Поставяне на лупи на фар с рефлектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Re: Поставяне на лупи на фар с рефлектор

Мнение от ///peter » 03 Ное 2011, 23:40

ylaine написа:
ms написа:ти верно ли питаш как да сложиш лупи на няк'ва ръжда :?: :shock: просто си купи нови фарове, сложи си хубави лампи и си готов...

ръжда не ръжда, това имам.. и предвид студентското ми положение това и ще имам близките години. Точно затова питам. Ако слагане на лупи ще излезне 300.. 500 или не знам си колко пара смисъл няма. Както каза едни нови фарове и чиста работа, при положение че и двата ще ми излезнат стотина лева.

Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 03 Ное 2011, 23:44

///peter написа:
ylaine написа:
ms написа:ти верно ли питаш как да сложиш лупи на няк'ва ръжда :?: :shock: просто си купи нови фарове, сложи си хубави лампи и си готов...

ръжда не ръжда, това имам.. и предвид студентското ми положение това и ще имам близките години. Точно затова питам. Ако слагане на лупи ще излезне 300.. 500 или не знам си колко пара смисъл няма. Както каза едни нови фарове и чиста работа, при положение че и двата ще ми излезнат стотина лева.

Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре :mhihi:

знам, знам :mhihi:

мерси за сайта :bchug:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Ное 2011, 23:44

видя лупите- 300 кинта... как ще ги сложиш във фара никой не знае... и с тоя релеф на стъклото къде ще светят после пак никой не знае... Ако са ти зле фаровете- купи си нови + свестни лами и си гледай кефа...

///peter написа:Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре :mhihi:

да бе- 98% :kuku: 99,999999% са от баровец нагоре :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 03 Ное 2011, 23:45

ms написа:видя лупите- 300 кинта... как ще ги сложиш във фара никой не знае... и с тоя релеф на стъклото къде ще светят после пак никой не знае... Ако са ти зле фаровете- купи си нови + свестни лами и си гледай кефа...

///peter написа:Колега споко, не се срамувай че нямаш парички, тук във форума нещата са друга бира 98% сме от баровец нагоре :mhihi:

да бе- 98% :kuku: 99,999999% са от баровец нагоре :mhihi:

Колега без да се заяждам все някой знае, ама трябва да го е правил или да помисли как ;)

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Ное 2011, 23:54

///peter написа:Колега без да се заяждам все някой знае, ама трябва да го е правил или да помисли как ;)

100% ще се намери начин да се сложат- няма невъзможни неща... въпроса е, че не си заслужава мъките и нервите да го правиш на кола дето утре ще изчезне... а и нали говорим за евтини решения- лупите не са евтини... пак добре, че колегата не е купил един ксенон да го забучи и да почне да вижда вечер...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Ное 2011, 1:06

ryjda.com :bchug:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 04 Ное 2011, 1:22

Тая кола изядена от ръждата пак е по-истинска от да речем половината коли в тоя форум и ще ги надживее...а ако е и с хубав мотор и ще ги надбягва ;)
Основния ти проблем е с намиране на гладко стъкло.Другото се вгражда лесно.Аз за експеримента пробвах да правя такова нещо,но нямаше опция да се сложи гладко стъкло и оставих оригиналното в крайна сметка да видя толкова ли ще е зле.Ефекта беше,че на къси светеше на 5м. пред колата,а на дълги на 10м. :)
Мен ме съмнява да намериш фар с такова стъкло затова най-добре 2 читави,лъскави фара с едни свестни крушки 55/60в. и си ти човекът ;)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Ное 2011, 1:24

PIONEER написа:Тая кола изядена от ръждата пак е по-истинска от да речем половината коли в тоя форум и ще ги надживее...а ако е и с хубав мотор и ще ги надбягва ;)
Основния ти проблем е с намиране на гладко стъкло.Другото се вгражда лесно.Аз за експеримента пробвах да правя такова нещо,но нямаше опция да се сложи гладко стъкло и оставих оригиналното в крайна сметка да видя толкова ли ще е зле.Ефекта беше,че на къси светеше на 5м. пред колата,а на дълги на 10м. :)

Мен ме съмнява да намериш фар с такова стъкло затова най-добре 2 читави,лъскави фара с едни свестни крушки 55/60в. и си ти човекът ;)

от твойта италианска бангия ... със сигурност :mhihi:

на москвето ли пробвА :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 04 Ное 2011, 1:36

Що тебе какво те вълнува на какво съм го пробвал? :gay: :1:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Ное 2011, 1:38

PIONEER написа:Що тебе какво те вълнува на какво съм го пробвал? :gay: :1:

гуедам, че имаш опит с :gay: ... фаровете :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 04 Ное 2011, 1:43

Виж ся...само развали темата на човека.Това,че не кара Бмв не го прави по-малко човек от теб :idea: Забрави каква избушена мазда кара...после се качи на още по-дрипава е30ка,лъзна 2 завоя с нея,снимаше си следите по асфалта от въртене на гуми :mhihi: ,стана батка и смени още някоя друга кочина.Айде голям си-ЕВАЛА.Сега вземи се успокой малко и не се чувствай длъжен да се разписваш навсякъде ;)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Ное 2011, 1:48

PIONEER написа:Виж ся...само развали темата на човека.Това,че не кара Бмв не го прави по-малко човек от теб :idea: Забрави каква избушена мазда кара...после се качи на още по-дрипава е30ка,лъзна 2 завоя с нея,снимаше си следите по асфалта от въртене на гуми :mhihi: ,стана батка и смени още някоя друга кочина.Айде голям си-ЕВАЛА.Сега вземи се успокой малко и не се чувствай длъжен да се разписваш навсякъде ;)

Аз какво съм карал и имал, не съм забравил и всичко това е изкарано и купено с пари с честен труд. Може да не е върха на сладоледа, ама поне не съм питал как да си сложа лупи на Маздата. А колкото до колите ми, те винаги са били повече от твойте за това съм длъжен да те сваля на земята и да не се изхвърляш другия път като чикия на мокър пясък, какви били колите на съфорумците, защото се опитваш да си играч, ама не вървиш баш-баш. Тунинга на москвето по ти се отдаваше :winky:

Еле па ти к'ъв си щом от е34-ка скочи на Фиат... или Алфа или к'вот там имаш! Нещо със спагети :kuku: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 04 Ное 2011, 1:50

Лягай врачански лягай...тия изрази с чикиите и мокрия пясък от 2004та не са актуални вече :mhihi: Тъъъъъъъъъъп :dummy:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Ное 2011, 1:52

PIONEER написа:Лягай врачански лягай...тия изрази с чикиите и мокрия пясък от 2004та не са актуални вече :mhihi: Тъъъъъъъъъъп :dummy:

схвана идеята или всъщност не си, защото има един тъп, ама не съм аз :yes:

2004-та е било отдавна... хората все още караха москвичи, а накои от тях дори и до ден днеше са москвиййййч-драйвъри, демек хора с бедна душица и джоб :winky:

не ти е виновен никой, че си калпав и не можеш да си седнеш на задника да постигнеш едно свестно BMW ... с лупи! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от PIONEER » 04 Ное 2011, 1:56

Абе ти си много просто момче обаче.Каква душица те гони,в какви размисли навлизаш като ти самия постоянно се ебаваш с хората? Толкова прост и нагъл човек като тебе не съм виждал.Седнал да разсъждава кой бил с дребна душа,кой нямал пари,кой какво кара.Ти като караш да приемем 330д за нещо повече ли се имаш от другите дето карат по-евтини коли???
Толкоз си ограничен,че нямам думи :dummy: :dummy:
Повече не смятам да слизам на нивото ти.Ходи се застреляй и не ни занимавай.Разбрахме,че си голяма душа и имаш лев :repost:
Последна промяна PIONEER на 04 Ное 2011, 1:59, променена общо 1 път
Изображение
8.32

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата