По Благоевградски
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
GECATA BMW написа:Гадна работа аз затова на мойта съм с по 2 секретни болта не че това щеги спре ако си харесат моите джанти ама поне щеги забави.
п.с.Аз искам само едно да се засеча с тях когато свалят нещо от колата ми
па някой сами си прайм секретните болтове и ги слагаме по 4/5 различни на джанта (зависи колко дупки има)

ма да гледаш къф сеир е кат се наложи да сменяш гума на пътя

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Няма да забравя преди 2 години пред МВР-то в самоков имаше една А6-ца и 1 Пунто ако не се лъжа,които бяха само по ламарини и номера 

ТДС - Турбо Див Селянин
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Кофти работа-още ли има такива шушумиги

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Моля да махнете темата веднага!!!
Това е колата на един от най-добрите ми приятели и ни е доста неприятна случката!
Случи се вчера през нощта,а лошото е че на този паркинг вече всеки от нас в Скапто има много "хванали крака" части от колите си!
Това е колата на един от най-добрите ми приятели и ни е доста неприятна случката!
Случи се вчера през нощта,а лошото е че на този паркинг вече всеки от нас в Скапто има много "хванали крака" части от колите си!
Cobra, ти май си колега от университета?
Така е, и на нашата кола се случиха доста неща на този паркинг. Но темата е добре да я има, за да си имат едно наум хората.
Почвам да си мисля, че този паркинг е като шоуруум/склад за нужни части - идваш на оглед, харесваш си и после вечерта ти го доставят.
Така е, и на нашата кола се случиха доста неща на този паркинг. Но темата е добре да я има, за да си имат едно наум хората.
Почвам да си мисля, че този паркинг е като шоуруум/склад за нужни части - идваш на оглед, харесваш си и после вечерта ти го доставят.
'02 BMW 525d
- Cobra
- Turbo Pilot
-
Не е за всеки викаш,е аз затова ше си трая
Пич мерси за съвета,ама отдавна е правено-още преди 3 год, но да не мислиш че те са само едни тука кокошкарите?!?!

Пич мерси за съвета,ама отдавна е правено-още преди 3 год, но да не мислиш че те са само едни тука кокошкарите?!?!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
Това не е платен паркинг,и аз паркирам по центъра и няма ядове,но до Скапто както знаеш няма никъде другаде!
Cobra написа:Това не е платен паркинг,и аз паркирам по центъра и няма ядове,но до Скапто както знаеш няма никъде другаде!
Само да предупредя, че до малкия парк в центъра са ми трошили три пъти джама да ми крадат CD-то, последният път успяха.
Когато отидох до една местна фирма за това стъкло (на старо по възможност), ми казаха да се обадя след 1-2 часа. Звъня и питам дали са ми намерили, отговора беше, "Да бе, на ей сега в момента го свалям!". Надявам се да е говорил за автоморга.
'02 BMW 525d
- Гост
-
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Hex написа:В Благоевград няма паяк, има само скоби, които ако изчакаш ти ги махат след 17:00 часа и можеш да си вземеш колата.
Ти това трябва да го знаеш
Четири години бях там, ма тва не го знаех, мноо яко

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Гост
-
В Благоевград няма паяк, има само скоби, които ако изчакаш ти ги махат след 17:00 часа и можеш да си вземеш колата.
Ти това трябва да го знаеш
май май от много лета не си бил тука

п.с. в момента иначе обикалят полицаите и слагат по некоя бележка на стъклото ... ам през ноща няма как да стане

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3