Лицеви опори
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Re: Лицеви опори
u`F`o написа:E то това трябва да му е ясно, че 1н час преди тренировка, никво ядене, иначе кръвта отива в стомаха
зависи какво... аз лично преди да спортувам винаги ям един-два шоколада - бърз въглехидрат никога не е излишен, особено ако има тичане.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Кефи ме, че му давате акъл и стимуланти да ползва момчето. Така се печелят басове.
И да правят се гърди от лицеви опори ама за 5-6г. непрекъснати упражнения, а не за 3 седмици. (това е към колегата скептик)
Иначе защо пък точно бас за лицеви опори??? Какво се доказва?
(Всичко по-нагоре е с леко шеговит тон изказано)
И да правят се гърди от лицеви опори ама за 5-6г. непрекъснати упражнения, а не за 3 седмици. (това е към колегата скептик)
Иначе защо пък точно бас за лицеви опори??? Какво се доказва?
(Всичко по-нагоре е с леко шеговит тон изказано)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
До автора: пробвай да правиш лицевите с ръце по-широки от раменете, така първо движението ти е по-малко и второ по-не се уморяват ръцете. Гледал съм легаджии как правят 100бр с някаква тежест и те хващат лоста колкото може по- широко. Така изтласкването е около 25-30см, а не като при стандартните изтл. 50см ( примерно)
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
пробвай със жена под тебе

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
няма да чийтвам с никакви хапове ... нищо не се доказва, за това в началото споменах, че става въпрос за хлапашка история. Ръцете трябва да са ми в линията на рамената,право напред ... с по-широко разположение в момента ще направя около 40+.
няма да ми помогне да тренирам правилните мускули, ама щом казваш ще бъцкам
Bogat-Beden написа:пробвай със жена под тебе
няма да ми помогне да тренирам правилните мускули, ама щом казваш ще бъцкам

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колега колко килограма си,че никъде не споменаваш/поне не прочетох/...то и това си е от значение..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Малко съм 71-2 кила и 1,85-87 висок. Винаги съм бил силно елегантен. Това са най-високите килограми, които съм стигал през живота си 

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
Прави лицевите опори правилно , ръцете да са срещу раменете , така че да се напомпват всички мускули еднакво и да не претоварваш нищо , аз лицевите ги правя само с крака вдигнати нагоре, така много повече се напомпвам
мускулната треска се лекува с аминокиселини с разклонена верига ако те интересува , прави лицеви един ден после 2 дни почивай
а най-добре преди да настъпи въпросният момент (45-60 мин) изпии едно пакетче анимал пак (11 хапчета) и една доза н.о. експлоуд/гриин магнитюд/джакед или къвто и да е азотен буустер и им затваряш устите
аз съм 1.73-4 и съм 77 кила значи ти си финно момче значи ще ти е лесно да ги чукнеш 50 аз максимума дето правя на 1 път е точно 50-55-60 зависи от състоянието...
мускулната треска се лекува с аминокиселини с разклонена верига ако те интересува , прави лицеви един ден после 2 дни почивай
а най-добре преди да настъпи въпросният момент (45-60 мин) изпии едно пакетче анимал пак (11 хапчета) и една доза н.о. експлоуд/гриин магнитюд/джакед или къвто и да е азотен буустер и им затваряш устите

аз съм 1.73-4 и съм 77 кила значи ти си финно момче значи ще ти е лесно да ги чукнеш 50 аз максимума дето правя на 1 път е точно 50-55-60 зависи от състоянието...

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
bmw318is4 написа:Прави лицевите опори правилно , ръцете да са срещу раменете , така че да се напомпват всички мускули еднакво и да не претоварваш нищо , аз лицевите ги правя само с крака вдигнати нагоре, така много повече се напомпвам
С ръцете на нивото на раменете вкараш бая трицепс. Ако ги разпънеш пък, отиваш на гърди. Ако ги правиш с краката вдигнати нагоре - горна част на гърдите. Аз лично правя поне 5 вида лицеви, ама съм напреднал ( с лицевите

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
Аз когато ги правя за трицепс ги правя така... и не мога да направя повече от 20 на серия....

ми.. аз също обичам лицевите опори, но не ги правя за бройка (както и при жените, обичам ги, но не ги.. за бройка)
като стана правя 25-30 (зависи колко сила имам)
после през деня, ако съм си вкъщи.. вместо да си ударя някоя ножка правя още една такава серия
или две, зависи колко време имам.. понякога си удрям ножка и правя само 1 серия, абе зависи
и вечер малко за тонус
не се стремя да направя някаква бройка, целта е накрая на деня да ти горят мускулите
преди време ги правех грешно и почнаха да ми щракат лактите, така че загрявай
после през деня, ако съм си вкъщи.. вместо да си ударя някоя ножка правя още една такава серия
или две, зависи колко време имам.. понякога си удрям ножка и правя само 1 серия, абе зависи
и вечер малко за тонус
не се стремя да направя някаква бройка, целта е накрая на деня да ти горят мускулите

No bling at the Ring
- asdfdwadwa
- Потребител
-
Според мен за 3 седмици няма начин да докараш 50 при положение,че не можеш да направиш 35 в момента.....пробвай да ги правиш шанаджийската..бързи..бързи пък коя ще стане правилна коя не...ще се надяваш да не се забелязва 

- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
BadAngel написа:ми.. аз също обичам лицевите опори, но не ги правя за бройка (както и при жените, обичам ги, но не ги.. за бройка)
и вечер малко за тонус
Колега само да ти спомена , не си шашкай тялото един път сутрин един път на обяд и един път вечер за тонус , когато и да ти е свободното време , прасни 3-те серии с 45 секунди почивка между сериите за да усетиш едно напомпване и прилив и след време ще забележиш и ефект от цялата работа щото така сериите разделени през целия ден само стресираш мускула и постигаш едно ...не знам какво ,раздвижване може би,иначе това е просто лично мнение .аз примерно се старая да направя 5-6 серии по 30 повторения с 45 сек почивка и последните 3 серии вече с 1 мин и 30 сек почивка щото вече нямам пауър, комбинирам с добро и правилно дишане , приятно е и се усеща напомпването , разбира се нищо общо няма с дзверското напомпване във фитнеса което адски ми липсва и ме е яд че нямам време да ходя

Колега не не шашкай 50 лицеви не са много.Трябва да се настроиш ментално и ще ти дам един типс.
Като се поумориш,сменяй позицията на китката без да отваряш ъгъла.Само пръстите мърдай и така прехвърляш тежестта върху трицепса или рамото.
Отиди до супермаркета и си купи две протеинови вафли.Ще патнеш едната след последната тренировка,другата на сутринта преди баса и си готов
Успех
Като се поумориш,сменяй позицията на китката без да отваряш ъгъла.Само пръстите мърдай и така прехвърляш тежестта върху трицепса или рамото.
Отиди до супермаркета и си купи две протеинови вафли.Ще патнеш едната след последната тренировка,другата на сутринта преди баса и си готов
Успех

- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bmw318is4 написа:Колега само да ти спомена , не си шашкай тялото един път сутрин един път на обяд и един път вечер за тонус , когато и да ти е свободното време , прасни 3-те серии с 45 секунди почивка между сериите за да усетиш едно напомпване и прилив и след време ще забележиш и ефект от цялата работа щото така сериите разделени през целия ден само стресираш мускула и постигаш едно ...не знам какво ,раздвижване може би ...
откъм билдърска гледна точно си прав, но има и други

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4