Вярвате ли в задгробния живот
Модератор: Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: Вярвате ли в задгробния живот
Ако има някой възкръснал, нека сподели
Иначе аз не вярвам в задгробния живот. Честно казано не съм се интересувала от тези, проучвания и т.н, по-скоро за мен всичко е голяма пропаганда развивала се през годините.

Иначе аз не вярвам в задгробния живот. Честно казано не съм се интересувала от тези, проучвания и т.н, по-скоро за мен всичко е голяма пропаганда развивала се през годините.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ако има някой възкръснал, нека сподели![]()
Има един , ама той говори само с определни хора ... предимно мъже

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Мордехай написа:Задгробен живот няма. Това са глупости с които са лъгани поколенията наред, за да могат да отиват с песни към смъртта или да се жертват за някаква глупост като религиите или господаря. Всичко това е измислено с цел по-лесното управление на народите.

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
няма как да знаем. Ама е меко казано тъпо тия дето не вярват да наричат прости тия дето вярват. Не се сещам да е доказано нито едното, нито другото.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
flame написа:Мордехай написа:Задгробен живот няма. Това са глупости с които са лъгани поколенията наред, за да могат да отиват с песни към смъртта или да се жертват за някаква глупост като религиите или господаря. Всичко това е измислено с цел по-лесното управление на народите.
Ма все пак трябва да има прости люде, за да могат да бъдат по-лесно впрягани за всичко

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
uCnaHeTcA написа:А някой замислял ли се е защо възрастните хора започват да се държат, да помнят, да се смаляват, като малко дете
Защото с остаряването се случват разни кофти неща в мозъка, които в общи линии означават постепенно намаляване на умствения капацитет.
jordanov написа:няма как да знаем. Ама е меко казано тъпо тия дето не вярват да наричат прости тия дето вярват. Не се сещам да е доказано нито едното, нито другото.
Не си прав. Да се приеме нещо за истина просто защото "няма как да знаем" е чист интелектуален мързел. Хората не е имало как да знаят и какво предизвиква изгрева и залеза на слънцето, да речем. Но са изследвали и научили. Е, някои от тях. Другите са дърдорили за Хелиос, Аполон и Аврора. Да подлагаш на съмнение, да питаш, да изследваш - това е силата на човешкия ум. Заради тези неща сме стигнали там, където сме. И ти ми казваш, че е неправилно да имам ниско мнение за хората, които ги пренебрегват? Ами не съм съгласен!

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
e90 325i написа:И аз по принцип не вярвам, но днес сутринта като пихме кафе се заформи голям спор, а именно че има АД и РАЙ Св. Петър те чака пред някоя си врата и тем подобни неща..![]()
Баси кафето!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
MatriX_Fucked написа:Kroki написа:Вярвам и то още повече след като прочетох една книга, която е забранена.
Книга » Пътят на душите • Издателство: Аратрон • Наличност: Да • Цена: 12.00 лв
Забраната важи с пълна сила!![]()
![]()
Провери в щатите дали се продава

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- e90 325i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М40ки и М50Б...
- Мечтае да кара: е-90 325i M-paket
- Детайли за колата: M-50 То Чyk..
boksioraE39 написа:e90 325i написа:И аз по принцип не вярвам, но днес сутринта като пихме кафе се заформи голям спор, а именно че има АД и РАЙ Св. Петър те чака пред някоя си врата и тем подобни неща..![]()
Баси кафето!
Промиха ми мозъка

Скъпи, за рождения ми ден искам
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
подарък, който като го настъпя и за 3
секунди да вдига 100....!!!!! - Добре, ще
ти подаря кантар....
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
e90 325i написа:boksioraE39 написа:e90 325i написа:И аз по принцип не вярвам, но днес сутринта като пихме кафе се заформи голям спор, а именно че има АД и РАЙ Св. Петър те чака пред някоя си врата и тем подобни неща..![]()
Баси кафето!
Промиха ми мозъка![]()

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Мордехай написа:Задгробен живот няма. Това са глупости с които са лъгани поколенията наред, за да могат да отиват с песни към смъртта или да се жертват за някаква глупост като религиите или господаря. Всичко това е измислено с цел по-лесното управление на народите. Иначе страхът от смъртта ще придобие библейски размери и ще настъпи хаос. Всеки ще живее като за последно.
винаги така съм го мислил като вас
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
uCnaHeTcA написа:А някой замислял ли се е защо възрастните хора започват да се държат, да помнят, да се смаляват, като малко дете
Испанецо, възрастните хора се държат странно и помнят по- малко, защото невроните, загубени през целия ни живот се губят завинаги (не се делят)
А се смаляват, защото разстоянието м/у прешлените...
http://zdravbadi.com/%D0%94%D0%B8%D1%81 ... D0%B5.html
намалява и...
ПП: Това не отговарш на въпроса на колегата, има или няма и вярваме ли в такъв, но поне на твоя отговаря

ПП2: дебелината на дисковете е 6-7 ММ, а не см.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
когато чумата върне децата на хората тогава ще повярвам и в задгробния живот
bedrock city racing
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
и да има и да няма , по добре е човек да вярва , че има за да му е по леко да дочака смъртта
вчера почина баща ми , днес го погребахме ама с нищо не ми подсказа , че има такъв живот - мир на душата му
вчера почина баща ми , днес го погребахме ама с нищо не ми подсказа , че има такъв живот - мир на душата му