Гаражни клетки - узаконяване?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Гаражни клетки - узаконяване?
Е добре, господин Х си купува апартаментче и автоматично си дава гаража под наем за плод-зелечук, после реве че му откраднали бронята или няма къде да паркира, ей това не мога да разбера.
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Мордехай написа:...
Лудост е, да живееш в двумилионен град и да искаш да е "като на село". Ми не става. Като искаш да имаш гараж и да си човъркаш МПС-тата, вземаш си къща с двор. Където няма да пречиш на другите и никой няма да ти пречи.
Не ме разбирай погрешно - адмирации към баща ти, че на тази възраст има хоби и енергия, но е некоректно спрямо останалите жители на блока.
И да, гаражите са част от грозната обикаляща ни среда, но няма как всичко да се изчисти на веднъж. Но премахването на незаконните гаражи е добро начало.
Може да си сигурен, че дори да няма кражби, гаражни клетки ще има - хората ще си ги ползват за склад за боклуците си. Пред нашият блок, преди да разкарат клетките от общината имаше един образ, който си държеше колата извън гаража, а самия гараж си ползваше за мазе.Joro_Paveto написа:...
Иначе, винаги ме е изумявала нагласата на повечето българи да се купуват коли, смятайки, че продажната цена и цената за смяна на маслото покриват всички разходи - Като нямаш вариант за законен гараж, /или платен паркинг/ не разбирам с какъв ъкъл купуваш кола, която знаеш че привлича внимание на определен контингент.
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Момчета, колкото и да грозат гаражните клетки са необходимост за тези които нямат двор, или друго сигурно място където могат да си паркират колите.
Тръгнали сме да говорим за гаражните клетки, и да изразяваме недоволството си от тях.
Все пак живеем в Булгаристан и тук едва ли гаражните клетки са най-големият проблем
Тръгнали сме да говорим за гаражните клетки, и да изразяваме недоволството си от тях.
Все пак живеем в Булгаристан и тук едва ли гаражните клетки са най-големият проблем

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
kronos написа:Е добре, господин Х си купува апартаментче и автоматично си дава гаража под наем за плод-зелечук, после реве че му откраднали бронята или няма къде да паркира, ей това не мога да разбера.
Подкрепям. Ей на това трябва да се сложи някакъв ред. Има блокове особено в района на ул.Цар Симеон, където от 10 гаража 11 са плодове и зеленчуци!
ПС. Да го ева, а в тоя форум толкова активен не съм бил откакто съм регистриран...

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Benedetto, точно това съм направил - взех си огромно място на 20 километра от София, построих си малка къщичка и от миналата Коледа си живея там. Ако имах повече пари щях да направя същото и за баща ми. Няма задръствания, не ме засичат и не ми спират пред гаража, не слушат чалга до зори, няма аларми и други такива неща, които според мен дразнят много повече от гаражите.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- aston_mm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 07'
- Мечтае да кара: самолет
Дай Боже възможност на всички, да избегаме от големото село 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
aston_mm написа:Все пак живеем в Булгаристан и тук едва ли гаражните клетки са най-големият проблем
Все едно янкой да ти удари 2-3 цигански шамара и да ти каже:
"Все пак живеем в Булгаристан, хората ги гърмят по улиците, едва ли тези шамари са най- големият проблем

Никой не мое ма връне на селу!
вкопай гаража в земята, така няма да те открият и няма да имаш нужда от озаконяване 

No bling at the Ring
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BadAngel написа:вкопай гаража в земята, така няма да те открият и няма да имаш нужда от озаконяване
Ако искаш направо в Орландовци да ходи

Много ужасно грозни са тея гаражни клетки, трябва да строят подземни на всеки нов блок, тва не е човешко

Много като тебе вече плакаха ...
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Benedetto написа:Иначе, винаги ме е изумявала нагласата на повечето българи да се купуват коли, смятайки, че продажната цена и цената за смяна на маслото покриват всички разходи - Като нямаш вариант за законен гараж, /или платен паркинг/ не разбирам с какъв ъкъл купуваш кола, която знаеш че привлича внимание на определен контингент.
Позволи ми да те оборя колега - това което казваш е като човек да прави френска на жена си!
Лиже въпреки, че знае че тя привлича определен контингент, но все пак езика му е там щот му доставя някакво извратено удоволствие. При нас с колите привличащи определен контингент е същото - много добре знаех, като си купувах колата, че външния и вид ще ги привлича и въпреки това продължавам с извратеното си чувство на удоволствие да наливам пари в нея. А гаража е една пречка повече пред контингента и ето тук идваме до основната грешка в моя пример за контингента - при колата тя просто го привлича, докато при жената не само го привлича, но и често го търси!
Надявам се да ме разбереш правилно - когато човек има мерак и желание за нещо - почти нищо не го спира. Дори и да се налага да поема чуждото посегателство - къде орално, къде морално!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2