Гласувахте ли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли?

Да
144
55%
Не
78
30%
Не, но ще гласувам на балотажа
41
16%

Общо гласове : 263
Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Гласувахте ли?

Мнение от Kroki » 23 Окт 2011, 23:21

И аз така, гласувах и на балотажа пак. Дейба тоя кмет си ходи вече :evil:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 23 Окт 2011, 23:42

да :censored:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 23 Окт 2011, 23:43

Да гласувах 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 24 Окт 2011, 0:10

Естествено, че гласувах :yes:

Понеже сменях ЛК и адресна рег. скоро се оказа, че с новите промени в закона трябваше да гласувам на стария си адрес за кмет и общински съветници, а на новия за президент...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2011, 0:12

леле тоя Станишев само глупости говори..... Хора гласувайте другата неделя, не искам пак да става президент човек със турски и цигански гласове...
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 24 Окт 2011, 0:16

Гласувах, на балотажа пак!
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 24 Окт 2011, 0:19

Бай Ганьо прави избори си беше изминалия ден!А иначе гласувах!Чаках 1 час да гласувам днес,Незнам при вас как е било?
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Окт 2011, 0:23

боже, божее... те хората са го казали, хората се познават по тяхните приятели. станишев е мишка, данаилов не може да говори, а калфин се е набутал в грешната компания... толкова глупости чух от станишев, че бих написал книга, която ще е бестселър
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2011, 0:24

Леле тея от БСП само тъпоти говорят, може ли да казват, че министър и президент не е добре да не са от една партия а те бяха така, може ли калфин 8г. да е съветник на президента и да се възмущава на управлението във което той е бил и нищо не е показал.........
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 24 Окт 2011, 0:36

Един дол дренки са всички.
И Герб и БСП има от какво да се срамуват. Както казват колеги от форума и Герб и БСП да е улицата пред нас си е същата...
Аз не мисля, че е правилно цялата власт да е в ръцете на една партия, но може и да бъркам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 24 Окт 2011, 0:41

Айде пак ще се сътвори тройната коалиция Калфин(бсп)+(дпс)+ Кунева(ндсв) Викам стига толкова.... По добре една партия да поеме отговорноста, от колкото като преди никоя не я пое от БСП, ДПС, НДСВ.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 24 Окт 2011, 1:05

аз търкам пръсти в очи, удрям си шамар, пощимпвам се за да се събудя, но не се събуждам, защото съм буден, въпреки това не мога да повярвам кви ги блещи станишев! целия се поти от изтъркани лъжи, липса на увереност и не знае от къде да захване изричението! :mhihi: трябва да си нечовек за да гласуваш за бсп! имам приятели от бсп, които са много готини, но се интересуват от зонди, бугатита и прочие и никога не биха си мръднали пръста за народа... така че, който е гласувал за бсп или е ку-ку, или много иска да кара бентли :lol:

фактите говорят, герб свършиха адски много работа и то по учебник, няма как изкуственно да се вдигне стандарта, без да има реални инвестиции. а плевнелиев е от категорията на линкълн, не съм виждал по-добър политик
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 24 Окт 2011, 1:22

acer написа:аз търкам пръсти в очи, удрям си шамар, пощимпвам се за да се събудя, но не се събуждам, защото съм буден, въпреки това не мога да повярвам кви ги блещи станишев! целия се поти от изтъркани лъжи, липса на увереност и не знае от къде да захване изричението! :mhihi: трябва да си нечовек за да гласуваш за бсп! имам приятели от бсп, които са много готини, но се интересуват от зонди, бугатита и прочие и никога не биха си мръднали пръста за народа... така че, който е гласувал за бсп или е ку-ку, или много иска да кара бентли :lol:

фактите говорят, герб свършиха адски много работа и то по учебник, няма как изкуственно да се вдигне стандарта, без да има реални инвестиции. а плевнелиев е от категорията на линкълн, не съм виждал по-добър политик

:yes: не може да губи достойно станишев, големи глупости наприказва
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325TDS Touring Automatik
Мечтае да кара: много коне
Детайли за колата: С много гъдели :)

Мнение от pazo02 » 24 Окт 2011, 2:40

Гласувах, но на 1 приятелка и скриха бюлетината и като вдигна скандал й дадоха една със задраскана 2ка вътре, няма да ви казвам какъв скандал вдигна! Яко провокации и яко измами.

А до колегите по-горе искам да кажа - ако човек на Бойко стане президент, догодина сменят главния прокурор и всички в квотата на конституционния съд с пионки. От там натам знаете ли какво ще е - както е Путин в Русия - ДИКТАТУРА! Трябва да има разделение на властите: Не беше добре Костов-Стоянов, не беше добре Станишев-Първанов, няма да е добре за държавата и Плевнелиев-Борисов!!! Айде напънете си малко кратуните и помислете!!!!!!!!!!!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 24 Окт 2011, 2:45

Лелее колко са смешни журналистите... Оная русата оФца дето се пулеше на Плевнелиев още малко ще отиде и ще направи една бърза на Доган... Жалки въпросчета му задават и му се и усмихват на всичкото отгоре. :no: :no: :no:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата