хареса ли ви календара за 2012?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Re: хареса ли ви календара за 2012?

Мнение от DrivinGGoD » 10 Яну 2012, 15:31

100imenov написа:Епаа 50/50,това което ме човърка е,че е наблегнато повече на манекените от колкото на колите(лично мнение) и от там ми се губи идеята за авто календар, още повече БМВ.Иначе се вижда,че са вложени усилия :clap: за което.

Сигурен съм, че ако момичетата бяха голи, дори и 90% от снимката да заемат, намаше да ви е проблем :mhihi:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 10 Яну 2012, 16:20

На мен ми харесва адски много и е голяма стъпка напред ...

Като предложения от пръв поглед:

- ако е на 12 страници, ще има достатъчно поле за изява на всички модели (може да се разгърне цялата 3 и 5-та серия + 7 и X (по-скромно :mhihi: )) и цена от 15-20лв. разбира се :!:
- общи снимки на цяла серия (подобно на Календар 2011 или Ретро колоната от събора) са винаги добре стоящи в календара (със или без каки по тях)
- предвид вече утвърдени за клуба събития като Годишния събор през Май, и клубния през Септември, страницата за тези месеци може да е оформена в духа на това мероприятие, което естествено да напомня за самото събитие през месеца и емоцията от него

друго май няма 8) :yes:
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 10 Яну 2012, 16:25

:OT:
В bmwclassic има възможност сами да си съберете календар от налични снимки. Нямам регистрация на сайта и не съм стигал до края на създаването, за да видя цената на крайния продукт.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Яну 2012, 16:51

AGD написа::OT:
В bmwclassic има възможност сами да си съберете календар от налични снимки. Нямам регистрация на сайта и не съм стигал до края на създаването, за да видя цената на крайния продукт.

доста добро откритие :D
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 10 Яну 2012, 17:22

дано другата година да е сас 12страници както вси4ки искат и е36 е30 и е46 пак ше го взема,ама да си е 12 страници и така не е въпрос до пари всеки може да отдели 30-40 лв за един календар но цяла година ше се кефя, :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Яну 2012, 17:33

flirt4o_ написа:дано другата година да е сас 12страници както вси4ки искат и е36 е30 и е46 пак ше го взема,ама да си е 12 страници и така не е въпрос до пари всеки може да отдели 30-40 лв за един календар но цяла година ше се кефя, :ok:

:mhihi:

ако календара е 30-40лв. ще си го купят 2-3 човека ... :no: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 10 Яну 2012, 17:36

Според мен за феновете на Е36 трябва да се направи отделен календар :mrgreen:

Иначе едно хубаво Е36 винаги има място в календар за BMW... :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 10 Яну 2012, 17:42

Календарът е чудесен! Хересва ми. Огромна крачка напред в сравнение с предишните. Нормално, вкусове всякакви, предпочитания различни, здраво критика, недоволство, както винаги в този форум...

Не знам дали точно аз трябва да го напиша, но ми сподели човек, участвал в изработката му... Правен е за супер кратко време, в отвратителни атмосферни условия...бързо, за да излезе по Нова година и да сме доволни... Доколкото разбрах поради ограничението в срока е имало проблем и с намирането на повече уникални и достойни за календар коли... Има и неодобрени снимки, предполагам, че идеята е била всеки месец с отделна страница, но не са стигнали колите и за това е в 6 страници. Снимано е изключително префесионално, на различни места, ситуирано е чудесно ... Едни не искат мацките да скриват колите, ако бяха само коли, щеше да има, е що няма мацки... Просто угодия няма, ясно. Така че моля ви оценете труда на замесените и крайния продукт, който според мен е чудесен... Сигурна съм, че догодина ще бъде по-добър...

Само съжалявам, че тази красива снимка не е намерила място в него... Така че, споко, имало е и Е36-ца, тоз велик модел :lol: , просто не си е намерила месец :confused:

E36 М3.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 10 Яну 2012, 17:55

тц , не ми харесва
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Яну 2012, 18:01

различен е. вижда се професионалния замисъл и подход и според мене е доста сполучлив.

не съм го видял на живо, но на мене ми харесва (някой беше пуснал снимки)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 10 Яну 2012, 18:07

eдин + от мен за календара направен е професионално и с вкус
има и какво да се желае, но е една сериозна стъпка към по-доброто

Apassionata написа:
E36 М3.jpg

тва обаче е голям пропуск, че не е включено - ма може и аз да съм пристрастен заради цвета :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 10 Яну 2012, 18:24

Apassionata написа:....

Качи снимката някъде в оригинален размер, моля те ;) - харесах си новия wallpaper :mhihi: :!:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 10 Яну 2012, 18:30

автора, как не те беше срам бре :dummy: и то това не е първата тема таква .. не намирам нищо градивно в тази тема, като се има предвид какъв е продукта :yes: пък и се оплаквате.. ми да ви подарят на всички по една е36 омазана да си я закачите някъде и да се приключва..
календара е чуден, а сравнен с миналогодишния е направо приказка :yes:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Мнение от ///Micev_87 » 10 Яну 2012, 18:51

:mhihi: мнго е хубав еми все пак пове4ето карат е36 и биха се кефили аз ако знаех 4е няма да има е30,е36,е46 нямаше да го взимам но не е тва,само при4ината трябваше да беше със 12 страници и да си има дните как ше се ориантираме пък на една страница 2 месеца мн е тъпо еми не ми харесва както и на други колеги вие веднагаме нападате тва си е мое мнение :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Яну 2012, 18:56

1: Определено е много по-добре такъв календар, отколкото еднолистов... И на фона на предишните изглежда отлично...
2: Макар и по-добър от старите просто не ми харесва... Браво за желанието, времето и нервите да се направи нещо, но аз лично очаквах друга визия...

Нищо против новите модели (пак добре, че има поне един пълнолетен представител на марката), нямам против и моделите ама това колите да са на заден план не ми е ясно що е избрано като идея :dunno: Ако беше реклама на луксозни марки дрешки мястото на колата е отзад, но нали не е просто фотосесия + няк'ви коли да попълват кадъра ;) Като ще е календар на АВТО клуб за мен е редно фокуса да е върху модела, а не върху няк'ви хубави каки...
Я да видим на първо четене (гледане) к'во не ми харесва... Много неща- я има 3 снимки дето да ми харесаха, я не...

Не ми казвайте "Като не ти харесва- направи си сам", това го знам... Явно просто не се получават нещата добре като се бърза, а в бонус май и хората с идеите не са били във форма- за мен просто не е това вида който трябва да има календар на автоклуб... Дано следващият да не се прави в последният момент за да има време и за снимки, и за идеи, и за обсъждане как да изглежда като цяло...

bigmurzi написа:... не намирам нищо градивно в тази тема, като се има предвид какъв е продукта...

Какъв е продукта- не е подарък като предни години, а сега се плаща... щом се плаща (тоест е просто стока за продажба) всеки има право на коментар и критика... Едни харесват стоката, други не- нищо учудващо... Сравнен с досегашните календари е с пъти по-добър вариант, но това не означава, че сме длъжни да го харесаме просто щото е календар на клуба ;)
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата