Да си пожелаем нещо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Дек 2005, 19:23

fastestbmw написа:По много от всичко, което не се купува с пари & много пари за всичко останало :D :winky: :P :D ;)

И аз това ви пожелавам. :D :yes: :bchug:
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 22 Дек 2005, 22:04

Aз понеже съм алчен ша пожелая повече неща, пък дано се сбъднат:
На първо място желая ви здраве, пари, жени, ама не парцали а истински мадами, да изпълнте всичките си мечти и да помогнете на всеки който е имал нужда от вас, за да ви помогне и той когато имате нужда от него, желая и мноого късмет, ядене пиене, всеки ден, като по коледа и нова година, да работите това което искате и да си обичате работата, да ви повишат или да си се самоповишите :mhihi: , опс май изгубих нишката на пожеланията.... :roll: ма тва е общо взето, ако се сета още нещо ша допълна, нали съм нагъл тип :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 23 Дек 2005, 13:17

Аз ви желая МНОООГО ЗДРАВЕ, МНООГОО КЪСМЕТ, МНООГО ЩАСТИЕ, МНООГО ПАРИ и МНООГО, ама МНООГО хубави моменти с любимите хора И любимите коли!

нека в навечерието на Новата Година загърбим глупостите, злобата, простотиите около нас и лошите неща и да се почувстваме истински щастливи с най-скъпите ни хора(и коли, и....) и бъдем такива и занапред!

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 23 Дек 2005, 22:00

Пожелавам на всички , най-лошото нещо което ви се случи следващата година да е по-добро от най-доброто което ВИ се е случило през тази година :D :D :D
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Предишна

Назад към Извън Темата