Да направиш нещо забранено...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Да направиш нещо забранено...
UBAH5 написа:Време е за анкета, колко от форума са карали преди да вземат книжкаАз съм от тия дето са
И не само ти.Даже в 9-ти или 10-ти клас се радвах на първата си кола(ако може така да се нарече-шкода 120л),а на вилата си излизах с кола от 8-ми клас,пак тогава се научих да карам и камион

Не съм имал проблеми никога.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Нека меренето на пишки да почне.
Извинявай Ронке

Извинявай Ронке

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24

Тука пълно с нарушители и престъпници

Не знам кое му е кеф да карате по улиците без книжка, ама дано не ме нацепи некое леке такова, че просто му е бедна фантзията

То не че книжката кара кола, ама след като хората са преценели, че трябва да се достигне някаква възраст, за да може да се кара кола, значи сигурно има защо

Kroki написа:........ Сигурен съм че не държиш волана с две ръце, ми само с едната.. Правиш се на дупе...ЗНАМ, ЯКО Е! Ама спри! Ако караш без книжка, карай сам или с баща ти.. Ти си избираш дали ще ни послушаш. Все пак имаме малко повече опит от теб. Успех!
Не че се заяждам, ама ти на колко години беше, че чак и опит доби ?

Някой хора май не приемат живота и законите насериозно... Днес ще направим "нещо забранено" като караме без книжка, утре ще откраднем некой друг милион, други ден ще утрепем некой....иииии баси забавата

пп. само некой да е посмял да ме нарече моралистка

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
Всички хубави неща са или незаконни, или неморални, или от тях се пълнее - както обичат да казват момичетата
И аз съм правил "вагабондски" изпълнения - но точно от този вид - не! (къде ли е човекът-речник да ми разясни смисъла на "вагабонд"
)
Всеки конкретно си преценя риска - за един може да е безобиден риск да покара малко без книжка, за друг - да постреля малко с на тати макаровия
Лошото е, че в повечето случаи това е една наивност, която може да има много тежки последици - пример са шофьорите, които са карат пияни, но самоуверени...

И аз съм правил "вагабондски" изпълнения - но точно от този вид - не! (къде ли е човекът-речник да ми разясни смисъла на "вагабонд"

Всеки конкретно си преценя риска - за един може да е безобиден риск да покара малко без книжка, за друг - да постреля малко с на тати макаровия

Лошото е, че в повечето случаи това е една наивност, която може да има много тежки последици - пример са шофьорите, които са карат пияни, но самоуверени...
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Тръпки, адреналини, ама после почват актове, първи, втори...разходки по съдилища, присъди. Познавам и хора, които търкат нара за шофиране без книжка, познавах и други, които вече не са между живите заради въпросната тръпка; е верно, че се иска постоянство в простотиите, но и това се случва.
Като направиш годинките и си вземеш книжка-цял живот ще караш, за къде бързаш???
Като направиш годинките и си вземеш книжка-цял живот ще караш, за къде бързаш???
Никой не мое ма връне на селу!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
saleen написа:Като направиш годинките и си вземеш книжка-цял живот ще караш, за къде бързаш???
Е как за къде ,некоя засукана мома от село да пръдне на седалката на колата на тати ...

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
kOnPuBkA написа:пп. само некой да е посмял да ме нарече моралистка![]()
моралистка

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
plradev написа:saleen написа:Като направиш годинките и си вземеш книжка-цял живот ще караш, за къде бързаш???
Е как за къде ,некоя засукана мома от село да пръдне на седалката на колата на тати ...
Да живее кожата

Сега не е като едно време по улиците, сегашните 15-18 годишни не са както бяхме ние

Аз на 18 вече имах 5г зад гърба си работа

И си карах...малко,винаги с човек, но карах ...

Много като тебе вече плакаха ...
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
Аз пък съм сигурен,че моралистите които не са карали без книжка не е било,защото не са искали,а защото не им е изпадала възможност
Не ми казвайте,че дете на 13-14 има акъл да прецени,че това е грешно,опасно и т.н. 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Интересното е, че има хлапета (на фона на моите 30 години), които си имат Е36-ци, 15-годишни C-класи , Астрички-F прехвърлени по талон на тяхно име, без книжки - законът го позволява. Maма и тати имат пари да купят кола на отрочето, ама кинти за курс шофьорски 

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
UBAH5 написа:kOnPuBkA написа:пп. само некой да е посмял да ме нарече моралистка![]()
моралистка

no way

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
(bubsa) написа:Аз пък съм сигурен,че моралистите които не са карали без книжка не е било,защото не са искали,а защото не им е изпадала възможностНе ми казвайте,че дете на 13-14 има акъл да прецени,че това е грешно,опасно и т.н.
E ти пък не ми казвай че има деца на по 13-14 дето карат по улиците, щото верно ще се укрия в бункер

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Има и то в София..
На 18 съм и кво, имам повече опит от него. Не съм дал за пример себе си, а всички, които му казваме, че не е правилно!
На 18 съм и кво, имам повече опит от него. Не съм дал за пример себе си, а всички, които му казваме, че не е правилно!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
kOnPuBkA написа:(bubsa) написа:Аз пък съм сигурен,че моралистите които не са карали без книжка не е било,защото не са искали,а защото не им е изпадала възможностНе ми казвайте,че дете на 13-14 има акъл да прецени,че това е грешно,опасно и т.н.
E ти пък не ми казвай че има деца на по 13-14 дето карат по улиците, щото верно ще се укрия в бункер![]()
![]()
Има,имало е и винаги ще има

- saleen
- старши ентусиаст
-
Да се качиш на някоя пуста уличка и да минеш 200 метра на 2-ра е едно, ама да си покарваш редовно, защото адреналина да вършиш нещо забранено те кефи
А и трафикът не е този, който е бил преди 20 години.

49 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4