Да си пожелаем нещо
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
fastestbmw написа:По много от всичко, което не се купува с пари & много пари за всичко останало :D![]()
![]()
![]()
И аз това ви пожелавам.

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Aз понеже съм алчен ша пожелая повече неща, пък дано се сбъднат:
На първо място желая ви здраве, пари, жени, ама не парцали а истински мадами, да изпълнте всичките си мечти и да помогнете на всеки който е имал нужда от вас, за да ви помогне и той когато имате нужда от него, желая и мноого късмет, ядене пиене, всеки ден, като по коледа и нова година, да работите това което искате и да си обичате работата, да ви повишат или да си се самоповишите
, опс май изгубих нишката на пожеланията....
ма тва е общо взето, ако се сета още нещо ша допълна, нали съм нагъл тип 
На първо място желая ви здраве, пари, жени, ама не парцали а истински мадами, да изпълнте всичките си мечти и да помогнете на всеки който е имал нужда от вас, за да ви помогне и той когато имате нужда от него, желая и мноого късмет, ядене пиене, всеки ден, като по коледа и нова година, да работите това което искате и да си обичате работата, да ви повишат или да си се самоповишите

Аз ви желая МНОООГО ЗДРАВЕ, МНООГОО КЪСМЕТ, МНООГО ЩАСТИЕ, МНООГО ПАРИ и МНООГО, ама МНООГО хубави моменти с любимите хора И любимите коли!
нека в навечерието на Новата Година загърбим глупостите, злобата, простотиите около нас и лошите неща и да се почувстваме истински щастливи с най-скъпите ни хора(и коли, и....) и бъдем такива и занапред!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ
нека в навечерието на Новата Година загърбим глупостите, злобата, простотиите около нас и лошите неща и да се почувстваме истински щастливи с най-скъпите ни хора(и коли, и....) и бъдем такива и занапред!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Пожелавам на всички , най-лошото нещо което ви се случи следващата година да е по-добро от най-доброто което ВИ се е случило през тази година

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2