Болка в коляното.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Re: Болка в коляното.

Мнение от Spit-Fire » 13 Дек 2011, 1:29

Колеги и аз съм за бой ама четете и вие малко - не ме боли коляното а пищяла! И да не ме чува дявола ама май взе да отминава. Ще се наспя тая вечер и дано утре мога да ходя нормално.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

Мнение от KEVIN-30 » 13 Дек 2011, 4:15

Вероятно си разтегнал ставна връзка.Ако си вдигал тежко има вероятност да си направил нещо с 4 и 5 лумбален прешлен и коренчетата на САКРАЛНИТЕ НЕРВИ.Неспоменаваш в кой крак те боли така наречения пищял-ТИБИАТА . Ако е за левия крак ми прилича на лека форма на МОНО-ПАРЕЗА но това НЕВРОЛОГ може да го установи с ЕМГ.Казваш че чустваш крака по студен от другия, недобре функциониране на артерията която захранва крака с кръв.Ако си диабетик верояноста е за десен крак и ПОЛИ-ПАРЕЗА. А може и несъзнателно да си ударил крака в нещо и след 1-2 дена да са започнали болките и дикомфорта,дано е това .А това че чустваш по-слаб крака и имаш усещане че ще подаде може дае от ПЕРИНЕУСА нервче което се намира в долната 3-та на пищяла.При засягането му човек има усещане че крака му ШЛЯПА и леко замята както при ИНСУЛТ.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 13 Дек 2011, 16:52

Много мога да обяснявам за колена и травми,но
не е това идеята ми.Вземи си от някоя аптека
крем "Арника" струва около 4-5лв.Има го в две
разновидности.Едната е само "Арника",а другото
е "Арника с конски кестен".Най-добре вземи и
двете и се мажи сутрин с "конския кестен",а с
другото преди лягане.Ще се убедиш,че за никакво
време ще забравиш,за какво си почнал да се
мажеш.

Ето това е едното: http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/2397.JPG

А това е другото: http://stokovaborsa.com/products_photos ... 99_big.jpg
от свинята лебед не става...

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 13 Дек 2011, 17:24

Колеги за Бога не става въпрос за коляното а за кокала надолу от него - пищяла!!!

И да кажа как е днес работата - нищо! Крака ми все едно ни лук ял , ни лук мирисал. Няма и помен от болка. Ходя си нормално.

И все пак някой ако знае каква е тая глупост дето изведнъж те боли та не може да ходиш а на другия ден все едно нищо не е имало.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 13 Дек 2011, 17:47

Spit-Fire написа:Колеги за Бога не става въпрос за коляното а за кокала надолу от него - пищяла!!!

И да кажа как е днес работата - нищо! Крака ми все едно ни лук ял , ни лук мирисал. Няма и помен от болка. Ходя си нормално.

И все пак някой ако знае каква е тая глупост дето изведнъж те боли та не може да ходиш а на другия ден все едно нищо не е имало.

100 процента нерв , който е бил прищипан а сега се е разместил и се е оправил , обаче е добре да го разкажеш на лекаря това и той може да измисли нещо , например някое гелче , това -онова , радвам се че си ок вече колега :bchug:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата