Свърши ли българския преход?
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Свърши ли българския преход?
radio_manbg написа:Прехода го минаваме по не толкова по-различен начин от останалите републики от бившия соц. строй, да не кажа че сме дори сравнително добре.
Ако се приложи формулата "Колкото [чисто географски] по на запад - толкова по-добре" и съответния "хендикап" коефициент - може дори да сме Н1

Иначе на мен ми е любопитно младите колеги, родени след 10 ноември 1989 - как възприемат "промяната" при положение, че не са видели комунизъм лично с очите си

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Ами предвид известни наблюдения по столичните клубове
смея да твърдя, че повечето си викат: що не се родих началото или средата на 70-те да стана една батка при началото на тоя преход
, че гледам сега им е малко трудно...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
radio_manbg написа:Ами предвид известни наблюдения по столичните клубове![]()
![]()
смея да твърдя, че повечето си викат: що не се родих началото или средата на 70-те да стана една батка при началото на тоя преход
те всички дето можехме да станеме батки станахме- да знаеш...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
за мен прехода беше времето докато се разпределяше комунистическото наследство. Мисля че периода който трябва да визираме под понятието "преход" е от средата на 80-те, когато определени хора започваха за получават определени пари, до към 2005-6 година когато и наркопазара вече беше разпределен и нещата се поуспокоиха.
Това че прехода е свършил обаче, не означава че хората които го извършиха и които в момента си правят каквото си искат, не трябва да бъдат обесени публично.
Това че прехода е свършил обаче, не означава че хората които го извършиха и които в момента си правят каквото си искат, не трябва да бъдат обесени публично.
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
alx написа:radio_manbg написа:Ами предвид известни наблюдения по столичните клубове![]()
![]()
Добре де част от тях... иначе аз като 84-ка набор началото на 90 съм гонил по коридорите момите да има дърпат косите

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
radio_manbg написа:alx написа:radio_manbg написа:Ами предвид известни наблюдения по столичните клубове![]()
![]()
Добре де част от тях... иначе аз като 84-ка набор началото на 90 съм гонил по коридорите момите да има дърпат косите
Ние от старото поколение бехме по-кОлтурни и (обикновено) само косите дърпахме

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2