iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Re: iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?

Мнение от ((:BuKcu:)) » 28 Дек 2011, 15:18

Взимай 4S. Наскоро си го взех и не мога да се разделя с него! Прдеи това имах 3Г, но разликата е огромна. Бях се насочила и за HTC Sensation, не казвам, че е лош телефона, напротив, но 4S-а повече ме грабна. Доста дълго се чудих с какво да си сменя моя и затова не си купувах нищо, но 4S има всичко. Камерата е уникална ,бърз процесор, много приложения, бял :mhihi: и т.н

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Дек 2011, 16:00

има само един телефон, който е 7.1мм дебел, покрит с кевлар и 12ч талк тайм -motorola DROID RAZR XT912
айфона за мен лично е надценен и ограничен за слушане на музика
Последна промяна acer на 28 Дек 2011, 16:06, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 28 Дек 2011, 16:02

+1 за iPhone 4S

Аз имах 4-ката и след това си взех 4S. Единствено се колебаех между него и Нокиа N9, защото много ме кефи на вид(сега ако купувах, бих си взел нокиа-та може би). Иначе тва е телефон 3,5" са перфектен размер, а не нещо за което да тряя да носиш отделна чанта. Много стилна изработка, всичко е на ниво. Ако не смяташ да го ън-локваш - можеш да си качваш файловете през iTunes спокойно. За функционалност предполагам няма смисъл да се говори, защото можеш да правиш всичко общо взето. А и Siri-то е мн яко :lol: но не знам до колко е приложимо в БГ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 335d

Мнение от vvaskoo » 28 Дек 2011, 16:28

IPhone 4s , дали си заслужава ? НЕ! Аз имам нормалния IPhone 4 а майка ми има IPhone 4s . Разликата в бързината е минимална , 4-5 милисекунди не мисля че го бърка някой . Сири-то на 4s е пълен та*ак , не може да търси магазини , ресторанти и тн . Трябва да му кажеш 10 пъти за да те разбере правилно и това е не защото ми е лош английския ами щото сири-то е керливо . Карал съм Англичани да му говорят и разлика няма , пак не разбира . Единствената значителна разлика е камерата . Ако ти се дават 500+ лв повече за едната камера взимай 4с ако не взимай стандартната 4ка .
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 28 Дек 2011, 18:12

acer написа:има само един телефон, който е 7.1мм дебел, покрит с кевлар и 12ч талк тайм -motorola DROID RAZR XT912
айфона за мен лично е надценен и ограничен за слушане на музика

Ей точно между него и ХТЦ сензейшън XL се чудя аз.....Скоро моторолата пристига в виваком и ще я видя как е :ok: :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 28 Дек 2011, 19:02

мразя големи телефони затова ползвам боровинка 9700, но дизайна на моторолата е убийствен и ако наистина дроид версията държи 12ч за мен всички други телефони от този клас отпадат. супер кофти е като водиш някъв важен разговор и батерията да ти падне, няколко пъти ми се случва и май ще си взимам моторолата, знаеш ли кога пристига? :)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 28 Дек 2011, 19:10

Съжалявам за :OT: :OT:

acer написа:мразя големи телефони затова ползвам боровинка 9700, но дизайна на моторолата е убийствен и ако наистина дроид версията държи 12ч за мен всички други телефони от този клас отпадат. супер кофти е като водиш някъв важен разговор и батерията да ти падне, няколко пъти ми се случва и май ще си взимам моторолата, знаеш ли кога пристига? :)

Началото на януари във виваком но вече се продава в достатъчно магазини ако искаш взимай я направо, аз лично чакам виваком

BROS + Hands Free + Кабел 1099.00 - 1099.00 24 месеца
BULMobile + 16 GB + Hands free + USB кабел 1099.00 - 1099.00 24 месеца
MGM + 16 GB + Hands free + USB кабел 1099.00 - 1099.00 24 месеца
TOPGSM + 16 GB + Hands free + USB кабел 1099.00 - 1099.00 24 месеца
Mobilen Butic + 16 GB + Hands free + USB кабел 1099.00 - 1099.00 24 месеца
MARS + Hands Free + Кабел 1099.00 - 1099.00 24 месеца

Това са имена на магазини , ако искаш проучвай ги и действай
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 28 Дек 2011, 19:31

ще си направя коледен подарък, чакам първо да въведат новият закон януари месец, че дължа 700лв неустойки само за договора на мтел, ама стотинка от тях няма да видат!!! закона е приет! :mrgreen: горките чси-та :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е90 335i 2008

Мнение от bweenie » 28 Дек 2011, 19:36

Какъв е тоя закон?

Аватар

Мнение от Хаос » 28 Дек 2011, 19:45

acer написа:ще си направя коледен подарък, чакам първо да въведат новият закон януари месец, че дължа 700лв неустойки само за договора на мтел, ама стотинка от тях няма да видат!!! закона е приет! :mrgreen: горките чси-та :mhihi:

законите не влизат в сила със задна дата...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 28 Дек 2011, 20:04

казаха изрично че ще важи и за "заварените" договори, примерно ако си сключил договор за 24м, минали са 12 и не си доволен, отиваш прекратяваш договора като няма да платиш 12 неустойки по 50лв примерно, а само 10% от дължимата сума в случая 60 лв. то си беше ясно, че да държиш клиента завързан и недоволен ще се махне при първа възможност, беше въпрос на време този абсурд да приключи.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 28 Дек 2011, 20:13

От два месеца и повече имам АйПад2 32GB и сега се чудя как да се отърва най-безболезно от него. Не правете моята грешка да се набутвате с АйШит продукти!
Разликата с Андроид устройствата е убийствена. Всичко което уж преоткриват нахапаните ябълки отдавна вече е рутина за андроид юзърите.
Просто е смешно как едната реклама и глупостта на хората издигат в култ едва ли не нещо толкова посредствено и ограничено!
Не ме разбирайте погрешно, Айтъпните все пак си имат и свойте хубави страни, но рестрикцийте и АйТюнс му разказват играта.
П.С. На едното си дете подарих за Коледа Acer A100 таблет, а на другото HTC Waildfire S.
Този АйПад 2 от който пиша мнението си в момента е на път да стане собственост на жена ми горката ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от climbernoob1 » 28 Дек 2011, 22:18

Взимай Galaxy S 2-ка и не се занимавай с глупости! :winky:

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 28 Дек 2011, 22:28

Висок съм 1.55 и това Galaxy хич не ми е по джоба буквално, а и материалите му изглеждат по-некачествени в сравнение с ифона.
Както и да е, утре отивам да го взимам, в крайна сметка ще е с Виваком 750 МБ за 12.50 лв/мес, защото не ми се открива нов номер, а с това просто си добавям мегабайтите към тарифния план. Хитро измислено: http://www.vivacom.bg/bg/business/price ... ni_/_data_
Благодаря на всички за мненията, утре ще се види дали съм се прецакал.
Последна промяна Leudi на 28 Дек 2011, 22:30, променена общо 1 път
Nope ... it's Chuck Testa !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 99ufo99 » 28 Дек 2011, 22:30

Разни хора - разни идеали... Аз също ползвам iPad 2 и съм супер доволен.
Напълно ми замества ползването на интернет през лаптопа.
Iphone модата е верно малко пресилена, и като цяло системата е затворена, но именно и затова е сиигурна и с минимални бъгове. Всичко върви гладко и както се очаква, за разлика от другите платформи.
Ако цената беша по-поносима..щеше да е истерия...
Да ползваш iPhone без да е джейлбрейкнат (да може да му се инсталират всякви неща ) е доста ограничаващо, но след това всичко си идва на мястото. Това важи и за iPad и за Apple TV ...
И как джейлбрейка прецаква гаранцията незнам..винаги може да го ъпдейтнеш до по-нова версия и след това да го пратиш на сервиз.

П.п малко терминология само за протокола:

- джейлбрейк = отключване на файловата система
- ънлок = отключване на телефона за да работи с карти на всякви оператори
- брик = прецакан телефон от пишман майстор
-- е39 530d -- my blue passion --

Един много талантлив Българин
http://www.eftimrusev.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата