Свърши ли българския преход?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Свърши ли българския преход?

1. Да
5
8%
2. Не
20
32%
3. Такъв изобщо не е започвал.
37
60%

Общо гласове : 62
ентусиаст
Аватар

Re: Свърши ли българския преход?

Мнение от flame » 14 Ное 2011, 17:16

radio_manbg написа:Прехода го минаваме по не толкова по-различен начин от останалите републики от бившия соц. строй, да не кажа че сме дори сравнително добре.

Ако се приложи формулата "Колкото [чисто географски] по на запад - толкова по-добре" и съответния "хендикап" коефициент - може дори да сме Н1 :mrgreen:

Иначе на мен ми е любопитно младите колеги, родени след 10 ноември 1989 - как възприемат "промяната" при положение, че не са видели комунизъм лично с очите си :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 14 Ное 2011, 17:45

Ами предвид известни наблюдения по столичните клубове :bchug: :have one: :drinking: смея да твърдя, че повечето си викат: що не се родих началото или средата на 70-те да стана една батка при началото на тоя преход :mhihi:, че гледам сега им е малко трудно...
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 14 Ное 2011, 18:06

radio_manbg написа:Ами предвид известни наблюдения по столичните клубове :bchug: :have one: :drinking: смея да твърдя, че повечето си викат: що не се родих началото или средата на 70-те да стана една батка при началото на тоя преход :mhihi:, че гледам сега им е малко трудно...

те всички дето можехме да станеме батки станахме- да знаеш... :winky:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Ное 2011, 18:11

за мен прехода беше времето докато се разпределяше комунистическото наследство. Мисля че периода който трябва да визираме под понятието "преход" е от средата на 80-те, когато определени хора започваха за получават определени пари, до към 2005-6 година когато и наркопазара вече беше разпределен и нещата се поуспокоиха.
Това че прехода е свършил обаче, не означава че хората които го извършиха и които в момента си правят каквото си искат, не трябва да бъдат обесени публично.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 14 Ное 2011, 18:14

alx написа:
radio_manbg написа:Ами предвид известни наблюдения по столичните клубове :bchug: :have one: :drinking: смея да твърдя, че повечето си викат: що не се родих началото или средата на 70-те да стана една батка при началото на тоя преход :mhihi:, че гледам сега им е малко трудно...

Добре де част от тях... иначе аз като 84-ка набор началото на 90 съм гонил по коридорите момите да има дърпат косите :mhihi:
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Ное 2011, 18:24

radio_manbg написа:
alx написа:

Добре де част от тях... иначе аз като 84-ка набор началото на 90 съм гонил по коридорите момите да има дърпат косите :mhihi:

Ние от старото поколение бехме по-кОлтурни и (обикновено) само косите дърпахме :mrgreen: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата