Iphone 4S функционалност в България
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Re: Iphone 4S функционалност в България
Колко струва в България 

За тва меню ти трябва джейлнат телефон с инсталиран BossPreffs.. И въпреки това, със спряно 3G, Edge-a си остава пуснат постоянно и си точи трафик. Аз поне на 4-ката не успявам да го спра на цяло..
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
имаше някъде switch да спреш датата...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
3г вкл/изкл го махнаха от 4с телефона... но ако си си бекъпнал стария телефон (4) и го рестор-неш на 4с - ключето за 3г вкл/изкл се появява. моето си е там. също може да се промени един от конфиг файловете и така да се покаже ключето (ако нямаш бекъп от които да рестор-неш)
точенето на дата може да се спре със изключването на "дата роуминг" както е показано в предишния пост
точенето на дата може да се спре със изключването на "дата роуминг" както е показано в предишния пост
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Извинявам се за оффа, но просто седя, чета и се опитвам да разбера нещо, ама явно съм остарял ли де да знам.. нищо не разбирам
предполагам е нощо гласово, поне от линка в тубето така предполагам
Това имена на герои от филм ли са
я пак
за някакъв затвор трябва да става дума,ама какво общи има с телефона...
ъ...?
защо пък му е на човек да си спира дата. Сигурно вие имате нещо друго предвид, но на моя телефон дадата си седи най-отгоре 
Това изречение го прочетох 4 пъти и още повече се обърках, предполагам нещо за НАСА става дума...
Siri

иос 5 позволява синхронизация в "облака" и зависимоста от пц-то е премахната (или поне минимизирана)

Върши работа за определен клас действия, но не очаквайте Орак или дори Зен от Blake's 7

airplay-я, квото гледаш на телефона, можеш да го гледаш на HDTV-то безжично директно

Слайдваш върху статус бара или както и да се казва тая лента горе и ти излиза менюто. (иска джейл)

За тва меню ти трябва джейлнат телефон с инсталиран BossPreffs.. И въпреки това, със спряно 3G, Edge-a си остава пуснат постоянно и си точи трафик. Аз поне на 4-ката не успявам да го спра на цяло..

имаше някъде switch да спреш датата...

3г вкл/изкл го махнаха от 4с телефона... но ако си си бекъпнал стария телефон (4) и го рестор-неш на 4с - ключето за 3г вкл/изкл се появява. моето си е там. също може да се промени един от конфиг файловете и така да се покаже ключето (ако нямаш бекъп от които да рестор-неш)

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
имах предвид cellular data plan. плана за данни/интернет от оператора.
мислех, че е очевидно с картинката. само не ми излизай с номера, че не знаеш английски щото...
мислех, че е очевидно с картинката. само не ми излизай с номера, че не знаеш английски щото...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
добре, а сравнен с конкуренцията на Samsung Galaxy Note? (цената им е сходна)
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хаос написа:добре, а сравнен с конкуренцията на Samsung Galaxy Note? (цената им е сходна)
Конкуренцията е Галакси S2,и даже почти не могат да се сравняват ,като превъзходството е в самсунга...само като изработка и на пипане айфона е по-качествен ми се струва....
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Хаос написа:добре, а сравнен с конкуренцията на Samsung Galaxy Note? (цената им е сходна)
Конкуренцията е Галакси S2,и даже почти не могат да се сравняват ,като превъзходството е в самсунга...само като изработка и на пипане айфона е по-качествен ми се струва....
Самсунга може да е много хубав, ако успееш да го накараш да не блокира и забие. На теория и едно, на практика съвсем друго. Ако ще да е 4 ядрен, си е както всички андройдчета, порядъчно си забива, изключва и т.н. екстри.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
alekangg написа:Е.Димитров написа:Хаос написа:добре, а сравнен с конкуренцията на Samsung Galaxy Note? (цената им е сходна)
Самсунга може да е много хубав, ако успееш да го накараш да не блокира и забие. На теория и едно, на практика съвсем друго. Ако ще да е 4 ядрен, си е както всички андройдчета, порядъчно си забива, изключва и т.н. екстри.
Ти имаш ли такъв или си слушал от някой друг,защото моите впечатления са лични,имам IPhone 3G,бях взел на приятел първо самсунга за да цъкам 5-6 дена за да видя дали да си взема и аз,после тоя пич,щото го бият парите,си взе и IPhone 4S ,самият той ми сподели че не е толкова...аз преди няколко дена го цъках неговият 4S по същата причина да видя дали ще ми допадне няколко дена...ми нищо особенно...А самсунга един път не заби а е натоварен с доста софтуер и е "рутнат"...
п/п
Обаче IPhone 3G и 3Gs,дизайна най-много ми харесва
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Не съм чул, имал съм точно сгс2 и не мисля повече да си купя самсунг, ако ще да е 10 ядрен. Освен това, имам трима колеги с такива и след продължителен и мъчителен разпит си казаха, че забиват през няколко дни и се налага вадене на батерията..., а за самата батерията да не говорим. Без почти да се използва, 3-4 разговора по 5 мин и 10 съобщения през чата, без да се изключва 3Г, не може да изкара до вечерта..Както е казано, телефони много, вкусове също, но най-важното е да го накараш да работи без проблеми, а това за сега не се отдава на Андройд, нито на Уиндоус мобиле и другите надолу в йерархията.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
4s не е толкова по добър от 4-ката, като бързина не мога да открия разлика, единствено камерата е доста по добра и кака ви Сири ако говорите малко чужди езици, ама май си е набутвация тоя телефон. От английско взехме четири парчета на 1300лв.
kronos написа:4s не е толкова по добър от 4-ката, като бързина не мога да открия разлика, единствено камерата е доста по добра и кака ви Сири ако говорите малко чужди езици, ама май си е набутвация тоя телефон. От английско взехме четири парчета на 1300лв.
да де, ама разликата в цената им е 100тина лева само
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3