Това истина ли е , за бога?
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Това истина ли е , за бога?
тази статия е глупост писана от някоя ощипана (българска) госпожица. (визирам някой жален блед младеж)
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Момчета и момичета, който и да е писал статията, мъж, жена и т.н. Това е ГОЛАТА ИСТИНА. Да, доста преувеличена, но истина.
Ние тук в София, като излезем и видим гъчканицата от коли и пълните заведения и си мислим, че всичко е само от оплакването (защото, не знам за другите, но нашата нация е мега...не, ГИГА лигава и колкото и добре да е, се оплаква), но уви има хора, които умират от глад. Буквално
Защото можем много да си пишем, но аз не мога да си представя как човек, който живее в София и ми казва, че заплатата му е 450 лв. успява да нахрани децата си. Да им купи дрехи, тетрадки и т.н
А в Монтана, а във Видин. Там са от беден надолу. Много жалко, много мъчно
Ние тук в София, като излезем и видим гъчканицата от коли и пълните заведения и си мислим, че всичко е само от оплакването (защото, не знам за другите, но нашата нация е мега...не, ГИГА лигава и колкото и добре да е, се оплаква), но уви има хора, които умират от глад. Буквално

Защото можем много да си пишем, но аз не мога да си представя как човек, който живее в София и ми казва, че заплатата му е 450 лв. успява да нахрани децата си. Да им купи дрехи, тетрадки и т.н
А в Монтана, а във Видин. Там са от беден надолу. Много жалко, много мъчно

alx написа:тази статия е глупост писана от някоя ощипана (българска) госпожица. (визирам някой жален блед младеж)
По много елегантен начин наричаш въпросния комплексиран селинджър

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
flame написа:alx написа:тази статия е глупост писана от някоя ощипана (българска) госпожица. (визирам някой жален блед младеж)
По много елегантен начин наричаш въпросния комплексиран селинджър![]()
доайените по космическа теория се събрахте....липсва само оногова чието име не трябва да бъде назовавано.....(когато пръстът му не е паркиран в носа е насочен в лицето ви)...
култова тройка.....света троица

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
къде я намери тази космическа теория?
ако ти не можеш да познаеш от първите няколко реда една "поръчка" или излияние на лузър- друг въпрос
ако ти не можеш да познаеш от първите няколко реда една "поръчка" или излияние на лузър- друг въпрос

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
alx написа:къде я намери тази космическа теория?

- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Манчев73 написа:flame написа:alx написа:тази статия е глупост писана от някоя ощипана (българска) госпожица. (визирам някой жален блед младеж)
По много елегантен начин наричаш въпросния комплексиран селинджър![]()
доайените по космическа теория се събрахте....липсва само оногова чието име не трябва да бъде назовавано.....(когато пръстът му не е паркиран в носа е насочен в лицето ви)...
култова тройка.....света троица

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
alx написа:ако ти не можеш да познаеш от първите няколко реда една "поръчка" или излияние на лузър- друг въпрос
То това е по-страшното всъщност. Че се пишат поръчкови статии е ясно. Тъжното е колко лесно хората им се връзват.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Не знам кой е писал статията, но щом масово се обяснява, че не е така, както е написано значи си е точно така.
Аз от моя скромен опит знам, че ако някой ти каже циганин,
а ти не си -се смееш,
ако си- започваш да обясняваш.

Аз от моя скромен опит знам, че ако някой ти каже циганин,
а ти не си -се смееш,
ако си- започваш да обясняваш.
- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
"Ако говорят зле за теб и ако е вярно — поправи се; ако не е вярно — смей се." — Епиктет
Да си говорят и пишат, ако си гледаха тяхната работа, нямаше да гледат наШта.
krystal написа:Да си говорят и пишат, ако си гледаха тяхната работа, нямаше да гледат наШта.
напротив, така им е по-изгодно просто

No bling at the Ring
BadAngel написа:krystal написа:Да си говорят и пишат, ако си гледаха тяхната работа, нямаше да гледат наШта.
Хич и не щъ да им правя анализ, дреме ми, просто е смешно

krystal написа:BadAngel написа:krystal написа:Да си говорят и пишат, ако си гледаха тяхната работа, нямаше да гледат наШта.
Хич и не щъ да им правя анализ, дреме ми, просто е смешно

No bling at the Ring
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3