Да направиш нещо забранено...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Re: Да направиш нещо забранено...

Мнение от (bubsa) » 07 Дек 2011, 10:59

UBAH5 написа:Време е за анкета, колко от форума са карали преди да вземат книжка :winky: Аз съм от тия дето са :oops:

И не само ти.Даже в 9-ти или 10-ти клас се радвах на първата си кола(ако може така да се нарече-шкода 120л),а на вилата си излизах с кола от 8-ми клас,пак тогава се научих да карам и камион :driving:
Не съм имал проблеми никога.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Дек 2011, 11:02

Нека меренето на пишки да почне. :mhihi:
Извинявай Ронке :mhihi:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 07 Дек 2011, 11:03

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тука пълно с нарушители и престъпници :mhihi:
Не знам кое му е кеф да карате по улиците без книжка, ама дано не ме нацепи некое леке такова, че просто му е бедна фантзията :mrgreen:
То не че книжката кара кола, ама след като хората са преценели, че трябва да се достигне някаква възраст, за да може да се кара кола, значи сигурно има защо :roll: :idea:

Kroki написа:........ Сигурен съм че не държиш волана с две ръце, ми само с едната.. Правиш се на дупе...ЗНАМ, ЯКО Е! Ама спри! Ако караш без книжка, карай сам или с баща ти.. Ти си избираш дали ще ни послушаш. Все пак имаме малко повече опит от теб. Успех!

Не че се заяждам, ама ти на колко години беше, че чак и опит доби ? :winky:

Някой хора май не приемат живота и законите насериозно... Днес ще направим "нещо забранено" като караме без книжка, утре ще откраднем некой друг милион, други ден ще утрепем некой....иииии баси забавата :conf:

пп. само некой да е посмял да ме нарече моралистка :mhihi:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Дек 2011, 11:05

Всички хубави неща са или незаконни, или неморални, или от тях се пълнее - както обичат да казват момичетата :lol:

И аз съм правил "вагабондски" изпълнения - но точно от този вид - не! (къде ли е човекът-речник да ми разясни смисъла на "вагабонд" :mhihi: )
Всеки конкретно си преценя риска - за един може да е безобиден риск да покара малко без книжка, за друг - да постреля малко с на тати макаровия :)
Лошото е, че в повечето случаи това е една наивност, която може да има много тежки последици - пример са шофьорите, които са карат пияни, но самоуверени...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Дек 2011, 11:07

Тръпки, адреналини, ама после почват актове, първи, втори...разходки по съдилища, присъди. Познавам и хора, които търкат нара за шофиране без книжка, познавах и други, които вече не са между живите заради въпросната тръпка; е верно, че се иска постоянство в простотиите, но и това се случва.
Като направиш годинките и си вземеш книжка-цял живот ще караш, за къде бързаш???
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Дек 2011, 11:11

saleen написа:Като направиш годинките и си вземеш книжка-цял живот ще караш, за къде бързаш???

Е как за къде ,некоя засукана мома от село да пръдне на седалката на колата на тати ... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

Мнение от UBAH5 » 07 Дек 2011, 11:13

kOnPuBkA написа:пп. само некой да е посмял да ме нарече моралистка :mhihi:

моралистка
Изображение
Изображение
When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 07 Дек 2011, 11:14

plradev написа:
saleen написа:Като направиш годинките и си вземеш книжка-цял живот ще караш, за къде бързаш???

Е как за къде ,некоя засукана мома от село да пръдне на седалката на колата на тати ... :mhihi:

Да живее кожата :bowdown: :mrgreen:

Сега не е като едно време по улиците, сегашните 15-18 годишни не са както бяхме ние :idea:
Аз на 18 вече имах 5г зад гърба си работа :kuku:
И си карах...малко,винаги с човек, но карах ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 07 Дек 2011, 11:15

Аз пък съм сигурен,че моралистите които не са карали без книжка не е било,защото не са искали,а защото не им е изпадала възможност :idea: Не ми казвайте,че дете на 13-14 има акъл да прецени,че това е грешно,опасно и т.н. :nono:

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Дек 2011, 11:16

Интересното е, че има хлапета (на фона на моите 30 години), които си имат Е36-ци, 15-годишни C-класи , Астрички-F прехвърлени по талон на тяхно име, без книжки - законът го позволява. Maма и тати имат пари да купят кола на отрочето, ама кинти за курс шофьорски :dunno:

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 07 Дек 2011, 11:18

UBAH5 написа:
kOnPuBkA написа:пп. само некой да е посмял да ме нарече моралистка :mhihi:

моралистка
Изображение

:shock: :shock: :shock:

no way :ok:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 07 Дек 2011, 11:19

(bubsa) написа:Аз пък съм сигурен,че моралистите които не са карали без книжка не е било,защото не са искали,а защото не им е изпадала възможност :idea: Не ми казвайте,че дете на 13-14 има акъл да прецени,че това е грешно,опасно и т.н. :nono:

E ти пък не ми казвай че има деца на по 13-14 дето карат по улиците, щото верно ще се укрия в бункер :shock: :mhihi:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 07 Дек 2011, 11:23

Има и то в София..

На 18 съм и кво, имам повече опит от него. Не съм дал за пример себе си, а всички, които му казваме, че не е правилно!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 07 Дек 2011, 11:23

kOnPuBkA написа:
(bubsa) написа:Аз пък съм сигурен,че моралистите които не са карали без книжка не е било,защото не са искали,а защото не им е изпадала възможност :idea: Не ми казвайте,че дете на 13-14 има акъл да прецени,че това е грешно,опасно и т.н. :nono:

E ти пък не ми казвай че има деца на по 13-14 дето карат по улиците, щото верно ще се укрия в бункер :shock: :mhihi:

Има,имало е и винаги ще има :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 07 Дек 2011, 11:28

Да се качиш на някоя пуста уличка и да минеш 200 метра на 2-ра е едно, ама да си покарваш редовно, защото адреналина да вършиш нещо забранено те кефи :no: А и трафикът не е този, който е бил преди 20 години.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата