Момчета помогнете ми с един любовен смс!
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Момчета помогнете ми с един любовен смс!
LuBo1 написа:и порасна наи после
без да се заяждам, но правилно ти го е казала.
- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
Единственият вариант да провериш дали те обича или дали въобще и пука за теб е както колегата по-горе каза- да те види с друга. Действа безотказно, изпробвано е. Една жена не може да преглътне факта, че не и принадлежиш или че друга може да те отвлече. И който ти казва да бъдеш себе си - грам не разбира от жени.Замисли се хубаво как си сгафил след като си бил себе си! 

- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
LuBo1 написа:Всеки е имал своя труден момент , ето сега и аз го имам
Казах неща на много скъп човек без да ги мисля и по влияние на емоция
Дадения човек иска да си помисли дали иска да е с мен и дали аз ще се променя и порасна наи после
Всеки ден пращам цветя и всякакви други нещица , само и само да помисли трезво и да бъдем семеиство
Свършиха ми идеиите за смс, картички и послания
Моля Ви за помощ , навярно не само на мен ще помогнете колеги ! Благодаря Ви ! Авторът на Най красивия СМС или картичка получава 1 стек бира по куриер !
Колега, като за начало можеш да изпиеш стека с бирата.
Намери си някакво занимание и я заеби. Това е жена в крайна сметка. Такива представители на злото има колкото искаш, не е Ан-225 в една единствена бройка та да се косиш толкова

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Действа това нещо, да. Но защо да се прави на маймуна и да търси точно такива начини, за да спечели отново момата? Нека отиде да й се извини и да си поговорят на четири очи... Както каза колегата bivola по-горе, няма нищо по-добро и силно от пряката среща и искрения разговор.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Смс-а няма да свърши такава голяма работа, колкото да отидеш при нея и да й се извиниш на 4 очи!
Тя може би не иска да те вижда предвид ситуацията, но ако си настойчив тя ще се пречупи
И за да подсилиш момента, я изненадай с нещо
Тя може би не иска да те вижда предвид ситуацията, но ако си настойчив тя ще се пречупи

И за да подсилиш момента, я изненадай с нещо

Последна промяна ((:BuKcu:)) на 27 Ное 2011, 14:02, променена общо 1 път
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
А ако тя сама не ще да се пречупи я пречупи ти с нещо по-тежко 

- SpaRk0
- Потребител
-
- Кара: BMW X5
- Мечтае да кара: BMW G Power
Binev_OuT написа:Човек не не не не !!!!
Какви смс-си какви рози ???? Луд ли си ?
Аз ще ти кажа как да си я върнеш.И винаги действа ако тя те обича.
Напиши и един смс - "Виж ся какво писна ми да ти лягам в краката казвай ще се върнеш ли при мен или не"
Най-вероятно няма да получиш отговор.
И спираш да и пишеш и да я търсиш по всякакъв начин.После си правиш така че тя да те види с друга.
Без значение дали ще те види в колата с нея или в някоя закусвалня или кафене,просто някъде да те види с друго момиче.
Вярвай ми ще ти се обади тя сама - НО АКО ТЕ ОБИЧА!
Знам едно - повечето момичета не обичат мъжете да се държат като тях.Ти трябва да изглеждаш твърд и малко непокист.
Ако тя те познава много добре - значи си предсказуем за нея и знае какво точно ще направиш - ти също знаеш - е направи нещо различно.
Ти представяш ли си каква ще бъде връзката ви от тук нататък след като ти си я върнал при себе си едва ли не на сила?
Със безкрайни молби и т.н. - тя ще знае че може да си прави каквото си поиска и знае че ти няма да я изгониш!
Тези неща със "МОЛЯ ТЕ" или "НЕДЕЙ" не вървят и не са правилни в никой стадии на връзката.Без значение дали е млада връзка или на 30 години.
Човекът до теб разберели ти слабото място той го използва в дадени моменти от връзката ви за да те мачка!
И аз съм на това мнение, че това ще помогне ... няма смисъл да и се кланяш ТЯ , ако те обича ще се върне при теб, това с смс-те го правят 14 г. и съм 100% сигорен, че най-много може да я отблъсне от теб ;]]

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Казах тежки думи които не мисля . Нараних я , дадох повод да си помисли дали аз съм човек. Това го знам - АЗ СЪМ ЧОВЕКА !
Просто искам да знае че всеки ден си мисля за нея , но взех да свършвам с думите и жестовете ! Много съм я ядосал , не слагайте всички жени под общ знаменател - всяка мисли различно . Сега знам че ми е много ядосана и не иска да разбере и да повярва че аз мога да се променя , да порасна и да я направя отново щаслива
Загубил съм надежда всякаква . . . 7 години ме чака момичето да и предложа , а аз все се страхувах . Не ми се искаше да порасна , но сега знам че живота си минава , и ако не го оцени в момента какво правя за нея и какво съм проумял , ще бъде голяма загуба и за двама ни !
Съжелявам, на някои ако не му харесва темата , просто да я подмине без да подмята в нея каквото и да е било !
Просто искам да знае че всеки ден си мисля за нея , но взех да свършвам с думите и жестовете ! Много съм я ядосал , не слагайте всички жени под общ знаменател - всяка мисли различно . Сега знам че ми е много ядосана и не иска да разбере и да повярва че аз мога да се променя , да порасна и да я направя отново щаслива

Съжелявам, на някои ако не му харесва темата , просто да я подмине без да подмята в нея каквото и да е било !

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
LuBo1 написа:Казах тежки думи които не мисля . Нараних я , дадох повод да си помисли дали аз съм човек. Това го знам - АЗ СЪМ ЧОВЕКА !
Просто искам да знае че всеки ден си мисля за нея , но взех да свършвам с думите и жестовете ! Много съм я ядосал , не слагайте всички жени под общ знаменател - всяка мисли различно . Сега знам че ми е много ядосана и не иска да разбере и да повярва че аз мога да се променя , да порасна и да я направя отново щасливаЗагубил съм надежда всякаква . . . 7 години ме чака момичето да и предложа , а аз все се страхувах . Не ми се искаше да порасна , но сега знам че живота си минава , и ако не го оцени в момента какво правя за нея и какво съм проумял , ще бъде голяма загуба и за двама ни !
в блок или къща живее тя и етаж ориентировачно... може и на лично да споделиш...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Ами купувай пръстена 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Пич, доколкото разбрах ще се жените?
Остави я на спокойствие, подобни преси не харесват жените. Остави я да помисли, ако те иска ще ти се обади, ако не ти се обади значи не може да те оцени... тогава по-добре да те напусне.
Остави я на спокойствие, подобни преси не харесват жените. Остави я да помисли, ако те иска ще ти се обади, ако не ти се обади значи не може да те оцени... тогава по-добре да те напусне.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
RSxRacer написа:в блок или къща живее тя и етаж ориентировачно... може и на лично да споделиш...
Ти да не ми крадеш мислите

Просто и предложи, защо си усложняваш живота с смс-и и глупости, само да дооплескаш нещата

Бъди честен и директен

Много като тебе вече плакаха ...
- Luki Junior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 N46B20
Еми взимаш пръстена с поголям камък отгоре, клек на едно коляно и питаш с милни очички, няма значение, място, време, колко хора има около теб, няма срам, няма не искам няма не мога. Тя ти е важна, натинг елс метърс.... Малку е екстремно ама Desperate times call for desperate measures.
Достаточно цветя, шоколадчета, поезия, туй онуй си изпратил. Сега само остава да си уговориш среща с нея (а за 7 години заедно, една среща се ще ти пусне и действаш...). Ако ти одбие предложението че искаш да прекараш твоя живот с нея, тогава поне си се опитал да направиш нещо.
Достаточно цветя, шоколадчета, поезия, туй онуй си изпратил. Сега само остава да си уговориш среща с нея (а за 7 години заедно, една среща се ще ти пусне и действаш...). Ако ти одбие предложението че искаш да прекараш твоя живот с нея, тогава поне си се опитал да направиш нещо.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Ronka написа:RSxRacer написа:в блок или къща живее тя и етаж ориентировачно... може и на лично да споделиш...
Ти да не ми крадеш мислите![]()
![]()
Просто и предложи, защо си усложняваш живота с смс-и и глупости, само да дооплескаш нещата![]()
Бъди честен и директен
ми има си пробван метод в такива ситуаций ама нека Любо сподели първо

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

68 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5