Само за Българи
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Re: Само за Българи
Manoff написа:Това са няколко въпроса , които ще ви накарат да се замислите малко . Моля ви не пишете глупости:
1. Кое е най-хубавото на това че си българин ?
2. Имаш ли любим чисто български ритуал в свободното си време ?
3. Българското с една дума ?
4. Българска стока която купувате ?
5. Съвременник който за теб символизира България ?
6. Ако трябва да сменим химна коя песен ще е ?
7. Кога за последен път си бил горд с това че си българин ?
П.С. Айде отговорете де
Абе, колега, ти да не си пил вода от пералнята?

- ние сме си особени чешити. Факта, че се намираме на географски кръстопът (дори от гледна точка на историята) ни прави уникални!
- тоя въпрос според мен не е зададен правилно, но много обичам да играя хоро.
- българско
- най често - кисело мляко, кашкавал....сирене... (знам ли какво друго) мартенички.
- ако буквално тълкуваме въпроса, човекът, който символизира България е президентът, но имайки в предвид, че сме парламентарна, а не президентска република (президентът е едва ли не формален)...значи... Валя Балканска (с песента ,,Излел е Дельо хайдутин") или мистерията на българските гласове....
- ако се стигне до смяна на химна новият трябва да е също толкова завладяващ, описващ парактерни особености на страната, да те каза да потръпваш когато го чуеш на стадиона....и когато си на първо място в дадена олимпияда при чуването на българският химн да се просълзяваш....именно защото си българин
- българите по начало сме си горди хора.Тук - в нашата средад това не се проявява особено, защото ние си се познаваме. Горда съ когато видя златен медал на наш състезател в някое състезание. Горда съм оттова, че съм българка всеки път когато съм в чужбина. Играла съм сума ти мачове в чужбина, и дори да сме губели съм излизала с вдигната глава от терена само защото на екипът ми стои националният герб!
- ние сме си особени чешити. Факта, че се намираме на географски кръстопът (дори от гледна точка на историята) ни прави уникални!
- тоя въпрос според мен не е зададен правилно, но много обичам да играя хоро.
- българско
- най често - кисело мляко, кашкавал....сирене... (знам ли какво друго) мартенички.
- ако буквално тълкуваме въпроса, човекът, който символизира България е президентът, но имайки в предвид, че сме парламентарна, а не президентска република (президентът е едва ли не формален)...значи... Валя Балканска (с песента ,,Излел е Дельо хайдутин") или мистерията на българските гласове....
- ако се стигне до смяна на химна новият трябва да е също толкова завладяващ, описващ парактерни особености на страната, да те каза да потръпваш когато го чуеш на стадиона....и когато си на първо място в дадена олимпияда при чуването на българският химн да се просълзяваш....именно защото си българин
- българите по начало сме си горди хора.Тук - в нашата средад това не се проявява особено, защото ние си се познаваме. Горда съ когато видя златен медал на наш състезател в някое състезание. Горда съм оттова, че съм българка всеки път когато съм в чужбина. Играла съм сума ти мачове в чужбина, и дори да сме губели съм излизала с вдигната глава от терена само защото на екипът ми стои националният герб!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Manoff написа:5. Съвременник който за теб символизира България ?
Болен Сидеров

Бели РужиManoff написа:6. Ако трябва да сменим химна коя песен ще е ?

Manoff написа:Това са няколко въпроса , които ще ви накарат да се замислите малко . Моля ви не пишете глупости:
П.С. Айде отговорете де
1. Отговора се крие във въпроса - "че си българин " .
2. Да псувам наред.
3. ГОРДОСТ
4. Цигари.
5. Наистина само спортистите ни в днешно време имат дух, присъщ за Българин.
6. Не се сещам за друга толкова изразителна песен.
7. Всеки път когато си поемам дъх, съм горд, че съм Българин

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Tano написа:7. Всеки път когато си поемам дъх, съм горд, че съм Българин
Значи на оня тренировъчния мач с Пежото май си бил доста горд

- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
..........ама май спираме да там, биеме се в гърдите и се хвалим сние сме си особени чешити. Факта, че се намираме на географски кръстопът (дори от гледна точка на историята) ни прави уникални!

"чешити" сме че се чешим по цял ден...

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: !
bavarec написа:Химна ми звучи като погребална песен.
Виж ,"Шуми Марица " е истинският химн/сравни /.
Абе погребална песен. БУЛШИТ КАЗА.

Иво написа:Tano написа:7. Всеки път когато си поемам дъх, съм горд, че съм Българин
Значи на оня тренировъчния мач с Пежото май си бил доста горд![]()
![]()
РУЛИРАШ ОТСЕКЪДЕ

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- The_Wizard.
- кандидат ентусиаст
-
Много хора ми паднаха в очите! Сериозно!
Най-много ме дразни, че тези, които казаха, в прав текст или не толкова, че не се гордеят да са българи, не казаха защо е така. И като всичко им е криво, какво направиха по въпроса?!?! Много е лесно да "плюеш", трудното е да промениш към по-добро!
Големи изцепки бяха това за Химна (бил като погребална песен
), за символ (Слави Трифонов или Волен Сидеров) и това, че сравняват българското с МИЗЕРИЯ?!?!:no:
За Стоичков мога да кажа доста неща, но не мога да му утрека едно - направил е (волно или неволно) за популярността на България в пъти повече, от когото и да е друг!
1. Че съм Българин, че живея в страна с история, с традиции и с личности! ! !
2. Това, че умеем да се забавляваме! Това, че ме пестим нито средства, нито усилия за приятели и роднини (не знам дали е български ритуал, но...
)
3. Истинско, Родно...
4. Всички, които са качествени разбира се
5. Няма някой конкретно! Обикновенните хора - те са България!
6. Няма по-хубав Химн. Той е изпълнен с история и с гордост, за това, че си Българин! (Тези, които не го харесват мога само да ги съжалявам!
7. Споделям мнението, че това не е моментно чувство! ВИНАГИ СЪМ ГОРД, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН И ЧЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ! ! !
P.S.
Извинявам се ако съм бил малко краен!
Но стоя зад думите си и зад смисъла, в който съм ги вложил!

Най-много ме дразни, че тези, които казаха, в прав текст или не толкова, че не се гордеят да са българи, не казаха защо е така. И като всичко им е криво, какво направиха по въпроса?!?! Много е лесно да "плюеш", трудното е да промениш към по-добро!

За Стоичков мога да кажа доста неща, но не мога да му утрека едно - направил е (волно или неволно) за популярността на България в пъти повече, от когото и да е друг!
Manoff написа:
1. Че съм Българин, че живея в страна с история, с традиции и с личности! ! !
2. Това, че умеем да се забавляваме! Това, че ме пестим нито средства, нито усилия за приятели и роднини (не знам дали е български ритуал, но...

3. Истинско, Родно...
4. Всички, които са качествени разбира се

5. Няма някой конкретно! Обикновенните хора - те са България!
6. Няма по-хубав Химн. Той е изпълнен с история и с гордост, за това, че си Българин! (Тези, които не го харесват мога само да ги съжалявам!

7. Споделям мнението, че това не е моментно чувство! ВИНАГИ СЪМ ГОРД, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН И ЧЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ! ! !
P.S.
Извинявам се ако съм бил малко краен!
Но стоя зад думите си и зад смисъла, в който съм ги вложил!
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
1.Най-хубавото нещо в България са хората-добри,лоши,бедни,богати,ние българите сме в плен на емоцията-живеем за мига,изразяваме мислите и чувствата си свободно-не като в прехвалената чужбина,където всеки е в плен на перфекционистичната идея ,че чувствата нямат място в живота и всичко е безкраен кръговрат от кредити,работа и цинизъм
2.Обичам да седя на маса с ракия и шопска салата и да си лафя с няколко неиндефициращи се вече субекта,като гаджето ми миловидно се гуши в мен несъзнателно отричащо матриархатните идеи на феминизма
3.Еми нашенско си трудно се обяснява
4.Еми всичко,което е еквивалентно по качество на вносните стоки
5.Полицая,когото убиха във Видин-един достоен човек живеещ в объркано общество
6.Когато едно нещо е добро,според мен не трябва да се пипа
7.Четейки някои от предишните постове
2.Обичам да седя на маса с ракия и шопска салата и да си лафя с няколко неиндефициращи се вече субекта,като гаджето ми миловидно се гуши в мен несъзнателно отричащо матриархатните идеи на феминизма
3.Еми нашенско си трудно се обяснява
4.Еми всичко,което е еквивалентно по качество на вносните стоки
5.Полицая,когото убиха във Видин-един достоен човек живеещ в объркано общество
6.Когато едно нещо е добро,според мен не трябва да се пипа
7.Четейки някои от предишните постове
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3