Търгуване на борсата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: Търгуване на борсата

Мнение от Feanor » 13 Яну 2012, 14:33

badsharki написа:Нищо няма да научиш докато не вкараш реални пари. Нищо няма да научиш също докато не започнеш да губиш реални пари. И вече когато започнеш да губиш реални пари, ще ти дойде и желанието да научиш как стават нещата, както и тогава вече няма да ти се струват скучни писанията на финансова тематика.

Или ще реагира емоционално и ще го обърне на хазарт. Внимавай с тези съвети. Те са валидни за хора, които имат понятие как работят пазарите.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 13 Яну 2012, 14:37

Благодаря за съветите ! :yes: Днес ми се обадиха от trader.bg да ме питат с какво за занимавам, какво работя.

Интересно ми е да видя за какво става въпрос, за сега ще играя само с виртуални пари докато навляза в нещата.

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 13 Яну 2012, 14:53

Feanor написа:Или ще реагира емоционално и ще го обърне на хазарт.

То всеки реагира емоционално докато се научи, а малко са и хората, които дори с доста голям опит, не се "влюбват" в позициите си. Всъщност аз не намирам големи разлики с хазарта. Тая работа не е хазарт само за хората, които прибират комисионните. :)

Предишна

Назад към Извън Темата