Поставяне на лупи на фар с рефлектор
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Re: Поставяне на лупи на фар с рефлектор
ylaine написа:ms написа:ти верно ли питаш как да сложиш лупи на няк'ва ръжда![]()
просто си купи нови фарове, сложи си хубави лампи и си готов...
ръжда не ръжда, това имам.. и предвид студентското ми положение това и ще имам близките години. Точно затова питам. Ако слагане на лупи ще излезне 300.. 500 или не знам си колко пара смисъл няма. Както каза едни нови фарове и чиста работа, при положение че и двата ще ми излезнат стотина лева.
Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
///peter написа:ylaine написа:ms написа:ти верно ли питаш как да сложиш лупи на няк'ва ръжда![]()
просто си купи нови фарове, сложи си хубави лампи и си готов...
ръжда не ръжда, това имам.. и предвид студентското ми положение това и ще имам близките години. Точно затова питам. Ако слагане на лупи ще излезне 300.. 500 или не знам си колко пара смисъл няма. Както каза едни нови фарове и чиста работа, при положение че и двата ще ми излезнат стотина лева.
Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре
знам, знам

мерси за сайта

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
видя лупите- 300 кинта... как ще ги сложиш във фара никой не знае... и с тоя релеф на стъклото къде ще светят после пак никой не знае... Ако са ти зле фаровете- купи си нови + свестни лами и си гледай кефа...
да бе- 98%
99,999999% са от баровец нагоре 
///peter написа:Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре
да бе- 98%

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ms написа:видя лупите- 300 кинта... как ще ги сложиш във фара никой не знае... и с тоя релеф на стъклото къде ще светят после пак никой не знае... Ако са ти зле фаровете- купи си нови + свестни лами и си гледай кефа...///peter написа:Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре
да бе- 98%99,999999% са от баровец нагоре
Колега без да се заяждам все някой знае, ама трябва да го е правил или да помисли как

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
///peter написа:Колега без да се заяждам все някой знае, ама трябва да го е правил или да помисли как![]()
100% ще се намери начин да се сложат- няма невъзможни неща... въпроса е, че не си заслужава мъките и нервите да го правиш на кола дето утре ще изчезне... а и нали говорим за евтини решения- лупите не са евтини... пак добре, че колегата не е купил един ксенон да го забучи и да почне да вижда вечер...
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ryjda.com 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Тая кола изядена от ръждата пак е по-истинска от да речем половината коли в тоя форум и ще ги надживее...а ако е и с хубав мотор и ще ги надбягва
Основния ти проблем е с намиране на гладко стъкло.Другото се вгражда лесно.Аз за експеримента пробвах да правя такова нещо,но нямаше опция да се сложи гладко стъкло и оставих оригиналното в крайна сметка да видя толкова ли ще е зле.Ефекта беше,че на къси светеше на 5м. пред колата,а на дълги на 10м.
Мен ме съмнява да намериш фар с такова стъкло затова най-добре 2 читави,лъскави фара с едни свестни крушки 55/60в. и си ти човекът

Основния ти проблем е с намиране на гладко стъкло.Другото се вгражда лесно.Аз за експеримента пробвах да правя такова нещо,но нямаше опция да се сложи гладко стъкло и оставих оригиналното в крайна сметка да видя толкова ли ще е зле.Ефекта беше,че на къси светеше на 5м. пред колата,а на дълги на 10м.

Мен ме съмнява да намериш фар с такова стъкло затова най-добре 2 читави,лъскави фара с едни свестни крушки 55/60в. и си ти човекът

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
PIONEER написа:Тая кола изядена от ръждата пак е по-истинска от да речем половината коли в тоя форум и ще ги надживее...а ако е и с хубав мотор и ще ги надбягва![]()
от твойта италианска бангия ... със сигурност

на москвето ли пробвА

- PIONEER
- ентусиаст
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
PIONEER написа:Що тебе какво те вълнува на какво съм го пробвал?![]()
гуедам, че имаш опит с

- PIONEER
- ентусиаст
-
Виж ся...само развали темата на човека.Това,че не кара Бмв не го прави по-малко човек от теб
Забрави каква избушена мазда кара...после се качи на още по-дрипава е30ка,лъзна 2 завоя с нея,снимаше си следите по асфалта от въртене на гуми
,стана батка и смени още някоя друга кочина.Айде голям си-ЕВАЛА.Сега вземи се успокой малко и не се чувствай длъжен да се разписваш навсякъде 

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
PIONEER написа:Виж ся...само развали темата на човека.Това,че не кара Бмв не го прави по-малко човек от тебЗабрави каква избушена мазда кара...после се качи на още по-дрипава е30ка,лъзна 2 завоя с нея,снимаше си следите по асфалта от въртене на гуми
,стана батка и смени още някоя друга кочина.Айде голям си-ЕВАЛА.Сега вземи се успокой малко и не се чувствай длъжен да се разписваш навсякъде
Аз какво съм карал и имал, не съм забравил и всичко това е изкарано и купено с пари с честен труд. Може да не е върха на сладоледа, ама поне не съм питал как да си сложа лупи на Маздата. А колкото до колите ми, те винаги са били повече от твойте за това съм длъжен да те сваля на земята и да не се изхвърляш другия път като чикия на мокър пясък, какви били колите на съфорумците, защото се опитваш да си играч, ама не вървиш баш-баш. Тунинга на москвето по ти се отдаваше

Еле па ти к'ъв си щом от е34-ка скочи на Фиат... или Алфа или к'вот там имаш! Нещо със спагети

- PIONEER
- ентусиаст
-
Лягай врачански лягай...тия изрази с чикиите и мокрия пясък от 2004та не са актуални вече
Тъъъъъъъъъъп 

8.32
- vicho
- старши ентусиаст
-
PIONEER написа:Лягай врачански лягай...тия изрази с чикиите и мокрия пясък от 2004та не са актуални вечеТъъъъъъъъъъп
схвана идеята или всъщност не си, защото има един тъп, ама не съм аз

2004-та е било отдавна... хората все още караха москвичи, а накои от тях дори и до ден днеше са москвиййййч-драйвъри, демек хора с бедна душица и джоб

не ти е виновен никой, че си калпав и не можеш да си седнеш на задника да постигнеш едно свестно BMW ... с лупи!

- PIONEER
- ентусиаст
-
Абе ти си много просто момче обаче.Каква душица те гони,в какви размисли навлизаш като ти самия постоянно се ебаваш с хората? Толкова прост и нагъл човек като тебе не съм виждал.Седнал да разсъждава кой бил с дребна душа,кой нямал пари,кой какво кара.Ти като караш да приемем 330д за нещо повече ли се имаш от другите дето карат по-евтини коли???
Толкоз си ограничен,че нямам думи

Повече не смятам да слизам на нивото ти.Ходи се застреляй и не ни занимавай.Разбрахме,че си голяма душа и имаш лев
Толкоз си ограничен,че нямам думи

Повече не смятам да слизам на нивото ти.Ходи се застреляй и не ни занимавай.Разбрахме,че си голяма душа и имаш лев

Последна промяна PIONEER на 04 Ное 2011, 1:59, променена общо 1 път

8.32
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4