търся мнения за волво s40 и v40
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Re: търся мнения за волво s40 и v40
Човека пита за Волво С40/В40, за кво спамите без да имате преки наблюдения върху колата..нито става въпрос за СААБ, нито дали ви харесва на външен вид и т.н.../някой и за тойота се обади, разбирач ще да е/
Мои приятели имат съответно 90-коньовия дизел и бензинка. Дизела е проблемен, бавен и неикономичен..приятелят ми с бензиновия е адски доволен пък, сложил му е газ, върви си доста добре (леко тромав в ниските, нормално, на дълъг път е приятна за каране обаче), нямал е сериозни проблеми. Иначе е въпрос на вкус наистина, мене ми е симпатична, особено комбито В40 има добра стойка с едни джанти..снощи забелязах, че има едни готини оранжеви габарити отстрани, които светят яко през нощта..
Aбе не е лоша, успех на твоя човек с покупката..

Мои приятели имат съответно 90-коньовия дизел и бензинка. Дизела е проблемен, бавен и неикономичен..приятелят ми с бензиновия е адски доволен пък, сложил му е газ, върви си доста добре (леко тромав в ниските, нормално, на дълъг път е приятна за каране обаче), нямал е сериозни проблеми. Иначе е въпрос на вкус наистина, мене ми е симпатична, особено комбито В40 има добра стойка с едни джанти..снощи забелязах, че има едни готини оранжеви габарити отстрани, които светят яко през нощта..
Aбе не е лоша, успех на твоя човек с покупката..

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Само дето дизелите им са на рено, а не на пежо, а бензинките имат и собственни разработки, но повечето май са на митсубиши. Имам съвсем преки наблюдения върху ново такова, закупено от мото пфое с 1.9 дизел мотор точно на ренде, наистина много скъпи части /говоря 2003-2007, сега не знам как е/. До 100-120 хиляди доста неща дадоха фира по ходовата част, трошиха се външни дръжки на вратите, проблеми имаше и ЕГР-а. До този пробег лъснаха до бяла пласмаса топката на скоростите, разни лостчета по таблото, дръжките за отваряне на вратите. Абе не останах очарован. Сеат ибиза, купен едновременно с волвото изглеждаше, а и във времето се доказа като по-качествен автомобил, ако не броим проблемите със ел. стъклата.
only rear wheel drive
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Мен пък В40 комби много ми харесва.
Имам познат с такова дизел, миля че беше 110 к.с. и е много доволен. Има го от две години и не е правил нищо сериозно.
Иначе наскоро имах едно В40 пак комби, обаче 2.0 бензин 130 коня, очаквах че ще върви повече
, за разход чувам че не са много икономички.
Цената им не е висока, ако трябваше да избирам комби от тези години (без БМВ естествено) бих избрал В40ката. Мен лично много ми харесва като дизайн, пък и отвътре не е лоша.
п.с. Ей това бензинче го продадох наскоро, русенци може да са го виждали по града

Имам познат с такова дизел, миля че беше 110 к.с. и е много доволен. Има го от две години и не е правил нищо сериозно.
Иначе наскоро имах едно В40 пак комби, обаче 2.0 бензин 130 коня, очаквах че ще върви повече

Цената им не е висока, ако трябваше да избирам комби от тези години (без БМВ естествено) бих избрал В40ката. Мен лично много ми харесва като дизайн, пък и отвътре не е лоша.
п.с. Ей това бензинче го продадох наскоро, русенци може да са го виждали по града

хаха.. това не е за тебе да ти е по-удобно а е оздравяване на този ъгъл с цел предпазване от травми на таза при страничен удар и
много коли го имат, но често е скрито от корите по пода...
много коли го имат, но често е скрито от корите по пода...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
помислих ,че става въпрос за новото С40 .. тия старите кошари с мотора на рено който пък сам по себе си е гениално куц ,не си заслужават .. ms само да ти кажа понеже виждам, че си експерт по всичко ,че от както Волво са собственост на Форд ,изкараха някой и друг сносен модел .. преди това бяха извънредно зле ,те за това и фалираха де ..
- michev
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Най-успешните коли на волво са правени доста преди времето на форд, за справка 1-ва и 2-ра серия, коли, които все още се движат и това коли произведени преди 25-30 и повече години. Точно фалит никога не са претърпявали, дори само поради факта, че товарният департамент на фирмата абсоютно винаги е бил на печалба. Просто шведите поради техни си причини решиха навремето да продадат производството на леки автомобили, а си оставиха само товарните.
only rear wheel drive
- Alexi
- старши ентусиаст
-
старите волво са като старите бмв и повечето стари коли .. опростени и вечни ,но няма да се върне производството им ...
- michev
- старши ентусиаст
-
За огромно, поне мое съжаление...............
only rear wheel drive
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Alexi написа:...
За едно си прав на 100%- изкараха сносни модели като ги купи форд, спор няма по въпроса... преди да ги купи форд имаха добри модели, после сносни... и за капак смениха дизайна- преди познавах Волво-то от километър, сега не мога да го различа от масовите кенефи на пътя...
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
от всяка марка има такива уникати но те нямат нищо общо с новите пласмасови кошари сглобени в китай/турция/иран/унгария/на майната си
- vin_diesel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Турбо малолитражки
- Мечтае да кара: AC COBRA
имал съм волво в40 1,6 105 коня двигател на рено под 12 на 100 не падаше и като видеше байр направо мъка,АДСКИ скъпи части тампон на двигателя 300 лв,между другото комбито на волво в40 е печелило 97 или 98 година най красиво комби в света 99 печели алфа 156,2000 ната или 20001 беше ауди а4,по добре бягай далеч от този автомобил,а за дизелите също са на рено те пък пукат глави през 30 000км заради скапаните водни помпи,казвам ти го като човек които е имал над 40 автомобила за последните 10 години
ПС на старите волва от 60те и 70те на бомбетата пише не копувай волво защото ще те надживее 

Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса. http://www.youtube.com/watch?v=V8mCgjbBPMk
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
vin_diesel написа: ПС на старите волва от 60те и 70те на бомбетата пише не копувай волво защото ще те надживее
по-точно е написано : не ме жали , защото ще те надживея !
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
nightdriver написа:vin_diesel написа: ПС на старите волва от 60те и 70те на бомбетата пише не копувай волво защото ще те надживее
по-точно е написано : не ме жали , защото ще те надживея !
аз имам друга информация: от волво и тъща отърване няма!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
най-вероятно просто е пишело... volvo. for life. какъвто е девиза на фирмата.
п.с. винаги съм си мислел, че волво си купуват хора, които имат намерение да се блъскат скоро
п.с. винаги съм си мислел, че волво си купуват хора, които имат намерение да се блъскат скоро

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3