Колко харчите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Колко харчите?

Мнение от kiko » 31 Окт 2011, 15:24

дупе знае 2 и 200 :mrgreen:
иначе с всяка година по малко,за сметка на децата :help: :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Окт 2011, 15:31

Тоше, ти сериозно ли го зададе тоя въпрос :?: Я вземи да питаш за кое харчим повече пари- за колата или за жената :mhihi:

на въпроса ти- харча колко ми е кеф... е, и колкото има де, ама това е ясно... сметнато в цифри: харчил съм и 300+%, и 0%, имало е моменти и жената да ме издържа известно време- според зависи... мога да кажа колко харча по колата, ама за жената честно казано идея нямам :dunno: а и отбягвам да правя такива сметки, че ще се появят някои грозни цифри и ще трябва да се гръмна :mhihi: Общо взето положението е "кеф цена няма" ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 31 Окт 2011, 16:48

Мойта харчи по мене, аз само готвя, чистя и секс прая ама като не ме боли главата :mrgreen:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Окт 2011, 17:41

Vra4anin написа:
Е.Димитров написа:Ако е въпроса за "колко харча по жената"-нищо,не ме оставя нищо да и купя щото е значително по-богата от мен,даже живея у тях :mhihi:

Все едно аз съм го писал :mhihi:

Ъпдейт
Вчера и купих шоколад "jeff de bruges" ,щото знам че много харесва шоколад,добре стана,даже "даде"...3 пъти :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 31 Окт 2011, 17:46

520i написа:100% и веднага обеснявам защо :) тя попринцип не е от скъпите, т.е. само минерална вода пие. Но много често излизаме и то водата е 1 лев в дискотеките, ама покрай нея аз като пийна нещо и те парите свършат. Така че всичко заради нея отива...

Виновна....> :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 31 Окт 2011, 17:47

Е.Димитров написа:
Vra4anin написа:
Е.Димитров написа:Ако е въпроса за "колко харча по жената"-нищо,не ме оставя нищо да и купя щото е значително по-богата от мен,даже живея у тях :mhihi:

Ъпдейт
Вчера и купих шоколад "jeff de bruges" ,щото знам че много харесва шоколад,добре стана,даже "даде"...3 пъти :mhihi:

Кой "модел" че има 2-3 гадни :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 18:34

Каквато и да е заплатата ми, никога не бих дал повече от 10 % от нея за гаджета. Въпросът е принципен, а не в липсата на пари. И 20 000лв. да получавам месечно, пак не бих "хрантутил" безмозъчни,плиткоумни готованки, които са свикнали само да висят на нечии ръце и да използват и да гледат портфейла. Съответно интересът към вас намалява с намаляването съдържанието в портфейла :) Общувал съм с много жени, но винаги щом усетя че някоя е с мен заради материален интерес, преустановявам контактите си набързо.
Макар и малко, все още има и момичета - НЕматериалистки. Аз лично други освен тях не бих и погледнал, а и не заслужават.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 31 Окт 2011, 18:37

deyan-enchev написа:
Е.Димитров написа:
Vra4anin написа:

Ъпдейт

Кой "модел" че има 2-3 гадни :mhihi:

Най-простия-фин млечен,като изходиш от това че съм си прост и че все пак ме е харесала жената,логично е да харесва прости неща :mhihi: -женка му работа :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Окт 2011, 19:05

surfboard написа:... Общувал съм с много жени, но винаги щом усетя че някоя е с мен заради материален интерес, преустановявам контактите си набързо...

ти ако чакаш тая дето е вече с теб да я разбереш заради парите ли е дошла или не си закъснял- ситото трябва да е много по-рано, първите 1-2 дена от запознаването обикновено стигат :winky:
И как ги смяташ тея 10% ми е много интересно- то само като излезете на 2 кръчми/дискотеки и тея пари няма да ти стигнат... А кафенце, а разходки, а подаръци, а разните там изненади къде остават :?: а някоя разходка за 2-3 дена с к'ви пари- тея 10% ги няма отдавна, а някоя почивка от 1 седмица на море/планина :?:

Заради жените реално се харчат много пари, много повече отколкото си мислим... ама аз поне не се оплаквам... поне не много често де- на моменти ми идва да я удуша като се върне от мола и е купила един куп глупости, ама к'во да се прави... жени...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Окт 2011, 20:31

Не знам колко харча или съм похарчил, но едно знам - напълно си го заслужава!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Окт 2011, 21:26

sub_eleven написа:Не знам колко харча или съм похарчил, но едно знам - напълно си го заслужава!

ти ме изпревари :winky:
Иначе може и две може и двеста, ма ги заслужава, пък и не ме окорява, като няма, което е най-важното ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 22:29

ms написа:
surfboard написа:... Общувал съм с много жени, но винаги щом усетя че някоя е с мен заради материален интерес, преустановявам контактите си набързо...

ти ако чакаш тая дето е вече с теб да я разбереш заради парите ли е дошла или не си закъснял- ситото трябва да е много по-рано, първите 1-2 дена от запознаването обикновено стигат :winky:
И как ги смяташ тея 10% ми е много интересно- то само като излезете на 2 кръчми/дискотеки и тея пари няма да ти стигнат... А кафенце, а разходки, а подаръци, а разните там изненади къде остават :?: а някоя разходка за 2-3 дена с к'ви пари- тея 10% ги няма отдавна, а някоя почивка от 1 седмица на море/планина :?:

Заради жените реално се харчат много пари, много повече отколкото си мислим... ама аз поне не се оплаквам... поне не много често де- на моменти ми идва да я удуша като се върне от мола и е купила един куп глупости, ама к'во да се прави... жени...

Че кой е казал че аз ще поемам изцяло излизанията на дискотеки, кръчми, кафенца, дори море - всичко си делиме, като не и изнася - чао. Ако няма финансова възможност за разходки, екскурзии и други разнообразия - може да се живее и без тях.
А относно изненадите когато има повод - за 1-2 пъти годишно бих ги направил.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 31 Окт 2011, 22:33

surfboard написа:Каквато и да е заплатата ми, никога не бих дал повече от 10 % от нея за гаджета. Въпросът е принципен, а не в липсата на пари. И 20 000лв. да получавам месечно, пак не бих "хрантутил" безмозъчни,плиткоумни готованки, които са свикнали само да висят на нечии ръце и да използват и да гледат портфейла. Съответно интересът към вас намалява с намаляването съдържанието в портфейла :) Общувал съм с много жени, но винаги щом усетя че някоя е с мен заради материален интерес, преустановявам контактите си набързо.
Макар и малко, все още има и момичета - НЕматериалистки. Аз лично други освен тях не бих и погледнал, а и не заслужават.

хехе. ти правиш ли разлика между материал за женене и украшения? и двете си имат мястото (и ползата) при един мъж които може да си ги позволи.

важното е да можеш да ги различиш и да си настроиш очакванията според целевата употреба :bchug:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 31 Окт 2011, 22:40

Да, правя разлика и съм го уточнил още в началото на поста ми - щом усетя че някоя е материлистка, преустановявам контактите. За да го усетя, логично е да знам че има два вида - материалистки и нематериалистки.
Относно забавлението - има и нематериалистки, с които човек съвсем спокойно може да си има неангажираща връзка за няколко седмици или месеца и пак да си се забавлява. Наскоро имах такава - готино момиче, студентка, която също в момента търсеше неангажиращо и на която не съм им плащал почти нищо. Разходите ми по нея за няколко седмици бяха около 20 лв.
Понякога (макар и в редки случаи) е достатъчно просто един мъж да е красив и да има акъл в главата и ясна тактика и стратегия. Тогава може да се мине и без големи суми.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 31 Окт 2011, 22:41

Малко ми олекна , мислех че само аз съм така , и аз живея у тях :oops:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата