А ако утре стане -40 ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 24 Яну 2006, 23:49

Пенчев бритчед , предната вечер програмата за измерване на температурата показваше -24 с вятър .Да ти кажа нямаше никакви проблеми при паленето , естествено малко по бавно но от първия път запалих.
Колата вдигна температура може би на 10тата минута ;) а за парното да не говорим така и не усетих топлина да духа!
Колкото до оборудването на Варненските автомобили....просто тук зимни условия никога сме нямали кой знае какви, хората пестят:)))

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 25 Яну 2006, 9:31

bawarka написа:Пенчев бритчед , предната вечер програмата за измерване на температурата показваше -24 с вятър .Да ти кажа нямаше никакви проблеми при паленето , естествено малко по бавно но от първия път запалих.
Колата вдигна температура може би на 10тата минута ;) а за парното да не говорим така и не усетих топлина да духа!
Колкото до оборудването на Варненските автомобили....просто тук зимни условия никога сме нямали кой знае какви, хората пестят:)))

рендетата са така.... като бях първи курс при първата си сесия (беше си бая студ) карах рено 5... еми.... за паленето палеше криво-ляво, ма чак до свободния карах на смукач щот иначе гаснеше... парното така и не пробачка, някъде на средата на пътя го пуснах ама освен че духаше студено и валеше сняг през духалките :shock: :mhihi:
и нали никога не слагам ръкавици... накрая като стигнах ръцете ми бяха замръзнали и не можах да пусна волана 15 минути :mhihi: :mhihi: :mhihi:

не знам що така праят Варналии, ма аз винаги гледам да съм със зимни гуми и максимално подготвен за зимата (па дори и да не дойде)
пасатора си пали от четвърт и се държи мн добре на пътя ,само в по-острите завои задницата ми носи щото е с летни гуми :mhihi: (кво да се праи кинтите стигнаха само за 6 зимни гуми... 4 на е30ката и 2 за пасатора :mhihi: ) ама аз съм му свикнал от малък :mhihi: парното... почва да духа топло чак след като стигне температура от 80 градуса :help:

е39ката запали се едно е лято,
ис-ката не е палена още,
туинго-то също не е палено (майка ми кат види малко снежец и тръгва с таксита... туй инстинкта за самосъхранение мн хубаво нещо било :mhihi: :mhihi: )
за тойотата няям наблюдение колко зор е било ма и тя запали днеска гледам че я няма пред блока :)
е30ката само докат ни види да се приближаваме с радо към нея се обръща по таван и почва да реве ли реве :mhihi: не е палена ;)
иначе парното почва да духа топло още преди стрелката да е излязла от синята зона ;)

за зимата - сички коли са с антифриз
е30ката беше с 4 зимни гуми втора ръка + вериги в багажника (сега е на трупчета :mhihi: :mhihi: )
е36цата е с 4 зимни гуми армаган от немците
е39ката е с чисто нови ултра грип 7 отпред и мишелин не знам си кви си (пак нови) отзад
туинго-то е с 2 зимни отпред от миналата година (задните не ги знам кви са)
тойотата е с някви всесезонни отпреди 100-200 години
пасатора е с чисто нови отпред и сликове отзад :mhihi:
камиона и крана са с нови гуми ма няям представа дали са зимни или летни.. то там май няма таквиз екстри - сички за кал :mhihi: :mhihi: :mhihi:
багера е със селскостопански гуми ма той така или иначе вдига макс спийд около 15км/ч :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата