Бургас за един мандат :)
Модератор: Общи модератори
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Бургас за един мандат :)
ако никой нищо не прави и му е през дедовия - лошо.
ако някой тръгне да си върши работата, за която е избран - "тоз замазвал очите", пак лошо.
ако се краде - лошо
ако се влагат целесъобразно пари - що се влагали тук, а не там - пак лошо.
И какво да правим??? Кое е добре??? Просто сме ...
ако някой тръгне да си върши работата, за която е избран - "тоз замазвал очите", пак лошо.
ако се краде - лошо
ако се влагат целесъобразно пари - що се влагали тук, а не там - пак лошо.
И какво да правим??? Кое е добре??? Просто сме ...

Бургас има сериозни дупки, но не асфалтови, ами да речем здравеопазването.
За нищо на света не постъпвайте в окръжна болница там.
Поликлиниката до нея и тя е пълна скръб. Не материалната база, а лекарите!
Хирурга ще си свърши работата, но ако не полудееш в следоперативното, значи много здрава психика имаш.
На пешеходна пътека си последен по предимство, а ако те сгазят ти си виновен. Шофьорите им са ужас.
Да си батка с черен анцуг и аксесоари, на дискретни три бели лентички и да ходиш като батка - значи си висша класа на паважа.
Иначе съм половин бургазлия и даже си мисля да ида там да работя и живея.
За нищо на света не постъпвайте в окръжна болница там.
Поликлиниката до нея и тя е пълна скръб. Не материалната база, а лекарите!
Хирурга ще си свърши работата, но ако не полудееш в следоперативното, значи много здрава психика имаш.
На пешеходна пътека си последен по предимство, а ако те сгазят ти си виновен. Шофьорите им са ужас.
Да си батка с черен анцуг и аксесоари, на дискретни три бели лентички и да ходиш като батка - значи си висша класа на паважа.
Иначе съм половин бургазлия и даже си мисля да ида там да работя и живея.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
града се развива добре... а за колегата с 'пропагандата' -
...на българина никога никой не може да угоди, все той наопаки, а хората на терсене
и кво лошо има да се акцентира, че кмета е гербаджия? първо - тва се знае от всички така или иначе... второ - не всеки герберски кмет е свършил подобни неща - тва говори, че е кадърен човек и е задвижил общинската машина...
ся чакам и Варна да стане така - ако продадат шибаните палми, дето кирчо ги взе от жена си за луди ( и общински) пари, може да се направят една-две ЦДГ-та... и лошото е, че за него нямаше алтернатива - единствено противния бесепар гуцанов, който пееше една и съща реч 15 пъти по изборите, или онзи перач на руски пари и бивш чейнчаджия марешки... абе ужас и безумие.... Варна е станала на един голям гъз и никой не го ебе за тая работа...

и кво лошо има да се акцентира, че кмета е гербаджия? първо - тва се знае от всички така или иначе... второ - не всеки герберски кмет е свършил подобни неща - тва говори, че е кадърен човек и е задвижил общинската машина...
ся чакам и Варна да стане така - ако продадат шибаните палми, дето кирчо ги взе от жена си за луди ( и общински) пари, може да се направят една-две ЦДГ-та... и лошото е, че за него нямаше алтернатива - единствено противния бесепар гуцанов, който пееше една и съща реч 15 пъти по изборите, или онзи перач на руски пари и бивш чейнчаджия марешки... абе ужас и безумие.... Варна е станала на един голям гъз и никой не го ебе за тая работа...
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Брей, доста промени. Браво!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Механджията написа:...ся чакам и Варна да стане така...
май само ще си чакаме- тука си е частен град и кмета не е важен

- cls6666
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 525 tds '97
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Детайли за колата: дизел
въпреки че не съм родом от бургас ще кажа че града се развива добре,за разлика от моя роден сливен ,ама какво очаквам от футболист
за 6 години все едни и същи разкопки ,единствените направени улици са тези до хотелите му незнам как го траят сливналиите(не казвам съграждани...не искам да живея там)

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
r3s1s74nc3 написа:със средна заплата за града 300-350 лева , трябва май да правят повече тротоарите вместо улиците

Е.Димитров написа:Ми чудесно,браво,супер...сега ако може всички дето са заминали от Бургас да се върнат там,ще е още по-добре,иначе ми беше супер интересно,понеже познавам доста бургазлии дето са се установили трайно в София,та по повод гласуването за най-добър град за живеене в България,масово същите тези хора гласуваха за Бургас и то от...София,споделих им че така не е хич коректно,след като живеят в София,да гласуват за града само защото най-малкото са родом от там,е като стана най-добър град за живеене,чудесно,да се прибират в Бургас...
И като заминат всички бургазлий от Софето, какво ще промени това? Пак ще си е същата кофа с помия. Колега, става въпрос за най-добър град за живеене, не говорим за най-добрия град за правене на пари, не е нужно това.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
acho.rs написа:r3s1s74nc3 написа:със средна заплата за града 300-350 лева , трябва май да правят повече тротоарите вместо улиците
брао Ачи, поредно много смислено мнение..
А по темата за най - добрия град за живеене..
Аз съм шоп и много обичам София.. от година и половина живея в Бургас.. трябва да ви каже, че града е като чисто нов..
просто е на светлинни години пред Столицата.. почти всичко е на ниво... постоянно се мете, чисти, мие..
морската градина е с чисто нови алеи и е просто приказна..градинки, пейки, кошчета, осветление всичко е чисто ново, даже има и кошчета за кучешки отпадъци, където си взимаш пликче, взимаш акото от земята и го хвърляш.. ако не - хората дето следят за реда в града (към общината) те глобяват..
града е страхотно украсен за празниците..
не знам дали знаете, но е рекордьор по усвояване на евро пари по проекти и това всичко си личи..детски градини, училища, болници, културни паметници - всичко е ремонтирано, строят се нови.. прокарват се нови маршрути за тролей - по екологичен и евтин транспорт, а стълбовете са боядисани с боя върху която не можеш да лепиш листовки..
да кофти е като има затворени улици и трябва да се търпи, но като видиш как се правят и как се сменят канализации, водопроводи, и всички комуникации, и как се асфалтира и след това като няма троп и лоп и се кефиш..
за мен това е Европейски град в България.
само разгледайте линка.. http://www.burgas.bg/bg/info/index/626
Ще използвам темата да призова ВСИЧКИ - нека да пазим това, което се прави и да му се радваме, а не да го рушим и хулим..

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ТИМ?ms написа:Механджията написа:...ся чакам и Варна да стане така...
май само ще си чакаме- тука си е частен град и кмета не е важен

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
честно казано, ТИМ са направили повече за града, отколкото самата ръководена от кирчо община, ама тва е една друга тема, и дори хора, нямащи хал-хабер какво е тим ( което вече и не съществува дори като понятие на практика), си го използват и ако се чуе за някоя далавера и ли нещо от сорта - 'аааа, те тимаджиите тва, онова.....' истината е доста далече от тва, ама нали е по-лесно да повториш на комшията думите, вместо да си в час.....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Convertible написа:acho.rs написа:r3s1s74nc3 написа:със средна заплата за града 300-350 лева , трябва май да правят повече тротоарите вместо улиците
брао Ачи, поредно много смислено мнение..
А по темата за най - добрия град за живеене..
Аз съм шоп и много обичам София.. от година и половина живея в Бургас.. трябва да ви каже, че града е като чисто нов..
просто е на светлинни години пред Столицата.. почти всичко е на ниво... постоянно се мете, чисти, мие..
морската градина е с чисто нови алеи и е просто приказна..градинки, пейки, кошчета, осветление всичко е чисто ново, даже има и кошчета за кучешки отпадъци, където си взимаш пликче, взимаш акото от земята и го хвърляш.. ако не - хората дето следят за реда в града (към общината) те глобяват..
града е страхотно украсен за празниците..
не знам дали знаете, но е рекордьор по усвояване на евро пари по проекти и това всичко си личи..детски градини, училища, болници, културни паметници - всичко е ремонтирано, строят се нови.. прокарват се нови маршрути за тролей - по екологичен и евтин транспорт, а стълбовете са боядисани с боя върху която не можеш да лепиш листовки..
да кофти е като има затворени улици и трябва да се търпи, но като видиш как се правят и как се сменят канализации, водопроводи, и всички комуникации, и как се асфалтира и след това като няма троп и лоп и се кефиш..
за мен това е Европейски град в България.
само разгледайте линка.. http://www.burgas.bg/bg/info/index/626
Ще използвам темата да призова ВСИЧКИ - нека да пазим това, което се прави и да му се радваме, а не да го рушим и хулим..
Ами до колкото виждам , не се наказват мненията с емотикони , пък този цитат ми направи най-силно впечатление .
Не съм песимист , радвам се че се прави инфраструктура , но проблема с откриването на работни места (забележи не казвам увеличаване на заплати) си е сериозен .
И съм много далече от теориите за конспирацията .
Последна промяна acho.rs на 09 Дек 2011, 2:03, променена общо 1 път
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
PaCk0o написа:а колко са зели и взимат е друг въпрос нали
обоснови се, моля... от теб по-точно какво са взели? бай ти киро не е дал нищо, ама е взел като за три ТИМа за 12 годинки вече, вЕрвай ми........... това е разликата между неговото управление и 'ТИМ'.
достатъчно близо съм бил до основните фигури в града и знам за ква помия иде реч.... всичките - гуцанов, кирчо, ралчев, недков и сие...........