Взеха ме и мен...
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Грешка,
книжката няма да ти я вземат (то текста на всички е един и същ, пък шофьорите трябва да си я носят), дори да си шофьор. Вярно, по закон в отпуските нямаш право да караш, поради загуба не рефлекси (така е описано), но и самото ВКР ще ти каже, че няма проблем, стига да внимаваш.
Ето какво трябва да си вземеш, защото там е доста по-скъпо и безмислено да се купува, а го искат на сутрешния преглед:
- гребенче (не, недей да си помисляш и да питаш)
- игла и бял и черен конец (затъква се от вътрешната страна на шапката, ма мен ме бодеше и само сутрин ги слагах там)
- безопасни игли
- огледалце
- тефтерче
- тетрадка
- химикал
тия неща трябва да са винаги у теб.
Освен това - скапан джи ес ем - крадат ги, прибират ги, чупят ги, абсолютно забранение, така че дори в стаята нямай доверие на никого. Аз бръмчах на смс-и предимно.
Кесия за врата - парите няма къде да ги оставяш в стаята, а при лазене, кълбета, физ- зарядка (така ли се пише?) лесно падат от джоба. Нощно време с нея на врата и под дрехите (има случай докато спиш да се опитат да те оберат (в новобранския не е страшно, че сте много хора в стая, но за после е полезен навик)), джи ес ема също.
Дрехи - най-гадните, които имаш или ако нямаш - купи си. Няма условия да се перат като хората, от сушилнята ги крадат често, аз ги сушах под пружината на леглото (само нощем, че през деня на проверка ако ги видят ги хвърлят навън) - слагаш кърпа и на нея прането, да не остане ръждата по дрехите ти.
Нож-че - то е към задължителните атрибути, забравих за него по-горе.
Ами това е като цяло, каквито и други въпроси да имаш - питай.
Ати
книжката няма да ти я вземат (то текста на всички е един и същ, пък шофьорите трябва да си я носят), дори да си шофьор. Вярно, по закон в отпуските нямаш право да караш, поради загуба не рефлекси (така е описано), но и самото ВКР ще ти каже, че няма проблем, стига да внимаваш.
Ето какво трябва да си вземеш, защото там е доста по-скъпо и безмислено да се купува, а го искат на сутрешния преглед:
- гребенче (не, недей да си помисляш и да питаш)
- игла и бял и черен конец (затъква се от вътрешната страна на шапката, ма мен ме бодеше и само сутрин ги слагах там)
- безопасни игли
- огледалце
- тефтерче
- тетрадка
- химикал
тия неща трябва да са винаги у теб.
Освен това - скапан джи ес ем - крадат ги, прибират ги, чупят ги, абсолютно забранение, така че дори в стаята нямай доверие на никого. Аз бръмчах на смс-и предимно.
Кесия за врата - парите няма къде да ги оставяш в стаята, а при лазене, кълбета, физ- зарядка (така ли се пише?) лесно падат от джоба. Нощно време с нея на врата и под дрехите (има случай докато спиш да се опитат да те оберат (в новобранския не е страшно, че сте много хора в стая, но за после е полезен навик)), джи ес ема също.
Дрехи - най-гадните, които имаш или ако нямаш - купи си. Няма условия да се перат като хората, от сушилнята ги крадат често, аз ги сушах под пружината на леглото (само нощем, че през деня на проверка ако ги видят ги хвърлят навън) - слагаш кърпа и на нея прането, да не остане ръждата по дрехите ти.
Нож-че - то е към задължителните атрибути, забравих за него по-горе.
Ами това е като цяло, каквито и други въпроси да имаш - питай.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Моите най дълбоки съболезнования. Това ще са 9 загубени месеца. Съвет
на излизане от къщи си остави там акъла, логиката и прочее навици от цивилизования живот, няма да ти трябват
Вземи си вълнени чорапи за в кубинките щото на тоя студ след 20 минути не си чувстваш краката.

- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Ами Грешка - ЛЕКА служба от мен
! И нека Баварският дух те крепи
И се вслушай в съветите на Ати, все пак е "вътре"
(по мое време беше по-различно - не се крадеше толкоз като че ли
)

И се вслушай в съветите на Ати, все пак е "вътре"

Live and let Die!
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
и мойте искрени съболезнования грашка ма па не се знае може да ти хареса в казармата 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Лека лужба
Грешка,а как ме е ят че нема да ви вкарат заедно с Вичо....да вкарат малко ред в тея алкохолици

Грешка,а как ме е ят че нема да ви вкарат заедно с Вичо....да вкарат малко ред в тея алкохолици

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ati написа:...
Благодаря за поста ти! Надявах се да напишеш нещо такова.

moto написа:...
Аз с Вичо никога не съм пил

Имам още един въпрос - как е службата в Долна Митрополия? Много противоречиви мнения чух.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Грешка лека служба,дано да нямаш проблеми

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Браво, грешка.
Че черпиш, че черпиш...
А ако има някви проблеми, свиркай
Че черпиш, че черпиш...

А ако има някви проблеми, свиркай

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
evans написа:Завиждам ти ,сега девет месеца ще те издръжа държавата.Няма да плащаш ток ,вода ,парно и храна.
Ако питаш мен въобще не е за завиждане. За тия 9 месеца може да направи доста по-смислени неща, включително да изкара пари, с които сам да се издържа,а не държавата

Ако обаче така и така ще пропилее 9 месеца, по-добре да иде и да види кво е

Legends may sleep...but they never die!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Няяя се плашиш бе.. кофти е само храната сичко друго еее...
.."служба" вече не е точната дума.. "висене" може би е най точно.. 8 месеца ще висиш и ше гледаш простотии, НО навсякъде е ташак работа споко.Няяя се спичаш на "старите" (мноу смешно щото преди години "старите" са били найстина по стари от теб 1.5г, а сега 3 месеца повече седяли там и вече стари били) яко ги храни пък, ако има проблеми.. звънкай.

err0r написа:Имам още един въпрос - как е службата в Долна Митрополия? Много противоречиви мнения чух.
.."служба" вече не е точната дума.. "висене" може би е най точно.. 8 месеца ще висиш и ше гледаш простотии, НО навсякъде е ташак работа споко.Няяя се спичаш на "старите" (мноу смешно щото преди години "старите" са били найстина по стари от теб 1.5г, а сега 3 месеца повече седяли там и вече стари били) яко ги храни пък, ако има проблеми.. звънкай.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Бате, кофти работа
Ама не помниш ли какво ти казах лятото
Сигурен съм ,че ще свикнеш и гледай да си правиш шоу-то. Само там лекичко с алкохола и жените 

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4