"Какъв си ти, че да караш BMW" или.....
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Новини
-
Yojimbo
Здравей и добре дошъл сред нас
Частите на БМВ-тата са скъпи, това е факт но .....!!!!
В последната гадина и половина унищожих четири пъти предните си лети джанти при влизане в дупки с висока скорост, както и едната задна при катастрофа. Но при всичките тези уж свирепи удари и зверско натоварване в окачването .... не смених НИЩО по него.
Преди време майка ми имаше едно Пежо 106.. два пъти с ниска скорост в дупка и двата пъти смяна на елементи по предното окачване, както и ремонт на рейката. Тя даде ТРИ пъти повече пари от мен за оправяне на щети от хубавите ни родни пътища, макар че на Пежото чарколяците не са толкова скъпи. Е сега и тя кара БМВ.
Скъпи са частите но тази кола се троши едва когато найстина се престараеш. Ако се грижиш за нея проблеми просто няма да има.
Разхода? Харчи точно толкова, колкото ти е тежък крака на педала
Всичко останало са митове и легенди или както казва МадПетьо - следвай мечтите си. Ако го послушаш - БМВ е твоето превозно средство по пътя към тях.
Здравей и добре дошъл сред нас

В последната гадина и половина унищожих четири пъти предните си лети джанти при влизане в дупки с висока скорост, както и едната задна при катастрофа. Но при всичките тези уж свирепи удари и зверско натоварване в окачването .... не смених НИЩО по него.
Преди време майка ми имаше едно Пежо 106.. два пъти с ниска скорост в дупка и двата пъти смяна на елементи по предното окачване, както и ремонт на рейката. Тя даде ТРИ пъти повече пари от мен за оправяне на щети от хубавите ни родни пътища, макар че на Пежото чарколяците не са толкова скъпи. Е сега и тя кара БМВ.
Скъпи са частите но тази кола се троши едва когато найстина се престараеш. Ако се грижиш за нея проблеми просто няма да има.
Разхода? Харчи точно толкова, колкото ти е тежък крака на педала

Всичко останало са митове и легенди или както казва МадПетьо - следвай мечтите си. Ако го послушаш - БМВ е твоето превозно средство по пътя към тях.

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
- Yojimbo
- кандидат ентусиаст
-
Мечтата си е мечта и отказване няма. Навил съм си го на пръста да карам BMW и ще карам, по план график най-късно до есента съм обзаведен с возилото
Просто ми докривя от отношението към марката и към хората решили да се отдадат на нея. А не сме изобщо лоши хора, и докато четох постовете из форума се убедих, че сме най-задружната и себеотдадена авто-общност/ако ми позволите да се причисля вече към нея/

Просто ми докривя от отношението към марката и към хората решили да се отдадат на нея. А не сме изобщо лоши хора, и докато четох постовете из форума се убедих, че сме най-задружната и себеотдадена авто-общност/ако ми позволите да се причисля вече към нея/

Колкото повече, толкова повече.
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Yojimbo, добре дошъл. Надявам се да ти хареса нашия форум.
Сега, ако искаш малко да се посмееш, влез в търсачката и намери една тема "Най смешното нещо което са ви казвали за БМВ"
Е няма кой да ти каже нещо което не е изписано там.
Аз ще повторя една моя случка:
Тук имаме един Пернишки селянин който си мисли че са дошъл у Австралио и е големата работа. (Това че съм 10 години по млад а печеля повече от него да го сложим на страна за момент) Взе си заем и си купи чисто нова Мазда 3. И един ден сме се събрали на едно Българско парти и тоя почна да ми обяснява как БМВтата ръждясвали много яко. Аз се вбесих и му казах че мойта кола няма грам повече ръжда от неговата (Разликата е 17 години) . . . след това му го доказах, и почна другата теза: Тежки са и тромави. Извадих книжката и му показах че всъщност мойта стара, голяма кола тежи само 12кг повече от неговата (или някаква такава малка разлика). След това се почна за вървенето . . . и отказа да ми покаже колко е по вървелива неговата Мазда
След това се почна за разхода, за тва, за онова . . . след 10тата минута му теглих една майна и отидох да пия бира с по нормалните Българи.
С две думи не ги слушай хората. Какво те боли че некой си там не мисли че БМВ е кола. За мене, цялото доказателство че съм избрал правилната кола, е като пристигна някъде след 1-2 часа шофиране с усмивка до ушите, а другите с супер Тойтоите, Нисаните и т.н. са изтощени и уморени . . . когато влезна във завой на мокро, излезна на страни, и изведнъж един див фен на предното предаване се обяснява колко е яко задното . . . когато мога да си сменя масло и филтър за 1/2 от времето което зима на стария ми Нисан . . . когато запаля мотора сутринта, форсирам го два пъти, и автмоатично съм буден, без никво кафе . . . когато келеши с Impreza WRX намират за нужно да намалят и да погледнат значката на багажника ми преди да се състезават с мен . . . за кво ми е туй БМВ? Ми ей така, просто съм инат!
С спор нищо никога не се решава. Като кажат бавно се съгласи, като кажат грозно се съгласи . . . но ти гарантирам че тези хора ще са първи да искат кръгче като живот и здраве си купиш мечтаната Баварка.
Айде толкова от мене
Сега, ако искаш малко да се посмееш, влез в търсачката и намери една тема "Най смешното нещо което са ви казвали за БМВ"

Аз ще повторя една моя случка:
Тук имаме един Пернишки селянин който си мисли че са дошъл у Австралио и е големата работа. (Това че съм 10 години по млад а печеля повече от него да го сложим на страна за момент) Взе си заем и си купи чисто нова Мазда 3. И един ден сме се събрали на едно Българско парти и тоя почна да ми обяснява как БМВтата ръждясвали много яко. Аз се вбесих и му казах че мойта кола няма грам повече ръжда от неговата (Разликата е 17 години) . . . след това му го доказах, и почна другата теза: Тежки са и тромави. Извадих книжката и му показах че всъщност мойта стара, голяма кола тежи само 12кг повече от неговата (или някаква такава малка разлика). След това се почна за вървенето . . . и отказа да ми покаже колко е по вървелива неговата Мазда

С две думи не ги слушай хората. Какво те боли че некой си там не мисли че БМВ е кола. За мене, цялото доказателство че съм избрал правилната кола, е като пристигна някъде след 1-2 часа шофиране с усмивка до ушите, а другите с супер Тойтоите, Нисаните и т.н. са изтощени и уморени . . . когато влезна във завой на мокро, излезна на страни, и изведнъж един див фен на предното предаване се обяснява колко е яко задното . . . когато мога да си сменя масло и филтър за 1/2 от времето което зима на стария ми Нисан . . . когато запаля мотора сутринта, форсирам го два пъти, и автмоатично съм буден, без никво кафе . . . когато келеши с Impreza WRX намират за нужно да намалят и да погледнат значката на багажника ми преди да се състезават с мен . . . за кво ми е туй БМВ? Ми ей така, просто съм инат!
С спор нищо никога не се решава. Като кажат бавно се съгласи, като кажат грозно се съгласи . . . но ти гарантирам че тези хора ще са първи да искат кръгче като живот и здраве си купиш мечтаната Баварка.
Айде толкова от мене
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- niko_first
- младши ентусиаст
-
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
В интерес на истината зимата наистина не ми харесва как върви на еднин и същи баир спирам с бмв-то и с астрата ,астрата тръгва а бмв-то не иска. Но пък зима със сняг е един месец.
Частите на старите бмв-та са много по тънки от колкото на астра с исузу мотор. За горене на газ бмв-то гори 2лв./100км спрямо опела.
А удоволствието няма да го сравняваме.
А ако погледнете една нормално раздухана лада тя гори около 10л/100км което колкото едно бмв. А в същопто време сравняваме лада с бмв.

Частите на старите бмв-та са много по тънки от колкото на астра с исузу мотор. За горене на газ бмв-то гори 2лв./100км спрямо опела.
А удоволствието няма да го сравняваме.

А ако погледнете една нормално раздухана лада тя гори около 10л/100км което колкото едно бмв. А в същопто време сравняваме лада с бмв.
0878155158 BG. номер
+447733066030 англ. номер
+447733066030 англ. номер
Много си прав,вярно е че е скъпа кола,но аз съм на този принци ако едно нещо е търсено и харесвано цената никога не му пада.За съжаление аз не карам бмв,но винаги ми е харесвала марката и съм убеден че след години живот и здраве ще си позволя да си купя някой скъп модел.Аз винаги съм казвал ,човек всичко може да постигне ,стига само да бъде целенасочен и да не слуша другите хора.И на мен са ми говорили глупости от сорта,абе недей да правиш това защото ще сбъркаш,но аз какво правя ,казвам му добре и отивам и правя това което аз искам.!!Asen_X написа:Yojimbo
Здравей и добре дошъл сред нас![]()
Разхода? Харчи точно толкова, колкото ти е тежък крака на педала![]()
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Един път да подкараш Марката и няма да ти се качва в др.кола....поне при мен е така,Успех с избора

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Е много ми е гадно
, когато някой синтезира в самото начало моето мнение по дадена тема - Лудия Петьо направи точно това (НЕ за пръв път !)
!
НЕ обръщай внимание на такива коментари
- поздрави на ум родата му за това колко е ограничен и завистлив
и напред 

НЕ обръщай внимание на такива коментари

Live and let Die!
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
Юзър написа:мен ако питаш"Я ГО ДУХАЙ" брачет

колега и аз ще разкарам опелчето в най-скоро време заради една 320-ска.....
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
Re: "Какъв си ти, че да караш BMW" или.....
Yojimbo написа:Изнервен съм! Изнервен и бесен!
Как може да сме толкова тесногръд и ограничен народ? Как може като ни се вгнезди в кухите главици едно предубеждение, да си мрем на ината, че това е вярното и нищо друго. Как може още да се смята, че неможе кой да е в тази държава/да ни е жива и здрава/ да кара BMW, че за да можеш трябва да си нещо по-така или поне чичко паричко с по-яко вратле.
Как така където и на който и да кажа, че ще си продавам 20 годишното OPEL-че, ще посъбера пари, ще изтегля и заемче и ще си купя едно прекрасно, намазано баварче, започва почти еднотипно ореваване на идеята. "...ама как BMW!?!?...не ти трябва такава кола...беден си неможеш да я подържаш....ще ти я откраднат...знаеш ли колко гори....вземи си VW...AUDI...японка". Е да ама не, неискам, искам BMW.
Горяла много. Колко много? "...ами много.." казват. А аз така и така почвам : Няма кола която да не гори и както я караш така и ще ти гори. Намерих ФЕНСАЙТА на BMW/браво на вас
/ ,четох там това и това, изтеглих технически характеристики и се оказва, че не горят толкова много. И не и не те си знаят едно - горят та горят.
Беден съм бил за такава кола. Че защо да съм беден?!? Нормален работещ човек съм със редовна и що-годе прилична заплата. Да не са от злато тия BMW-та? И пак се почва - четох това, четох онова, цените на частите са такива и такива. Ако се наложи няма да ям и пак ще си оправя колата. Неверниците си остават непоклатими в убежденията си.
Щели да я откраднат. Че какво не се краде в наши дни?!? .....Абе не ми се приказва вече. Изтърка ми се езика от обяснеия.
А просто искам да изпълня една юношеска мечта - да карам мое си BMW.
Опасявам се, че вече сме забравили как да се борим за мечтите си и как да ги отстояваме когато ги постигнем![]()
Благодаря за вниманието.
трябват ти срещи с хора които мислят като теб.
ако желаеш да получиш повече информация и то положителна тук ти е мястото а и ако искаш звъкаи да ходим на боза и да показвам как ми тракат клапъните

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4