искам съвет
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
viper ти представяш ли си как мацката иска да си купи първото бмв и да се метне на 535
тя говори за 316-318 ти каде я хвърли не е истина
нали някой трябва и да му сипва нещо в резервоара на тоя звяр а с тия цени на бензина сега.... 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- DesiDeskata
- Потребител
-
..."Във Враца се продава едно е34 - 535 със всевъзможни екстри; Колата е на изп. директор на един завод и почти не се кара; Иначе ББС джанти, М-пакет, М-волан... лудница е.... а парите са и някакви такива."....
А може ли някакви координати!
А може ли някакви координати!

- DesiDeskata
- Потребител
-
LeX- благодаря!!! Аз наистина ужасно се вълнувам от идеята си и съм доста податлива идеи! Отново искам да подчертая, че съм новобранец и е лесно някой да ме преметне!!!
(е не през рамо, но все пак) 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Малее - яка п**** с Е36 купе - възбуждащо ааа 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- DesiDeskata
- Потребител
-
b2- как да кажа - бива си го коментара, обаче още не съм си купила колата, дори не са ми ясни доста неща във връзка с избора ми! Все още се надявам на вашата помощ! Много се извинявам ако ви губя времето, но намирам за уместно точно това място за дискусии по въпроса който ме интересува!
Иначе и аз се виждам добре в такава кола!!!
Иначе и аз се виждам добре в такава кола!!!
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Поразгледай Автокъщите,но определено с някой компетентен по
за Марката

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
b2 написа:Малее - яка п**** с Е36 купе - възбуждащо ааа
възбуждащо е,но мадамата иска да е седан

Типичната женска кола за тея пари си е компакта--даже си имат огледалце на шофьорския сенник

-Така като чета си мисля,че въоще не си наясно кво търсиш,защото в един момент държиш да е 316,318 а после се интерисуваш от 535-тук разликите са към 100 а приликите са 2 (вратите и цената)

- DesiDeskata
- Потребител
-

, че неразбирам, но последно иска ми се 318, 4 врати близо до 7000 лв аз съм от София и сега започвам проучванията си по този въпрос. Мисля разбираемо е да ги проведа в някякъв период от време!!!

- niko_first
- младши ентусиаст
-
ми като за начало що не си пуснеш една тема в подфорума "купува"
пиши си че турсиш е36, 318, 4 врати и квито там изисквания си имаш и чакаи офертите. пък ния ше помагаме отстрани
аз лично за тия пари бих си взел е30-кабрио/ма аз лично/
пиши си че турсиш е36, 318, 4 врати и квито там изисквания си имаш и чакаи офертите. пък ния ше помагаме отстрани

само гасссс на ИС-ката
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
като си заговорихме за милост и като се има в предвид,че днес е Петък 13 си мисля защо ли в твоето 13то мнение не сложиш някоя снимка в личната си галерия за да можем визуално да придобием представа
така ще направиш и нашия избор на МПС по лесен
--А колкото до проучванията: не се затормозявай,защото те не стават за ден,два а просто избери деня Х в,който ще си купиш кола и всичко ще се развие като в по горния сценарий (биливми) 

- DesiDeskata
- Потребител
-
Много ви благодаря! Страшно сте готини! Малко се притеснявам да пусна обява в купувам все още, защото не искам да давам напразни надежди за бързи сделки
при мен проучването е страст! Трябва да съм сигурна - затова чета сега форума та се късам - не че нещо влиза в главата ми, но за това ще разчитам на вас 

- DesiDeskata
- Потребител
-
milko way
! предложението си го бива! Но има проблем! Не разполагам с необходимия материал
! Но пък ако нещата се зациклят ще се наложи да прилагам и мои снимки - прав си нали пък и МПС-то трябва да ми подхожда!!

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Деси здравей, виж какво за компакт 3-та серия (колата е с 3 врати) ако не се сещаш, парите ще са ти малко недостатъчни ... Не си и заслужава - мое мнение
Мад Петьо продава(ше) едно сиво много спретнато купе,316-ка,с готини екстри,като цената и беше малко над 7К лв ако не се лъжа
94-та година е и ми се струва,че на фона на ефектния ти "аутлуук" сигурно "ще се заобичате" с колицата
Ще се измисли нещо за теб,не се притеснявай - като излезе нещо някъде ще свиркаме
Георги Пенчев

Мад Петьо продава(ше) едно сиво много спретнато купе,316-ка,с готини екстри,като цената и беше малко над 7К лв ако не се лъжа

Ще се измисли нещо за теб,не се притеснявай - като излезе нещо някъде ще свиркаме

Георги Пенчев
50 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4