пожелайте си нещо от Ати

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
Мечтае да кара: 6 series

Мнение от ToyBoy » 02 Яну 2006, 21:51

аз ще поискам от тебе едно скроммно подаръче....tтака ако може едно шишенце блек рамче та като пия да си спомням зьа тебе :mhihi: :mhihi:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 02 Яну 2006, 21:54

ToyBoy написа:аз ще поискам от тебе едно скроммно подаръче....tтака ако може едно шишенце блек рамче та като пия да си спомням зьа тебе :mhihi: :mhihi:

с удоволствие, само да ми поясниш какво е това (спиртна напитка е), но като пълен въздържател трудно ги различавам, сериозно.
Предлагам като се оправя и имам възможност да ни дойдеш на гости на Люлин-склад и тъкмо да се запознаем (предполагам си от София), извозването е лесно после :)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 02 Яну 2006, 22:02

Ати, а пък на мен може да ми пипнеш газовото :mhihi:.... еее пак обърках :mhihi: друго трябваше да поискам :D
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

Аватар

Мнение от ati » 02 Яну 2006, 22:04

TOM написа:Ати, а пък на мен може да ми пипнеш газовото :mhihi:.... еее пак обърках :mhihi: друго трябваше да поискам :D

ти не си мисли, че Несебър е толкова далеч, щото скоро и до там ще мога да ходя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
Мечтае да кара: 6 series

Мнение от ToyBoy » 02 Яну 2006, 22:16

пич не съм от софия но като идвам на там ще се отбия неприменно..та аз съм от казанлък гледам тука ж галерията и видях че сте имали някво събиране на бузлуджа..та молбата ми е пичове ако идвате пак насам ми се обадете ще ви уредя супер хижичка и един тур из долината на тракийските царе..

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Яну 2006, 23:47

Ати, приятелю искам да се извиня най-искренно, че не се включих в акцията, но това е поради простата причина, че във форума влизам много рядко и просто несъм видял молбата ти, иначе щях да се включа поне с 20 СМС-а. Искам да те поздравя с новата година, да ти пожелая много здраве, щастие, успех, късмет и нека всички твой мечти станат реалност.
Въпреки, че не се включих в акцията ще изнахалствам и ще те помоля да направиш за мен и всички останали който те обичат 2 неща.
1. На идния събор да дойдеш с една прекрасна е21ца (понеже ти е мечта от малък).
2. Блясъка в очите ти когато говориш за БМВ и форумът не само да остане, но и да се засили, защото ако няма хора като теб, няма смисъл да живеем.

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 03 Яну 2006, 12:49

Такаа и аз вече съм в състояние да пиша :uups: . Гледам оставил си ме без право на мнение, затова ще те накажа да ми слушаш поне 1час вицовете (и да се смееш) като се видим другия път :mhihi:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Аватар

Мнение от ati » 03 Яну 2006, 14:09

sonny написа:Ати, приятелю искам да се извиня най-искренно, че не се включих в акцията, но това е поради простата причина, че във форума влизам много рядко и просто несъм видял молбата ти, иначе щях да се включа поне с 20 СМС-а. Искам да те поздравя с новата година, да ти пожелая много здраве, щастие, успех, късмет и нека всички твой мечти станат реалност.
Въпреки, че не се включих в акцията ще изнахалствам и ще те помоля да направиш за мен и всички останали който те обичат 2 неща.
1. На идния събор да дойдеш с една прекрасна е21ца (понеже ти е мечта от малък).
2. Блясъка в очите ти когато говориш за БМВ и форумът не само да остане, но и да се засили, защото ако няма хора като теб, няма смисъл да живеем.

Сони, не се притеснявай, че не си се включил, знам, че не е от липса на желание:) И много благодаря за пожеланията:)
1. Има малка вероятност, много малка, но я има наистина да се случи:) и няма да има по сияещ човек от мен на събора:)
2. Брат, когато някой ти каже такова нещо, особено приятел, как бих могъл да престана да пиша или говоря и правя каквото мога за БМВ. Думите ти ме трогнаха :bowdown: Но не си мисли, че ако не бяхте Вие щеше да ми е толкова лесно, може би никога нямаше да започна да творя на тази тема, щях да си тая любовта към БМВ, защото много хора не я разбират. Така че аз творя благодарение на всички Вас, които ме насръчавате да го правя.
Ати

Аватар

Мнение от ati » 03 Яну 2006, 14:11

Nikolay1 написа: затова ще те накажа да ми слушаш поне 1час вицовете (и да се смееш) като се видим другия път :mhihi:

не. не...не О НЕ. МОЛЯ ТЕ :shock:
пожелай си нещо, само не ми разказвай вицове :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от Bobi » 03 Яну 2006, 16:17

Да пием по едно кафе някой път. :D
При толкова неща за еднократна употреба, не е чудно, че и хората стават такива!!!!!

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Re: :)

Мнение от Nikolay1 » 03 Яну 2006, 19:04

Bobi написа:Да пием по едно кафе някой път. :D

За да излезнеш на кафе с него ти трябват поне 6 цилиндъра :mhihi:
ati като се видим ще ти кажа какво ми е желанието към теб :)
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 03 Яну 2006, 20:23

Аз пък искам да ме запознаеш с вьпросното момиче , понеже смятам за крайно необходимо да и баде казано какъв "уникален"(тройно подчертано) е човека искащ да бъде с нея,от човек който го познава само от теми и мнения , а тя е имала честа да го познава лично,той да и се обясни по възможно най уникалния начин , и тя да му каже опитай пак по късно.................еми извинявай , тука вече (колкото и да ги защитавам момичетата) мойто момиче не си права.
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 03 Яну 2006, 21:49

Бе, аз нали съм си плебейче - 3ка кебапчета(може и без гарнитура) :D
In Ban We Trust!

Аватар

Re: :)

Мнение от ati » 04 Яну 2006, 12:21

Nikolay1 написа:
Bobi написа:Да пием по едно кафе някой път. :D

За да излезнеш на кафе с него ти трябват поне 6 цилиндъра :mhihi:
ati като се видим ще ти кажа какво ми е желанието към теб :)

Понеже Боби е сладурана, ще й простя липсата (засега) не 6 цилиндъра:)
2. ден айм нева гона си ю аген :mhihi: шегувам се, дано е по-скоро виждането

Аватар

Мнение от ati » 04 Яну 2006, 12:29

BMW lover написа:Аз пък искам да ме запознаеш с вьпросното момиче , понеже смятам за крайно необходимо да и баде казано какъв "уникален"(тройно подчертано) е човека искащ да бъде с нея,от човек който го познава само от теми и мнения , а тя е имала честа да го познава лично,той да и се обясни по възможно най уникалния начин , и тя да му каже опитай пак по късно.................еми извинявай , тука вече (колкото и да ги защитавам момичетата) мойто момиче не си права.

Не знам какво да кажа, освен, че оценката ти за мен ме накара да се чуствам много по-добре:)
Аз честно казано нямам желание да я виждам повече, поне засега... Не мога да разбера защото момичетата, които харесвам (а в този случай дори обичам) искат да сме или останем само приятели и нищо повече. Явно нещо в моята концепция за любов куца сериозно и може би тя самата не е виновна. А и все пак не може да се накара да ме заобича (тя всъщност и докато бяхме заедно не ми го е казвала, казваше само, че ме е харесала), така че май целия случай попада в графата "несподелена любов" или "криворазбрана заедност", при която единия мисли, че нещата са сериозни.
Както и да е, аз от 8 месеца се опитвам да се събера с нея, а цялата история е с давност малко повече от 3 години, та явно, че нещата няма да станат точно с това момиче.
Но като компенсация за желанието ти, ще те запозная със следващата ми приятелка, та покрай момичетата и ние да се запознаем, deal? ;) :D
ati

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата