Търгуване на борсата
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Търгуване на борсата
badsharki написа:Нищо няма да научиш докато не вкараш реални пари. Нищо няма да научиш също докато не започнеш да губиш реални пари. И вече когато започнеш да губиш реални пари, ще ти дойде и желанието да научиш как стават нещата, както и тогава вече няма да ти се струват скучни писанията на финансова тематика.
Или ще реагира емоционално и ще го обърне на хазарт. Внимавай с тези съвети. Те са валидни за хора, които имат понятие как работят пазарите.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Благодаря за съветите !
Днес ми се обадиха от trader.bg да ме питат с какво за занимавам, какво работя.
Интересно ми е да видя за какво става въпрос, за сега ще играя само с виртуални пари докато навляза в нещата.

Интересно ми е да видя за какво става въпрос, за сега ще играя само с виртуални пари докато навляза в нещата.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Feanor написа:Или ще реагира емоционално и ще го обърне на хазарт.
То всеки реагира емоционално докато се научи, а малко са и хората, които дори с доста голям опит, не се "влюбват" в позициите си. Всъщност аз не намирам големи разлики с хазарта. Тая работа не е хазарт само за хората, които прибират комисионните.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2