се е случвало винаги. Къде беше жндармерията когато мангалите се разбунтувах в Захрна фабрика. Май разбираме толерантността доста криво.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Не се хабете бе пичове. Във форума и аз съм много силен,знаем се що за стока сме.
Като имате толкова будна съвест защо никой все още не е постнал тема за онзи трагичен инцидент в Симеоновград ли бе ако не се лъжа с шестимата загинали младежи. Там няма даже обвинение повдигнато срещу съвсем обикновен дрисльо,вие търсите правда за един цигански наркобарон.
Всяко чудо за три дни,по големите за пет е казал народа.
Такива неща се уреждат с вендета,тихомълком,форумния нинджалък е ясен със своята неефективност
Като имате толкова будна съвест защо никой все още не е постнал тема за онзи трагичен инцидент в Симеоновград ли бе ако не се лъжа с шестимата загинали младежи. Там няма даже обвинение повдигнато срещу съвсем обикновен дрисльо,вие търсите правда за един цигански наркобарон.
Такива неща се уреждат с вендета,тихомълком,форумния нинджалък е ясен със своята неефективност
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мордехай написа:Май българите са станали много толерантни... или просто вече са по-страхливи и от мангалите... Народ, от който са треперили дори великите византийци, сега е тъпкан от корумпирани политици и шепа богати цигани. Даже най-смешното беше как репортерът на БТВ каза, че чакали цар киро да се обади на редакционните телефони и да се извини! За кое да се извини, че е убил 19-годишно дете!?... Така ли става вече в булгаристан?!.. Аз преди 15 години убих един, който ме нападна и десет години се влачих по съдилища, като най-накрая заключението беше: "Подсъдимия е виновен, че е превишил правата на неизбежна самоотбрана, но не се наказва, защото е действал в състояние на уплаха и смущение". Разбира се трябваше да платя 70 000лв кръвнина на роднините му, които той периодически е пребивал, но в съда се оказа, че е бил "света вода ненапита". Ето затова след време от тази държава ще останат само циганите и отрепките, а нормалните хора ще се изселят. Замисляте ли се защо мултимилонер като цар киро има такава подкрепа и защита от полицията и не го закачат за данъци и незаконни бизнеси?
За жалост е точно така
Законите в БГ са против Българите и в полза на циганите, кога ли ще изперка некои с АК 47 и ще изтрепе 20-30 мангала в циганската...
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
jordanpar написа:Не се хабете бе пичове. Във форума и аз съм много силен,знаем се що за стока сме.
форумен нинджалък?!? не се газирай, никой не е тръгнал да прави нищо... в катуница е друга обстановката... цар киро или по-скоро неговите племеници тормозят селото сигурно от 20г ! на хората им е над главата вече, а и тоя път сгрешиха много с човека! най-добрия му приятел(батко) има петцифрена сума познатий и вендетата едва ли ще им се размине... в момента къщата на царя пак е обкръжена и аз щях да бъда там, но съм опериран от менискус преди 10 дена
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Крайно време е народа да се вдигне и да покаже,че България си е държава на българите,а не на циганите...Че скоро време както е тръгнало ще стане циганска...
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
16 год. Павел-приятел на убитото момче при гледката на локва кръв на мястото на инцидента е припаднало..Било е с байпас..Въпреки опитите да го спасят в хирургиите то е починало..Вече станаха 2-ма.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза

Много ми е инересно да чуя коментара довечера в новините. Ще пусна телевизора за 1-ви път от 1 година. Ако няма адекватни мерки предлагам да почваме с организирани групи по места и да си свършим работата сами...пресичат се всякакви граници вече

София - http://vbox7.com/play:3ea3be5d
http://vbox7.com/play:3ea3be5d
http://vbox7.com/play:3f52d69a

http://vbox7.com/play:f6b42d5b
Плевен: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=767692
http://vbox7.com/play:cd99195c
Петрич: http://vbox7.com/play:298ae9b491
достатъчно е да направите едно елементарно търсене в мрежата с ключови думи: цигани, роми, бунт, безредици, убийство и ще сте ето така

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
N.Mihaylovski написа:Законите в БГ са против Българите и в полза на циганите, кога ли ще изперка некои с АК 47 и ще изтрепе 20-30 мангала в циганската...

- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
....
За съжаление каквото и да напиша ще бъде недостатъчно за да се разбере яроста до която тези неща могат да доведат човек...
Въпреки това ... а сега накъде? Още колко ще трябва? Нали Бойко беше в редиците на МВР, защо не се погрижи за спокойството на хората? А най-вече нали за това е министър-прецедател???
Все по често ставаме свидетели, че спечелването на даден казус (в случая изборите), е по скъпоструващо от човешкият живот. Навярно ще кажете, че политиканствам и пак вероятно ще сте прави... само че, тези дето трябва да пазят всички ни, го правят избирателно, а това мен не ме устроива... Затова, на изборите аз гласувам опозиция, че иначе няма да има кой и с тях да се гаври както те го правят с нас.
П.П.
Предполагам че трябва да загърбим животаси и да станем престъпници за да добием това което конституцията ни гарантира...
За съжаление каквото и да напиша ще бъде недостатъчно за да се разбере яроста до която тези неща могат да доведат човек...
Въпреки това ... а сега накъде? Още колко ще трябва? Нали Бойко беше в редиците на МВР, защо не се погрижи за спокойството на хората? А най-вече нали за това е министър-прецедател???
Все по често ставаме свидетели, че спечелването на даден казус (в случая изборите), е по скъпоструващо от човешкият живот. Навярно ще кажете, че политиканствам и пак вероятно ще сте прави... само че, тези дето трябва да пазят всички ни, го правят избирателно, а това мен не ме устроива... Затова, на изборите аз гласувам опозиция, че иначе няма да има кой и с тях да се гаври както те го правят с нас.
П.П.
Предполагам че трябва да загърбим животаси и да станем престъпници за да добием това което конституцията ни гарантира...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Това е много точно (макар и трагично) потвърждение на коментарите в една скорошна тема за Шенген.
Проблема е не толкова, че това се е случвало а в това че по правило никой не взема мерки това да се спре един път за винаги и виновните да бъдат наказани така, че и внуците им да да внимават дори да не настъпят някой докато вървят по улицата. Докато това не се случи и то да е валидно за всички, чувството за безнаказаност в същите тези хора които имат единствено права но не и задължения ще ни дърпа все повече и повече надолу
Родителите на това дете едва ли ги е грижа, че Б.Б., Цв. Цв. и компания всеки ден тръбят как били хванали не знам колко контрабанда, не знам какви укрити данъци, закопчали не знам кой енергиен бос и т.н. а самите те не смеят да излязат на улицата или да замръкнат в собствения си дом.
Проблема е че същите тези хора гледат света ит бронираните си коли, спят в охраняемите си "затворени комплекси" децата им се движат със същата охрана (държавна или частна) като тях и дори не пресичат тротоара без придружител, а както се знае "сит на гладен не вярва"
Никой не иска да се бори с така наречената "дребна престъпност" а точно тя е "школата" за големите играчи и никой не признава, че съответно същите "царе", "босове" и т.н. когато по различни причини като отпаднат от "голямата игра" се завъртат отново там от където са тръгнали за да затворят безапелационно и безвъзвратно кръга.
Пенсионерите (и не само) които ги обират по няколко пъти в годината нагло докато са в домовете си или обират няколкото реда домати които са гледали за себе си хич не ги е грижа, че на турската граница са монтирани камери или в София е бъкано с камери
На всички нас (или поне за мен) не ми пука, че са прерязали лентата на нови 20 км. магистрала) ако предишната вечер са ми разбили колата и вместо да се повозя по магистралата аз инвестирам в ремонт който застрахователя не плаща защото частите са демонтирани с с цел продажба а не са изкъртени и оставени за ни се падне късмета да се вкючим в текста написан с дребен шрифт в условията на полицата ...
Не ми се ще да съм черноглед но и тази тема (не форумната а тази която разтресе запореден път България) ще бъде принизена до битовизъм на местно ниво и ще бъде удавена в следващото ура за някое от титаничните нови постижения на управляващите
Проблема е не толкова, че това се е случвало а в това че по правило никой не взема мерки това да се спре един път за винаги и виновните да бъдат наказани така, че и внуците им да да внимават дори да не настъпят някой докато вървят по улицата. Докато това не се случи и то да е валидно за всички, чувството за безнаказаност в същите тези хора които имат единствено права но не и задължения ще ни дърпа все повече и повече надолу
Родителите на това дете едва ли ги е грижа, че Б.Б., Цв. Цв. и компания всеки ден тръбят как били хванали не знам колко контрабанда, не знам какви укрити данъци, закопчали не знам кой енергиен бос и т.н. а самите те не смеят да излязат на улицата или да замръкнат в собствения си дом.
Проблема е че същите тези хора гледат света ит бронираните си коли, спят в охраняемите си "затворени комплекси" децата им се движат със същата охрана (държавна или частна) като тях и дори не пресичат тротоара без придружител, а както се знае "сит на гладен не вярва"
Никой не иска да се бори с така наречената "дребна престъпност" а точно тя е "школата" за големите играчи и никой не признава, че съответно същите "царе", "босове" и т.н. когато по различни причини като отпаднат от "голямата игра" се завъртат отново там от където са тръгнали за да затворят безапелационно и безвъзвратно кръга.
Пенсионерите (и не само) които ги обират по няколко пъти в годината нагло докато са в домовете си или обират няколкото реда домати които са гледали за себе си хич не ги е грижа, че на турската граница са монтирани камери или в София е бъкано с камери
На всички нас (или поне за мен) не ми пука, че са прерязали лентата на нови 20 км. магистрала) ако предишната вечер са ми разбили колата и вместо да се повозя по магистралата аз инвестирам в ремонт който застрахователя не плаща защото частите са демонтирани с с цел продажба а не са изкъртени и оставени за ни се падне късмета да се вкючим в текста написан с дребен шрифт в условията на полицата ...
Не ми се ще да съм черноглед но и тази тема (не форумната а тази която разтресе запореден път България) ще бъде принизена до битовизъм на местно ниво и ще бъде удавена в следващото ура за някое от титаничните нови постижения на управляващите
Последна промяна tsb_bg на 24 Сеп 2011, 15:29, променена общо 1 път
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е вие чакате ли нещо друго от държавата с най-простото население в ЕВРОПА ? Тука дъртите свикнаха с ракията и таратора и всеки се спасява сам като вълк единак ,а децата им се избиват избиват един друг , Дърпат дълги линии и мятат салфетки
МADE IN BG

МADE IN BG
I'm slowly drifting

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
само това ги оправя. като същества с нулева отговорност за останалите хора около тях трябва и към тях да се постъпва по същия начин. жалко, че закона ни не е като американския, иначе одавна да сме се разбрали. както казваше 1 колега там такива глупости неможе да станат, защото въораженото общество е възпитано общество.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Нищо е това пред проекто законЯ, да плащат на циганите, да не си оставят децата в домове...
Пък ние дето си ги раждаме, гледаме, възпитаваме и правим хора от тях (което изисква доста финанси), ни остава един голям СРЕДЕН ...

Пък ние дето си ги раждаме, гледаме, възпитаваме и правим хора от тях (което изисква доста финанси), ни остава един голям СРЕДЕН ...

Много като тебе вече плакаха ...